Madrid, dag två.

Idag har det varit superfint väder, solen lyste och det var så mysigt!
Vi har shoppat en del. Blir nog mer imorgon då det är sista dagen innan hemfärden.

Nu snart ska vi ta på oss våra ytterkläder och bege oss till en resturang och äta mat. Och eventuellt efter det ta oss en drink på något random ställe.
Som alla kanske vet så är det tillåtet att röka inne på ställen, och då vi åt lunch idag på ett ställe, så var det åldersgräns för att sitta i rökområdet. Haha, så alla ni där ute som är yngre än 16 får inte sitta där. HEHE! Tänk vad bra om vi hade det så i Sverige att alla som är under 16 får inte vistas där någon röker! Slipper passiv rökning!

Herregud vad jag är hungrig, är inte van vid att äta så här sent. Jag håller på att somna så trött är jag!

Over and out.

Update from day one in Madrid.




Herregud. Såg bland mina kommentarer att det snöar i Övikan. Herrejesus. Här öser det bara ner regn. Men inget som hindrar en att besöka affärer och dyligt!

Man märker att här i Spanien äter de middag väldigt sent. Då vi åt en så kallad middag, var det bara vi och ett annat par på restaurangen, hehe!

Fan jag orkar inte skriva något mer.
Imorgon blir det shopping, som det såg ut så ska det vara rätt varmt imorgon, och uppehåll.

Btw, så kan knappt någon engelska, det är så jobbigt. Jag menar, lär de sig inte det i skolan.. Fast de är ju inte som vi i Sverige att vi har engelska tal. De dubbar direkt på spanska. Rätt dumt..


Over and out.




Madrid, dag ett.

Nu är man i Madrid, planet landade vid tjugo i tolv, 21 grader ute. Först blev det en avbruten landning, det hade jag inte varit med om förut.. Bara att de avbrutit startet, så vi åkte runt där uppe i luften oavför Madrid i ungefär 45 min.. Suck, försökte även ta lite kort eftersom det var så fint med belysningen men korten blev inte alls något bra.
Då vi hade landat fick vi stå och vänta på våran väska också, det tog ju sin tid vill jag lova er. Jag var så otroligt less, ville bara till hotellet och sova.. Vi tog beslutet att ta en taxi till hotellet, så då vi skulle betala la taxichauffören på 8 euro.. Hatar när dem gör så. Och när vi bad om kvitto blev han superarg.... HAHAHA.

Hotellet är supermysigt. När man kommer in ser man bilder av lättklädda män. Dock så låter det väldigt mycket utanför eftersom de håller på att bygga utanför..

Lasse står redan i duschen medans jag ligger kvar i sängen och bloggar samt kollar runt lite. Ska snart hoppa in i duschen jag med, sen ska vi ta och äta frukost.

Återkommer senare.
Hur har ni det i Sverige? :D

Over and out.

Madrid here we come.

Nu drar vi till flygplatsen.
Vi hörs nog då jag är framme, har tagit med mig datorn!
Annars hörs vi imorgon, vet inte om jag orkar hålla på med datorn då jag har kommit fram!
Nåja, då ska jag verkligen njuta för fullt.

Over and out.

TODAY, is a good day(gay)

Åh fy! Jag är så otroligt trött idag. Vaknade för en timme sen. Men det gäller att vakna tidigt nu då man ska åka till Madrid om ungefär 9 timmar. Innan det måste vi åka iväg med Zaida till Lasses bror, sen parkera bilen hos Fredde! Sen kan vi gå hem och fixa det resterande som behövs göras innan avgång. Vi lär nog åka härifrån vid tre, så man är på plats rätt tidigt.
Fy bubblan vad jag är nervös, jag blir jämt nervös då jag ska åka flyg. Dels för att mina öron gör superont, och att jag började blöda näsblod då jag åkte till New York förra året. Jag avskyr verkligen att blö näsblod, jag får så himla ont i magen efteråt. Och sen då man ska landa är det inte så himla lätt att hålla huvudet uppe hela tiden. HEHEHEHE

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen.
Återkommer senare.

Over and out.

one day left.


Nu har man packat klart ungefär, fast det som fattas hänger på tork. Det tar jag och packar ner imorgon.
Åh, det känns så himla mysigt att åka iväg till Madrid, både jag och älsklingen har inte varit där förut, så det blir spännande för oss båda att besöka den staden! Såg dock idag att vädret var bra nu då vi inte är där, men så fort vi är där blir det betydligt mycket kallare och regnigt. Det är lite trist tycker jag, men det kommer säkert bli mysigt ändå! Vi ska bo på ett Gayhotel. Det kommer bli ännu mer mysigare.

Såg nyss på filmen Mirrors, den var ruskigt bra. Men dock lite läskig. HAHA, tur att man har älsklingen som man kan hålla om medans den pågår. Men jag tyckte verkligen inte slutet, hatar då personerna är så sega. Men så ska det vara med thriller/skräck-filmer.



Nä, nu ska jag ta och sätta mig vid tvn med älsklingen, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll allesammans!
Vi hörs imorgon.


Over and out.

Högskoleprovet!

Som sagt så gjorde jag det igår, från kl 8.20-16.10 och jag vet inte alls hur det gått. Hoppas bara inte jag får 0,0 haha!
I alla fall, jag tyckte det var alldeles för ont om tid, speciellt med engelskan, svenskan och orden. Fyfan. Hur snabbt tror dom att man läser engelska egentligen? Jag menar, det är inte så att man sitter och läser engelska lika mycket som man läser svenska... Huvva säger jag då bara! Nåväl får veta om fyra veckor hur det gick för mig. Har bestämt mig för att inte öppna det förrän till jul. HAHA, jag vill verkligen inte se. Jag har alldeles för höga krav på mig själv.

Åh, imorgon åker jag och älsklingen till Madrid, det ska bli så himla underbart <3

Over and out.

Snart är det lov <3 I love it.

Oj, jag har visst inte bloggat på ett tag, fastän flera personer läst.
ÅH, helvete vad skönt snart är det verkligen lov, fast jag får inte lov förrän på lördag! Ska göra högskoleprovet på lördag. WOHO, eller inte. Rätt jobbigt, kommer hålla på från 8.00-16.00 mums eller inte. Kommer vara rätt död efteråt, men då ska jag fan ta mig ett vinglas och fira för fan, att jag lyckats hålla ut 8 timmar. Fyfan vad jag ska dricka vin då alltså, jag ska verkligen fira två saker i en och samma smäll. Jag menar, både lov och gjort högskoleprovet. Wohooo.

Nä, nu ska jag klä på mig resterande av sakerna och bege mig till the school.
Idag blir det spännande vad min idrottslärare kommer att säga till mig hur jag ska fixa g i idrott. Hoppas det inte är något jobbigt. Hoppas verkligen jag behöver bara skutta runt på SATS och träna på egen hand. Och eventuellt simma på liljeholmsbadet om det så behövs. Speciellt på fredagar, då det endast bara är killar där ; ) HAHA
Nä, Lasse jag lovar att absolut inte kolla på dem. Speciellt inte om Siepen är där ; )

Over and out.

Spain here we come.

Nu är resan bokad, och nu åker vi dit den 27:e!
Har dock aldrig varit i Spanien förut, då det kommer bli väldigt roligt att åka dit :) Och där vi kommer att befinna oss i är Madrid.

Nu sitter man och kollar på Stjänor På Is. Det är verkligen ett roligt program. Jag vill så gärna åka konståkning. Det vore så himla trevligt. Puss på det! I want to make some moves on the ice.

Over and out.

Everything works!

Idag blev det en riktig sovmorgon för mig! Jag orkade seriöst inte gå upp då jag vaknade första gången vid åtta, som tur var det att jag somnade om igen! Och vaknade vid halv tolv istället och då kände man hur utvilad man verkligen var. Så nu kommer jag nog klara av den sista veckan innan lovet börjar. Jag längtar jättemycket, speciellt att inte behöva tänka på att man inte behöver plugga! Så otroligt skönt.

Har nyss diskat en disk, och nu funderar jag på vad man ska laga för lunch, några  tips?

Over and out.

Men äntligen idol 2008 tittande folket!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Äntligen åkte hon ut, så jävla skönt. Hon låter verkligen som att hon sjunger karaoke på en båt. Det låter exakt som hon bara sjunger karaoke. SKÖNT!
Jag förstår inte vad de tyckte först om henne. Jag har inte gillat hennes röst, men nu är hon ute! Nu på slutet kunde hon inte sjunga eftersom hon var så himla ledsen. Men det går så när man inte sjunger speciellt bra. Hon får åka hem och träna upp sig nu med att inte bara sjunga karaoke, hon får börja ta i med hela henne och inte bara karaoketoner!

Äntligen, äntligen, äntligen!

Over and out.

förbjuda morgonen.

Gud vad jag är trött, men det är bara att härda ut! Fick lov att vakna vid sju idag, så jag inte behöver stressa igenom morgon! Skulle inte vara så bra om jag var stressad och helt upp i varv då jag kommer till skolan och ska ha en långt prov framför mig. Så då var det bäst att kliva upp lite tidigare! Oh herreapa vad jag är trött, la mig väldigt sent i natt märker jag! Känns som att ögonen och antiktet är uppsvullet till max. HIHI
Hoppas verkligen det blir bättre efter ett tag. Trötttrötttrött SNARK!

Over and out.

Det går framåt!

Ohyeah, det går framåt med fysikan :) Så jävla skönt! Ta igen allt på så kort tid gör jag bra. Högskolan kommer nog gå finemang för mig då jag kan ta igen så mycket på så kort tid och det menar jag med alla tentor som man ska göra. WOHO, det känns riktigt skönt. Så man inte kommer dö, men det kommer man säkert göra. Men det är bara att ta allt med en nypa salt. Eller dyligt.

Åh, förresten! Idag hade vi som sagt engelska, och då skulle vi översätta första stycket i novellen vi hade fått igår som vi skulle läsa tills idag. Och då översätter jag before till före. Min lärare säger att det där är lite dialekt. HEHEHEHEE! Bara för att jag är från Örnsköldsvik! Ni ser där uppe, jag har inte tagit bort min underbara dialekt! Jag pratar verkligen inte stockholmska som vissa av er där uppe tycker. HAHA! Då måste ni ta er på ett besök här nere, inom en snar framtid tycker jag!

Nåväl, jag är så jävla glad idag. Det är underbart att vara glad. Allt går som ett flyt för mig, och det älskar jag!

För det bjuder jag på en porrbild. OBS, med kläder dock. Lägger inte ut nakna bilder på mig, det känns lite för billigt.


PÖSSSSSSSSSSSS <3

Over and out.

It is insane!

Godmorgon,
Nu har man läst lite fysik inför provet imorgon, jag gruvar mig som fan. Men det ska nog gå bra. HAHA! Nu har jag tagit en paus från plugget och dricker the istället! Man kan inte plugga hela tiden ju. Då åker bara sakerna ut lika fort som de åker in i huvudet.
Ska i alla fall ta det rätt lugnt nu, och snart ta och diska lasset som befinner sig på diskbänken i köket. Sen ska jag duscha och pallra mig iväg till skolan.

Over and out.

sushi hade suttit fint i magen på mig NU!

HEHEHE
Jag var lite dum idag och skolade från matten, men jag kände att jag verkligen inte orkade gå på den idag. Tänkte att man får väl tillbaka provet och jag ville verkligen inte se det. Så efter ett tag började jag duscha osv, och då när jag loggar in på FC så ser jag att svenskan var inställd idag, så då tänkte jag fan vilken jävla tur att jag inte gick på matten, då hade jag verkligen gått hem och skitit i engelskan. Nåväl, nu ska jag inte skolka något mer. Idag var bara en gång och förblir alltid den gången hihi.

Känner ni också så att ibland orkar ni inte bara gå på en lektion och då skiter ni fullständigt i det, och orkar inte bry er?

Nåväl, sen då jag väl kom till skolan hade vi läxförhör i engelska, och tro på fan att vi fick sluta direkt efter vi hade gjort det. Fan vilken värdelös dag, men bra att man gjort läxförhöret iaf. Så jag kände att det var lite väl onödigt att ens gå till skolan idag men vafan! Kan inte skolka en hel jävla dag, det hade varit annat om jag hade varit sjuk eller dyligt.
Inget mer skolk för mig, JOOO idrotten, jag pallar verkligen inte det. Jag tar mig aldrig iväg till idrotten. Jag hatar idrott. Thats it! Hellre tränar jag på SATS på idrottstimmarna än jävla idrottslektion.

Fan nu vill jag ha fisk, typ sushi hade suttit fint i magen innan min pluggkväll sätter igång.
Eh, det enda jag gör nu för tiden är att plugga märker jag, men det är så då det snart börjar närma sig lov.

Tjopido

Over and out.

Ge mig lov, jag är så jädrans trött nu!



Varför ska jag vara så jävla trött idag också? Tur att man är ledig så kan man vara hemma idag och bara ta det lugnt. Men ska inte ta det lugnt hela dagen idag, ska faktiskt börja plugga till fysikprovet som jag har på fredag. Har som kemiprovet massor med saker att ta igen och kunna. HAHA! Men det ska bli spännande. Optik är rätt spännande så det är nog inga problem att sitta och läsa och klura ut hur det funkar som! Det jag måste träna mest på är hur man ritar upp och håller på.

Så idag är mina planer att jag ska kunna linsformeln utantill, jajemänsan! Den ska sitta som konrads kalasklister!

Nu ska jag kika vidare på internet och försöka vakna till liv, sen ska jag plugga! TJOHO!

Over and out.

Trötter.

Jag är så otroligt trött idag, har ingen ork till något alls! Har nyss ätit middag som bestod av lax och ris med zoya, älskar verkligen fisk!

Skolan gick kanon idag, fastän jag var otroligt trött idag.
Provet i kemi gick bra tror jag, svarade i alla fall på alla uppgifter förutom en och det var den sista. Så det känns bra i alla fall!

Over and out.

Tidig söndag.

Jag klev upp vid kvart i åtta idag. Eftersom jag har sjukt mycket kvar av kemin som jag måste ta igen och kunna rejält bra tills imorgon. Just nu har jag 7/11 saker kvar som jag inte kan, bra jobbat Jonas, eller inte! FAN! Helvete, undra hur det kommer att gå imorgon. Jag menar jag har varit med på typ tre lektioner högst på kemin och jag har prov i morgon på ett helt jävla kapitel. FANFANFAN! Nåväl, om jag får IG kanske han förstår varför. Men ska fan sikta på G iaf. Nä nu jävlar ska jag fixa detta! Men det känns så tungt då jag måste ta igen allt på egenhand. BUH!

Wish me luck today, and help me if you can! Skulle vara väldigt tacksamt.


Over and out.

Kemiplugg



You name it, idag är det bara kemiplugg som gäller! Har en massa sidor att ta igen på egen hand. Får verkligen hoppas det går bra på måndag. Jag vill verkligen fixa det!(!) Så jag ska kämpa på!
Jag har väldigt mycket kvar som ska pluggas in men det hinner jag nog!

Måste dock iväg och hämta Lasse senare, eftersom vi tar upp segelbåten denna helg! Så han ska åka med båten till stället där vi har segelbåten på land, så då måste jag skippa plugget ett tag och hämta honom istället! Men det tar nog inte så lång tid skulle jag tro.

Over and out.

Resumé av Idol


Först av allt vill jag bara säga att jag vill ha tillbaka den gamla juryn! De nya kan verkligen inget om musik, tycker jag iaf! De tycker de som sjunger jätteilla är kanonbra och de som sjunger bra är jättedålig. Jag fattar faktiskt inte hur det resonerar kring det hela, antingen så är det jävligt k*ta i människorna som sjunger. Speciellt Andreas Carlsson som är jätte k*t på Yazmina Simic. Ursäkta mig men jag tycker verkligen inte hon kan sjunga bra alls, och speciellt inte den låten som hon valde idag, det var helt fel låt för henne och hon sjöng den megadåligt. Nåväl, alla heterosexuella grabbs där ute röstar nog på henne och det är NOG därför hon befinner sig kvar i Idol, och samt av Andreas Carlsson som inte kan sova en blund utan hennes tillvaro!

Nåväl, ursäkta men jag tycker verkligen juryn är katastofalt dålig.

Over and out
Pleace, be better to judge!

Fråga mig.

Vill ni veta något om mig, så fråga på. Det är bara att fråga. Jag svarar på ALLT! Jag är varken blyg eller pryd utav mig.

When it works.



Hej,

Har nyss sett ett avsnitt med Ugly Betty season 3! Det är lika bra som förut helt enkelt!

Idag har jag inte gjort ett piss typ, legat och kurerat mig hela dagen, har fortfarande kvar huvudvärken! Får hoppas den stillar snart. För att imorgon måste jag vara alert, eftersom jag ska plugga till mitt kemiprov som är på måndag! Hoppas verkligen att jag fixar det provet, eftersom jag orkar inte kompletera i slutänden! Så får verkligen lägga på ett kol imorgon och fixa det helt enkelt.

Om ungefär 15 min börjar Idol, och det ska man se! Btw, så har Lasses kollegas fru haft Robin E som elev. 

FAN,

Då jag låg ner och vilade för en stund se kände jag hur illamåendet blev värre och värre och tillslut så fick jag lov att springa på toan och spy. Euw, jag hatar verkligen att spy. FAN! Jag hatar det här.

Nä, nu ska läsa plugga lite kemi. Prov på måndag you know.

Over and out.

Varför?

Vad vill saker och ting mig egentligen? Jag menar, nu inatt så fick jag lov att springa upp på toa för att jag började blöda näsblod i sängen, och det var ingen trevlig syn kan jag säga dig! Kom blod på golvet också, så jag fick lov och ropa på Lasse och be han komma och torka upp eftersom jag inte kunde böja mig ner och ta upp blodet själv. Då hade det blivit ännu mer blod på golvet! Tillslut somnade jag igen, men nu då? Nu när jag vaknar fryser jag som bara den, plus att mitt huvud är helt lost. FUCK THAT! I'm really pissed of right now! FANFANFANFAN.
Idag hade jag chansen att få mig en eventuellt repetition på kemin, eftersom vi har prov i det på måndag. NÄDÅ, då får jag sitta själv och repetera!

Är det tänkt att jag ska dö snart eller, eller är det tänkt att jag inte får gå i skolan? Jag förstår inte. Förklara?

Over and out. 

Ännu ett avbock.

Har nyss sett klart på bonde söker fru, och jag tyckte det var rätt så trevligt. Speciellt då Petter (gaybonden) sa "om han har badbyxor på sig, så kommer han inte med". HAHAHAHA! De som inte såg på det kan jag berätta att det var en bild på en kille som hade en stjärna på sig i skrevet. HIHI

Nu sitter jag här och ser på efterlyst, och nyss var det om en kille som hade blivit påhoppad av två killar utan anleding. Jag förstår inte vad vissa tänker med och vad de håller på med? Vill de själv råka illa ut eller vad är de ute efter? Och sen undrar jag varför inte de andra folket i tunnelbanan gör något åt situationen? Varför inte bara låta alla människor oavsett kön/läggning/klädstil/personlighet/hudfärg/utseende vara???????(?)

Nu måste jag sluta skriva eftersom det börjar igen.

Over and out.

Premiär för bonde söker fru ikväll.


Gud vad jag är snorig idag, hoppas jag inte stör de andra i klassen då vi har lektioner idag. HAHA, men iaf jag måste verkligen gå till skolan nu oavsett hur jag känner! För just idag så börjar vi på andra kapitlet i matte c, och då måste jag verkligen vara där, för det har man aldrig gjort förut.. Sen så har vi svenskainlämning idag också, och det kan man inte heller missa, eftersom vi ska skriva en analys på skolan, fattar inte varför man inte bara kunde göra det hemma också? Så slapp man göra det på skolan! Jag som person lyckas aldrig göra något riktigt bra då jag jobbar i skolan, gör arbetena bättre hemma! Där får man sitta i lugn och ro och då går det mycket bättre. Får hoppas att det går bra ändå.

Åh justja! Såg förresten nyss på www.tv.nu att Bonde Söker Fru ska börja ikväll, och det är en gay som är med! Det gillar vi, det går helt enkelt framåt Sverige! Tyvärr så finns det ändå människor som ogillar homosexuella människor, varför förstår jag inte riktigt? Vi är likadana fast vi är man-man eller kvinna-kvinna istället för man och kvinna!

Over and out.

Matematikprovet är gjort!


Åh, gud jag får verkligen hoppas på att det gick bra nu! Efter att jag hade gått ifrån provsalen så kom jag på saker jag hade gjort fel på sista delen! Aja, får iaf hoppas på att jag får G. Det är bättre än IG iaf, och med tanke på att jag har varit sjuk på alla matematiklektioner så tycker jag ändå G skulle vara bra. Men skulle inte tacka nej till bättre!
Och jag avskyr verkligen att man inte får använda miniräknare på första delen, jag är verkligen sämst då det gäller huvudräkning HAHA (jag kan inte ens gångertabellen)! Då brukar jag alltid faila på något, och det leder till att jag får sämre poäng. :( Men det ska jag jobba upp mig på.

Woho, känns så otroligt skönt att ett prov är gjort iaf! Nu är det bara tre(?) prov kvar i kemi, fysik och svenska(?) Sen har jag en inlämning som jag ska göra klart ikväll till svenskan också som ska in imorgon! Den uppgifter kan verkligen gå någon annanstans än nära mig.

Over and out. 



Näsblod idag igen!

Hej,

Har nyss kommit ur duschen! Så nu sitter jag här och dricker ett glas the. När jag stod i duschen var jag alldeles torr i halsen så jag började graxa och hålla på, och efter ett tag börjar jag känna att det rinner bara från min näsa! Och ja, det var såklart näsblod. SUCK!

Nä, nu ska jag försöka vakna till lite, är så jävla trött idag!

Over and out.

Min lillasyster!



Gud vad jag saknar henne ibland, men snart får hon lov att komma ner hit! Eventuellt ska mamma, syster, Kicki (mammas bästa kompis och min gudmor) och hennes son ner hit till Stockholm den 26:e oktober då jag och baby åker utomlands och bo här medans vi är borta och slappar!
Då får jag iaf chansen att träffa min lillasyster en snabbis i alla fall!

Nu då jag var inne på msn så skickade en länk till mig och då jag kollade var det var så hade hon gjort en film. SÖTT!
Jag menar hon är elva år! Det är duktig av henne tycker jag.




i like the way you move

Nu sitter jag här med ett glas the som vanligt, men idag är det därför jag verkligen har jätteont i halsen och hostar all the time + snorar som ett rinnande vatten! Ursäkta om jag är lite för detaljerad, men man måste verkligen bjuda på sig själv!
Så idag blir det att kurera sig så man kan pallra sig iväg till skolan imorgon och göra provet! + att jag hatar då jag snyter mig, då börjar näsan rinna rött istället för genomskinligt......... ;(
Nåväl jag får leva med detta och se det absolut positivt som jag någonsin kan tänka mig.



Over and out.

slemhosta, mums!

Ola, jag är vaken, och har varit det i ungefär 2 timmar! Kunde verkligen inte sova längre, min hals gjorde så fruktansvärt ont! Och nu har rethosta gått över till slemhosta! EUW, jag avskyr verkligen det! Jag tycker det är så äckligt och få upp massa slem. Hellre har jag rethosta än slemhosta, men nu är det så och det får jag leva med helt enkelt.  Hoppas bara jag inte är megasjuk på tisdag, för jag ska gå till skolan då och göra matteprovet! Orkar inte missa det! För då har jag det på lager och måste göra det vid ett senare tillfälle!

Btw så älskar jag Ladytrons nya låt "Ladytron - Runaway (James Zabiela's Red Eye Remix)" tycker den remixen är så fruktansvärt skön!



Over and out.

Håller på att tappa rösten!

JA, gud vad kul att jag är hur hes som helst, och kan knappt prata! Låter som jag nyss kommit i målbrottet, men det kanske stämmer? Who know? Nä, skulle inte tro de! Är nog bara min hals som spökar och har sig! Det är bra att det är helg och att jag inte behöver prata med så många andra än med baby, han retar mig nyss med att jag lät som Jenny i Idol 2008. KUL, eller inte! :(

Nåväl, stjärnor på is var riktigt bra faktiskt! Blev lite taggad på att slänga på mig ett par brillor och göra några moves på isen! Jag funderar seriöst på att börja åka grillor, det är så jävla härligt! Man bara glider framåt, bara genom att röra på benen lite! Ni ska bli uppdaterad om jag börjar med det ;) Skulle isf lätt vilja börja träna konståkning, det vore verkligen askul men får se som sagt! Jag vill inte skämma ut mig totalt inför tränarna och de som tränar där! Men kolla upp det ska nog definitift göra!

Annars då, vad har jag mer gjort. Jo, jag har pluggat matematikan faktiskt, och jag har bara några äckliga exponentialfunktioner som jag ska lista ut hur de fungerar och kunna det utantill typ! Jag tycker det är helt idiotiskt och knäppt! Nåja, det ska nog gå det med, med en nypa salt säg!

Over and out.

när jag egentligen ska plugga gör jag jämt andra saker!

Baby sa just hur går det med matten älskling, jag svarade jag måste bara lyssna på några bra låtar. HE-HE!
Jag är så jäkla seg då det gäller att börja plugga men då jag väl har börjat så går det finemang!



Och nu lovar jag verkligen att Carro kommer säga Hawaii-låt! ;(





Nu ska jag plugga matematikan!




Over and out.

ta bort min hals.

Seriöst! Jag har haft ont i halsen hela jävla natten, lekat och hostat och äcklad mig stup i kvarten! JAJA, det behövs sömn för att kroppen ska kunna gå tillbaka till sitt naturliga läge men icke för mig! Jag blir helt matt själv då jag inte får sova tillräckligt, och jag har hur mycket som helst på schemat idag, först och främst skriva min första logbok för Gudboken, hehe! Den är så otroligt jävla tråkig, ÅH! Tur att jag slipper den på onsdag! Sen så måste jag plugga till matteprovet, lära in mig lite ord och så, så jag vet vad det är jag ska göra då provet kommer på tisdag! För det har jag verkligen problem med, om det står något konstigt så vet jag inte vad jag ska göra och då kan det bli rikigt fel i slutänden, så bäst och plugga in alla matematiska begrepp/ord :D HIHI

Drack nyss upp mitt thé glas och det är fortfarande lika hemskt i halsen på mig, det känns som slemhinnan har gått sönder eller att jag har varit rökare i tjugohundraår!

Over and out.

my body is very strange.

Som alla kanske visste så var jag hemma från skolan idag, jag är sjuk! Fan hatar detta, igår hade jag absolut inte ont i halsen eller något i den stilen, men imorse då jag vaknade kunde jag knappt prata, hade så frukstansvärt ont i halsen! FUCK GOD! Varför i hela fridens namn ska allt sånt här hända mig nu då alla prov och dyligt kommer? MEN DET ÄR JU SJÄLVKLART ATT JAG SKA MISSA HUR MYCKET SOM HELST OCH DÖ SEN AV ALLT JAG SKA TA IGEN? ofcourse!!!!

Just nu sitter man här framför Idol och dricker rött vin som tröst av min otroligt jobbiga hals, inte för att alkohol är bättre då man är sjuk men skit samma (det blir bara sämre)! Jag hatar verkligen juryns kommentarer om Jesper, jag tycker han har så jävla skön stil på sina låtar! Hans röst får mig att dansa, dancedancedance!

Åh, btw så såg jag att "Stjärnor på is" börjar imorgon kl 20.00 och jag är sså oerhört taggad på att se vad det är för något, framförallt att Carolina Gynning ska vara programledare (she rock, I adore her) samt att Tony Irving ska vara med och tävla. How nice could it be? I'm so exited!

Och seriöst, IDOLKevin är inte hetero eller jag tycker inte det iaf, jag får så jävla mycket gayvibbar av honom! Baby, come out and play! ;)

Over and out.

puuuh.

Jag har så otroligt ont i halsen idag, men jag ska ändå bege mig till the school today! Jag hoppar dock över idrotten, men jag kommer ändå få g tillslut så det är lugnt! Huvudsaken man får g i idrott så man kan få ett jobb sen, då man är klar med skolan! För om man har ig i idrott anser de att man inte är där så mycket och är sjuk ofta! Så bättre med g än ig! Ohyeah!
Så idag har jag bara engelska, och då ska vi hålla på med literatur, lära oss och så! Det blir nog rätt så spännande!

Nu måste jag ta tag i gudboken, den ska vara klar på onsdag! Jag känner mig rätt kass, haha! Men det ska nog gå med lite tjat! Så nu ska jag ta och läsa ett par sidor!

Over and out.

Idag är vi lediga!

Idag har nog lärarna någon planering på vår skola så då är vi lediga, det känns riktigt skönt! Då kan man göra sitt plugg som man inte har haft annars tid till att göra! Jag har verkligen saker jag måste göra idag, och det är att fortsätta att läsa gudboken, som jag verkligen hoppas kunna läsa ut innan nästa onsdag! Samt att jag börjar plugga lite inför matteprovet som vi kommer att ha på tisdag! Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, för de sista som vi hållt på med i första kapitlet tycker jag är helt crap! Men det ska jag jobba på! Så jag inte tycker det är crap utan tycker det bara är logiskt.

Tiden i sig går så fruktansvärt fort nu tycker jag, redan första oktober! Snart är det höstlov också, det känns verkligen riktigt skönt!

Over and out.

RSS 2.0