Sömnproblem!

Jag sover verkligen sämst här i Stockholm har jag märkt. Jag vaknade för ett tag sen och är inte det minsta utvilad. Men då jag vaknade i Örnsköldsvik var jag utvilad som fan. Fattar inte vad som är problemet? Något måste det nog vara. Antingen för oskön säng eller något sånt? Hmm.

Idag är det sista dagen på det här året. Hoppas 2009 blir ett kanonår!

Over and out.

Stockholm, Stockholm

Nu är man hemma igen, eller har varit hemma i 2½ timmar. Men det känns rätt skönt att vara på hemmaplan igen, så man kan åka in till stan och göra av med lite pengar, och sen bara slappa den resterande tiden av mitt jullov! Fattar inte varför alla lov går så otroligt snabbt, förutom sommarlovet då. Sånt är väl livet helt enkelt.

Jag känner mig så tråkig att aldrig ladda upp några bilder, men det är för att jag inte har några bilder på min nya dator, men jag lovar er att jag ska lägga in bilder så fort jag tar några. HEHE! Imorgon lär det bli en sån dag som jag kommer att ta mycket kort.

Åh, jag slutar snusa imorgon också. Då vi skålar kl 00.00 så har jag tagit min sista snus! Jag varnar er, ha långt avstånd från mig då, prata gärna inte med mig heller. Jag kommer vara knäpp och otrevlig.

Over and out.

Blir det något nyårsfirande?

Åh, imorse såg vi ett mess vi hade fått igår. Och på det det att Aleks hade fått magsjuka, så middagen som vi skulle på blir inställt. Det sög ju, nåja. Får väl se om vi hittar någon/några andra som vill fira med oss, annars blir det hemma. Jag vill iallafall stanna kvar här i Örnsköldsvik men Lasse vill åka ner.

Så det återstå och se vad vi kommer att befinna oss på nyårsafton!

Over and fucking out

PANIC!(!)

Eh, jag börjar faktiskt få lite panik av vad jag ska ha på mig på nyår. Alla mina kläder är så tråkiga. Får se om man hinner slänga sig iväg till stan en snabbis imorgon då vi kommer hem, får hoppas på att det inte blir allt för sent bara. För jag behöver bara kanske kila in på två affärer. Kanske tre om skulle absolut inte finnas något att ha på de två jag har tänkt att gå på!

Ni då? Har ni fixat kläderna till nyår?

Over and out.

Åker hem till Stockholm igen.

Imorgon beger vi oss iväg hem till Stockholm, det har varit otroligt mysigt här i Örnsköldsvik då jag varit här nu. Så fint att man får se lite snö åtminstone! I Stockholm finns det absolut ingen snö alls. Men som det ser ut nu så åker vi nog upp igen fredag vecka åtta, eftersom jag har sportlov vecka 9, och jag vill åka snowboard.

Idag ska jag inte göra så mycket, blir väl mest att packa och tab det lugnt.
Aaaah, snart är det nyår! Fy tusan vad tiden går fort. It's insane!

Over and out.

Lek med nydatorn.



Lekte med min nya dator igår och då tog jag ett kort då jag och lasse satt och lekte med den. HIHI

Julen är slut för i år!

Nu har jag inte bloggat här på ett tag men det är pga att det varit jul och så.
Jag hade en otroligt mysig jul, med god mat och mys!
Nu är det slut för julen i år, och nu får man vänta i ett helt år tills nästa kommer. Men tiden går så fruktansvärt fort nu för tiden så julen befinner sig nog hos oss igenom innan vi vet om det.
Vet fortfarande inte riktigt än när vi åker tillbaka till Stockholm, det är så otroligt mysigt här uppe. Skulle kunna stanna kvar här hur länge som helst, men lovet är för litet för det. Tragiskt nog. Och snön finns bara här uppe. Vill åka bräda och sånt med, men jag glömde att packa ner Lasses kläder till det. haha!

Nä, ska jag sätta punkt för idag.

Over and out.

God jul!

God jul på er!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag.
Nu blir det kalle anka framför tvn med julfika.

Over and out.

Hos mor!

Nu är man hos mamma och hälsar på, det är trevligt. Fast mammas hund Harry är helt tokig på Zaida. HAHA! Tur han har lugnat ner sig nu.
Vet inte när vi tar oss härifrån riktigt. Men det blir nog ett bra tag till innan vi beger oss iväg till morfar igen!

Nu sitter Petra och Lasse och spelar Mario Kart medans jag sitter här och nördar. HEHE!



Övikan!

Idag har man verkligen sovit ut. Vaknade för ett litet tag sen, så nu är man lite utvilad iallafall. Idag ska jag bara ta det lugnt, ska bara låta tiden få gå som den vill. Ska verkligen njuta av lovet som har börjat.

Det är så otroligt mysigt då man tittar ut genom fönstret och ser snö!

Over and out.

Örnsköldsvik!

Nu är det inte länge kvar tills man beger sig iväg till Övikan.
Gud så jag längt! KAN INT FÖRSTÅ HUR KUL DET KOMMA ATT BLI!
Komma upp till snön helt enkelt. Sen framför allt mina vänner som också befinner sig där.
Ni ska veta att jag saknar er grymt mycket. Hoppas jag hinner träffa en del då jag är uppe nu då. Kommer eventuellt vara uppe i en vecka som det ser ut nu, men man märker hur det blir. Kanske man dör där uppe också, då kommer jag ju alltid befinna mig där. HAHA!

Jag sökte en bild på google på Övikan men de var så småa. SÅ det fick bli den här trevliga bilden som dök upp då jag sökte på Övikan istället. Det är en väldigt fin bild också! Mumma! You know I like it!  Grrrrrrrrrrrr!

(OBSERVERA ATT DET STÅR ÖRNSKÖLDSVIKS KOMMUN)
Jag säg som Carro(böglund) KOM UT!
Ta upp nyckeln tå byxern!

Nä, nu ska jag sove.
Gubben min är gammal, han gett ju upp i möran.
Han få no stå ut ve lite surr.

Beautiful Over and Out.

Varför kommer du på proven?

Idag fick jag den frågan utav min mattelärare! Matteläraren undrade varför jag kommer på proven? Är inte det självklart? Jag har alltid varit en sån som går på proven oavsett om jag är sjuk, inte om jag har magsjuka eller inte kan kliva upp ur sängen. Då stannar jag faktiskt hemma, men om jag har feber pallra jag mig iväg och gör bort provet, eftersom jag vill inte få en hög bredvid mig. Varför inte istället bli glad att man kommer på proven och gör dem? Det var faktiskt en liten onödig fråga ifrån min sida tycker jag.

Iallafall så har vi fysik nu, men jag gick hem eftersom vi har ett svenskaprov imorgon som jag inte har pluggat ett skit till. Eftersom vi har haft ett matteprov idag som jag har lagt fokusen på. Så nu idag och ikväll blir det till att plugga svenska. Får se helt enkelt hur det går, om det går dåligt vet jag varför. Eftersom jag har inte haft tid till att plugga, men om det går bra blir jag glad.

Fan vad jag är en skolkis nu sista veckan, men så går det då lärarna planerar dumt. Och då man sätter en tid att man slutar 17.00 på en tisdag. Jag måste ha mer tid än bara några få timmar. Jag behöver mer än en halvdag. Om man ska lära in sig vad som står av varje sak osv. Inte bara några få timmar. Jag behöver tid helt enkelt. :)

Fick också höra att jag borde växa upp för att jag skolkade idag? Jag menar, det är mitt val hur jag vill att proven ska gå? Inte hur mogen/omogen man är pga att man skolkar? Och om proven går skit ändå så gör det helt enkelt det. Punkt.

Over and out.

Idag är jag skolkaren #1

Och jag bryr mig inte alls vad ni tycker om att jag skolkar idag. Det är helt och hållet mitt val om vad jag gör, jag är 19 år. Och har fri vilja till saker och ting.
Varför jag är en skolkis idag är för att imorgon har vi sista provet i matematik c, och jag vill verkligen få bra på det. Eftersom det är ett avgörande till betyget som sätts i januari! Så idag då jag ska plugga har jag inte pluggat, men jag har varit flitig och hittat lite gamla prov och dyligt från distanskurser i matematik c och tur som fan att det inte är nå jävla nationellaprov hela tiden som vi har. FUCK THAT! Det har verkligen gått skit för mig i matten i år och det är pga proven vi har. FÖR JÄMT DÅ JAG HAR NATIONELLA GÅR DET VERKLIGEN APA. Och det är samma upplägg på dessa prov vi har nu med. Så det kan ta sig långt någonstans!
Att de inte märker att de borde göra om dem? Så det blir lite bättre resultat bland oss! Men de förstår nog inte det! Tragiskt nog, tragiskt nog, tragiskt nog.

Och jag avskyr att inte räkna med min älskade kalkylator, det går verkligen apa det också. Har aldrig behövt göra det på prov, bara på nationella och då har det gått APA! HIHIIHHIHIIHIHIHIH
OM inte kalkylatorna fanns så skulle man få lov och räkna utan men nu då det finns så är det självklart man använder dem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCKING AND HELL OVER AND OUT. 

Sömnproblem, jajemänsan!

Jag har inte kunnat somna i skaplig tid både i söndags, igår och idag. Fastän jag klev upp tidigt imorse så är jag inte ett dugg trött nu. Känns som att jag skulle kunna ta vasaloppet två gånger.
FANFANFAN. Och jag behöver verkligen sömn just nu. Det är mycket som sker i skolan nu framöver, och senare idag har vi prat om halmet och berätta om böckerna på engelskan, och det kan jag verkligen inte missa. Så jag får se om jag går på matten imorgon. Och går till svenskan och engelskan istället. Det gick i alla fall inte att gå i måndags, eftersom då hade jag inte fått en blund alls den natten.

Har ni några bra tips på hur man kan somna lättare?

Söndag.

Jag är riktigt pigg nu såhär på morgonkvisten. Igår läste jag ut Hamlet (till svenskan) så nu behöver man inte tänka på den boken något mera, den var faktiskt helt okej. Den gick att läsa ut iallafall!
Nu idag ska jag fixa lite här hemma, sen ska jag försöka skriva ihop något till engelskaredovisningen som kommer att vara på onsdag. Känns så otroligt skönt att man har tre saker kvar att göra innan man går på jullov. Först och främst redovisningen om boken på engelska, sen ett matteprov (sista i c-kursen) och sist men inte sist, någon inlämning i svenska (vet inte vad, men det blir nog säkert bra). Jag ser framemot lovet nu kan jag lova er. Övikan, snowboard (eventuellt), familjen och vänner!

Åh, justja idag är det andra advent. Det hade jag totalt glömt bort. Så nu ska jag fixa frukost till älsklingen.
På återseende.

Over and out.

Slapplördag.

Vilken skön dag det har varit idag. Har absolut inte gjort något alls idag, sitter fortfarande med min morgonrock. Så ska verkligen en lördag se ut varje lördag tycker jag, man ska få gosa ner sig rejält och bara njuta av tiden man har ledig.

Nu sitter man här framför tvn och väntar ivrigt att Stjänor på Is ska börja, med ett vinglas bredvid sig. Vin är det godaste på helgerna. Det får en att må jättebra!


Over and out.

Illamående

EUUW! Jag mår illa, får hoppas på att det inte är magsjuka som spökar!!!!
Får hoppas att det är stress som jag har inom mig.
Nu känns allt som en stor klump i magen. Och jag hoppas det verkligen kommer att gå bra.

Over and out.

leeeeeeeeedig.

Skönt att vara ledig idag, eftersom vi är uppdelade i grupper på engelskan. Eftersom vi ska prata om böckerna vi har läst. Och min tur är på onsdag, så jag är ledig två torsdagar i raken nu. Rätt skönt innan jullovet och då har man tid till att träna på sakerna medans man är ledig.
Men jag ska ändå till skolan idag, eftersom jag har möte med idrottsläraren. Ska få ett schema.

I alla fall så måste jag klippa mig, pallar inte med mitt jävla krull. Och jag orkar tyvärr inte att stå och hålla på och platta det every morning. Som jag gjorde förut. Jag vet inte vad det är som har hänt, antingen bryr jag mig inte om hur jag ser ut på skolan längre. Eller så orkar jag helt enkelt inte, vet inte än vilket som stämmer.

ÅHHHH, snart åker jag upp till Örnsköldsvik, och jag längtar som ett tok!

Over and out.

16 månader

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 16 hela månader.
Och jag älskar han lika mycket nu som alltid.
Jag hoppas verkligen att det är vi föralltid!


Over and out.

RSS 2.0