Kuk har ett gäng skrivit på min familjs brevlåda!

 



Det finns för mycket att skriva om, och jag förstår inte hur bara man kan göra något så omoget.. Vem skriver KUK på någons familjs brevlåda? Jag förstår inte logiken med det hela? Har man emot alla som inte är precis likadana som deras egna familjer eller? Jag menar om den familjen inte super eller dyligt, är det något fel på den familjen då? Eller bara för att de har en son som är homosexuell, är det också ett stort fel? Jag menar om det är det som är felet så borde ni väl ändå skriva det på min brevlåda och inte min familjs? Jag bor inte där, om inte ni visste det? Jag bor faktiskt i Stockholm, så ni kan ju komma hit och skriva kuk på min brevlåda istället? Och sen borde ni väl ha föräldrar som uppfostrar er lite bättre va? Än att hålla på och skriva kuk på brevlådor, jag menar det finns hur mycket andra saker som ni kan pyssla med? Varför inte göra saker som ni tycker om istället och inte bry er över annat.. Tror ni att ni är coola för att ni skriver kuk på en brevlåda, så tycker jag att ni borde tänka om eran uppfattning! Snälla rara killar.. Ni har börjat gymnasiet, och vissa går kvar på högstadiet? Hur ska ni lyckas senare i livet?

Over and out. 

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Hoppas verkligen att dessa idiotiska varelser som skrivit detta inte gjort det på grund av din läggning. Och att dem växer upp så småningom!

2008-08-28 @ 21:45:15
URL: http://mildatilda.blogg.se/
Postat av: Anna T

Förhoppninsvis så ville de bara skriva kuk på en brevlåda, och eran blev offret :/.

2008-08-29 @ 07:29:45
URL: http://www.annatjernstrom.se.nu
Postat av: Lasse

Moget!

PUSS!

2008-08-29 @ 09:56:18
URL: http://www.hanky.se/rainbowstar
Postat av: carro

Tack detsamma :)

2008-08-29 @ 15:05:18
URL: http://carro54.blogg.se/
Postat av: Teo

Fy fan, vilken stil. Kan man bli mer omogen och töntig än att bete sig så? Det måste ju krävas en stor mängd förståndshandikap för att skriva en sådan sak på en brevlåda.

kram

2008-08-29 @ 18:45:43
URL: http://teomania.blogspot.com/
Postat av: Zabina

Var det i Solberg?
Jag drar dit och slår ner alla snorungar jag hittar!
;)

PUSS

2008-08-31 @ 03:56:23
URL: http://zabinalundstedt.webs.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0