Längtan Efter New York.



Nu är det snart ett år sen jag var där sist, och jag längtar redan dit igen! Kollar för fullt nu på resor dit, men vill hitta ett skapligt billigt hotell där! Är det någon som vet något billigt hotell där eller billiga lägenheter där som man kan hyra? Tacksam för ett svar!


Förkyld.

Jag har blivit förkyld nu igen! Halsont och täppt i näsan, det känns inte så jävla bra pga mycket i skolan just nu i oktober, får se hur jag känner mig på torsdag. Vi är lediga imorgon så då kan man också vila upp sig och bli frisk innan torsdag!
Tur att jag har en ny jacka som jag kan ha på mig nu istället för min kalla jacka som jag förmodligen blev sjuk av igår. Så idag ska jag ha på mig min nya jacka så jag värmer kroppen någorlunda i alla fall!

Jag hade en underbart trevlig dag igår, nu får jag vänta 364 dagar tills jag fyller år igen! Men det går nog fort!
Det är ju snart jul, och sen rusar väl bara tiden iväg..

Over and out.

Happy Birthday To Me!


Idag är det dagen jag fyller nitton.
Grattis till mig!

Gårdagen var kanon!




Igår hade jag födelsedagsfest här hemma, det var riktigt trevligt! Det blev vinflaska efter vinflaska, och snart hade vi druckit upp allt vin vi hade i kylen!
Jag vill verkligen tacka till alla de som kom och firade mig! Det var otroligt kul!

Nä, nu är det dags att klä på sig och gå en runda med Zaida!

Ha en jättebra dag allesammans så hörs vi nog senare!

Over and out. 

Graham Beck



Nu sitter man här och har nyss ätit middag, det var riktigt gott! Lagade mat idag, för att Lasse var och gjorde hemliga ärenden. (undra vad det kan vara) Gud vad hungrig jag var medans jag väntade på att han skulle komma hem, men tillslut kom han hem så då fick vi sätta igång och äta! He-he!

Ikväll blir det mys framför tvn med rödvin.
Först ut blir CSI som följ utav Project Runway S5E11 PUSS PÅ DET!

Nä, nu ska jag stänga av datorn och hoppa ner i soffan med baby boy <3
Love you babe!

Over and out.

Hösten är här!

Fast det har den nog varit riktigt länge nu, men i alla fall! Då jag var ute med Zaida för fem minuter sen, så tog jag en bild då jag var ute! Hösten är verkligen jättefin! Men dock lite för kall!


ointressant

jag älskar dig obeskrivligt mycket baby <3


Yes, im home from school today! Hade så otroligt ont i huvudet och frös igen! Fattar inte vad det är, så fort jag pallrar iväg mig på skolan blir jag sjuk dagen efter, EHM! Men nästa vecka då jävlar ska jag gå i vilket fall min kropp känner sig, ska verkligen vara dum mot min kropp och tvinga den att gå ändå! För jag har verkligen inte tid att missa mer nu i skolan nu då alla jävla prov och shit kommer!
Jag påbörjade min moderna shakespear idag, det går faktiskt rätt bra och min engelska är inte så pjåkig. Framsteg :)

Nu har man nyss ätit middag och snart så ska jag ut med Zaida på en långpromenad, känner att jag verkligen behöver röra på mig mer nu, jag ryms knappt i lägenheten! Tar upp all yta!

Jag vet att jag har tråkig blogg, men varför läser du den då?

Over and out.

allt är möjligt!

Jag får verkligen hoppas att oktober månaden går an, och framför allt att min mage inte blir helt väck. Jag får verkligen inte missa någon skola i oktober, eftersom det är sjukt mycket prov och inlämningar höger till vänster typ! HAHA!
Fick reda på när våran moderna shakespear skulle in idag också, och det blev den 23: oktober! Så lite jäktigt känns det nu, men det ska gå an!

Imorgon är det helg igen och då blir det städning först på fredagen, sen på lördag ska jag ha födelsedagsfest här hemma! Ska bli mysigt!

Åh gud jag måste verkligen läsa lite i min gudbok ikväll, kan inte fortsätta såhär... Och ha mer än 330 sidor kvar, och den ska vara utläst den 8:e oktober HEHE, good work Jonas!

Over and out.

four days left.

Idag skippade jag idrotten som jag nämnde igår att jag skulle typ göra, för jag visste inte alls vad vi skulle ha eller vara (har tappat bort min planering för idrotten, ska be om en ny av Björn inom en snar framtid) så då tänkte jag att jag är hemma istället och går till engelskan som börjar halv två. Det är ett betydligt mycket roligare ämne! Men jag måste vara med på idrotten också så jag kan få ett betyg i det också, men men denna årskurs är inte slut än! Så jag hinner nog att fixa ett betyg!

Igår så pluggade jag både fysik och matte, ska plugga lite kemi idag, eftersom vi har det imorgon! Måste även läsa min kära jesusbok, som ska vara utläst och klar den 8:e oktober, får sätta lite fart på det tror jag! Men den är så jäkla tråkig som jag nämnt!!(!) Nåväl, det går nog an!

Som min rubrik är det fyra dagar kvar tills jag fyller år, hela 19 år! Haha! Men då är det bara ett år kvar som tonåring då!

Over and out.

var är jag påväg?

När Lasse väckte mig för ett tag sen hade jag jätteont i huvudet och frös, kände gåshuden på mina armar! Så jag bestämde mig för att inte gå till skolan idag, så jag gick upp och sjukanmälde mig (tycker det känns likabra). Och efter att jag hade gjort en kopp te så började jag blöda näsblod! WOHO vad kul, eller inte! Jag vet inte riktigt vad som är felet för mig, jag är nog väldigt stressad hela tiden! Fattar inte varför?

Nåväl, får hoppas jag kan bege mig till skolan imorgon för att lämna in sammanfattningen om vad jag ska skriva om på engelska! Jag kommer nog skippa idrotten imorgon med, kommer nog inte riktigt orka med hur min kropp känner sig!


Over and out.

vi var lediga!

På mitt möte hos syven frågade jag om det kunde stämma att vi var lediga idag, och då sa hon att det kunde man vara vissa tisdagar så då stämde det! Skönt!
Efter att jag hade varit på möte hos syven begav jag mig till Östermalmstorg för en fika med Becka, det var riktigt trevligt! Har inte träffat henne på länge! Nåväl så ska vi hänga med varandra på måndag då hon är ledig, fast jag går ju till skolan till halv tre men efter det ska jag in till stan och hänga med henne lite!

Tog hem svenskahäftet nu också, så jag kan se vad jag ska göra med gudboken! Kanske vore lite bra och börja skriva lite redan nu! Så man kan softa igenom den senare! Boken är väldigt trist så det är ju inte så att man verkligen fastnar för boken, som man brukar göra med böcker som man själv tycker verkar bra och spännande! Visst om jag hade varit kristen och tyckt om antiken hade jag nog älskat den! Men så är det ju inte!

Nä, nu ska jag ta och göra nudlar och käka till lunch! HAHA!

Over and out.

Idag är jag ledig?

Jag tror i alla fall att jag är ledig. Eftersom det står inget på vårat tisdagsschema idag i alla fall! Eller så är det skolfotograferingsskit, men det gör inte så mycket om jag missar det, för jag menar.. Vara med på kort? Oj, vad mycket man missar!
Ska befinna mig på skolan kl elva och ha ett möte med syven, så det är det enda jag har idag tror jag! Sen efter det mötet ska jag hem och fortsätta att läsa gudboken och plugga lite naturvetenskapliga ämnen.. Har rätt så stressig månad framför mig!
Först och främst matteprov, sen inlämningsuppgift om gudboken, kemiprov, fysikprov och svenskaprov (literatur) och sist men inte minst högskoleprovet den 25:e oktober! Wish me luck!
Tur att man får en vecka lov efter man har gjort det då, så man kan rensa hjärnan lite och vila upp sig inför en ny pluggmånad!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen!

Over and out.

Magens bästa vän?

Hade för ont i magen imorse för att pallra mig iväg till skolan, så jag får se hur jag känner mig imorgon! Idag ska jag nog mest plugga och ta det lugnt!

Nu är man i Stockholm igen också, känns både bra och tråkigt! Det tråkiga är ju att ens kompisar befinner sig i Övik medans jag befinner mig i Stockholm! Men jag har ju min älskling här, så det är bäst! <3
Jag hoppas vi får till köket nu innan lördag, då jag ska ha en liten födelsedagsfest här hemma! Då kanske det blir som Lasse sa att då kommer alla befinna sig i köket! He-he!

När vi lämnade Övik igår var det soligt och varmt, nu är det grått och trist och kallt!

Over and out.

Lördagkväll i Örnsköldsvik.

Idag har vi varit hos min farmor och fikat, det var riktigt trevligt att träffa henne igen efter en sån lång tid sen sist!
Som tur var så forstod Lasse alla ord som hon sa, förutom några men det kunde han lista ut genom att han förstod resten av orden! Det var riktigt bra tycker jag!

Sen åkte vi in till stan för att ta en fika med Ayesha! Det var riktigt trevligt att träffa henne också!

Nu har vi nyss ätit middag, det blev lax och ris med vitt vin!
Om ungefär en timme ska vi sätta oss framför tvn och kolla på Beck - Mannen med ikonerna!

Over and out.

Örnsköldsvik

Nu är man här, eller jag kom hit igår vid ungefär halv elva!
Det känns riktigt bra att vara hemma igen. Var på min förra skola idag och träffade vänner, det var riktigt trevligt!

Ikväll händer det inte så mycket, blir myskväll här med vin och god mat :)

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!

Over and out.

Beckinspelning!

Nu har de spärrat av och håller på att förbereda för att spela in en Beckscen här i det huset vi bor i, men på 5:e våningen (vi bor på 3:e våningen). Lasse ringde och berättade att så fort han flyttade bilen då han var påväg till jobbet så sprang en snubbe dit och spärrade av :P HAHA! Tur att han inte lämnade bilen som han hade tänkt att göra! Han tänkte att jag skulle hämta upp honom på jobbet, men det vågar jag inte göra! HEHE! Jag har glömt bort vägen dit tror jag! Men det blir bäst om han kommer hit annars kommer jag bli så stressad och få ont i min lilla mage, som jag har nu.. Har gått på toa två ggr denna morgon, så jag hoppar över idrotten denna gång och går på engelskan kl halv två istället.. Men innan det så måste jag packa!
Kom på att jag måste lite tidigare till skolan idag, eftersom jag glömde att skriva på ledighetsansökan igår.. Så jag får ta och göra det idag istället då, hoppas bara jag får det beviljat, annars blir det skolk, men det gör inte så mycket hehehe!

Over and out.

Imorgon åker jag till Örnsköldsvik!

Idag har det varit en lång dag, jag förstår inte? Jag orkar seriöst inte med långa dagar i skolan, jag blir så otroligt trött på kvällen.. Orkar knappt göra något! Tur man inte har någon läxa eller prov att plugga till iaf!
Vi har inga prov eller dyligt nu i september och det är riktigt skönt! :) Har nog inte prov eller dyligt förrän i oktober!

Fan jag är så jävla trött, orkar inte ens skriva!

Over and out.

chácara

Idag hade man en rejält kort dag, från kl 10.15-12.15 för att se en film på engelskan.. Köparen i Venedig, den var riktigt dålig, jag höll på att somna flera ggr för att den var så jävla trist!
Sen efter att jag hade slutat åkte jag hem och åkte iväg med Carro in till stan och där shoppade hon lite kläder! Men jag hittade inget i alla fall, men får gå dit i oktober och se om jag hittar mig någon bra jacka eller dyligt... och halsduk!

Over and out.

Ny vecka, nya krafter!

Så var det måndag igen då, nu sitter man här och har snart druckit upp sitt glas med the! Idag ska jag till skolan, efter ett x antal dagar som sjuk.. Skolan börjar kl 9.40, så det är en lång stund tills dess!

Som jag nämnde igår så måste vi iväg till Ikea igen! Det som var så roligt då vi var där i lördags var att de saker som vi kollade på som skulle monteras upp var totalt slut, så då köpte vi bara de basic thing! Så får hoppas vi får tid till att dra på Ikea snart igen då, för vi vill ha köket klart den helgen då jag ska ha födelsedagsfirande här i Sthlm! Ska ju även fira min födelsedag nu då jag åker upp till Örnsköldsvik på torsdag, det ska bli mysigt! Undra om det är kallt där nu?

Oj, jag trodde att klockan var mer än såhär, men det är bra... Då hinner man ta det lugnt ett litet tag till!

Ha en underbar dag allesammans!

Over and out.

söndag är de dagar som man gör nytta!

Idag har jag pluggat och fixat lite i köket, monterat upp bordet som vi köpte för ett x antal veckor sedan! Men nu är det äntligen på plats, så nu firar man med ett glas rött och mår suveränt!!!(!)
Vi ska göra om köket här i lägenheten, så vi har börjat lite smått nu iaf! Måste en vända på Ikea igen märkte vi nyss haha, eftersom när vi äntligen kan sitta inne i köket så märker man saker som man kan pynta och ordna!

Nä, nu ska jag uppdatera bilddagboken lite, HEHE!

Hörs imorgon!

Over and out.

Ikea

Idag ska vi till Ikea och köpa in saker till lägenheten!
Städade igår, och idag är jag sjukare! ;( KUK!

Over and out.

Varför ens klicka?

Om man tycker det är ointressant?
Om man nu tror en massa?
Om man har förutfattade meningar?
Om man är falsk?
Om man tappar vänner på grund av hur man beter sig?

i am home from school today!

När jag vaknade imorse kände jag bara hur huvudet dunkade och jag mådde extremt illa, vaknade även inatt vid kl ett av att Zaida hostade (kanske har hon fått valphosta) och av att jag svettades som fan! Vad är det för fel med min kropp? Jag fattar inte? Det känns som det är vår och influensa tider, då blir jag alltid sjuk och då varar det i en månad ungefär...
Får hoppas jag slipper den i år nu då jag har varit sjuk för första gången på hösten!

Nu känns det bättre med mitt illamående iaf, men huvudvärken är fortfarande kvar.. Det år nog över ska jag se! Men jag känner att jag är hemma från skolan idag också, för alltid då jag känner mig frisk och så, om jag går till skolan blir jag sjuk igen? Så blir det alltid, i alla fall då jag har influensan!!!!(!)

Jag hoppas verkligen att jag kan vara frisk i min kropp snart, måste verkligen till skolan imorgon och sen så ska jag ta ledigt fredag nästa vecka, eftersom jag åker upp till Örnsköldsvik och firar min födelsedag med min familj! Så jag ska bli kristen och börja be nu om att jag klarar av att gå till skolan imorgon!

Kan det ha med att jag har jobbat alldeles för mycket i sommar och är helt utbränd och orkar inte ta in information i skolan? Nästa sommar ska jag högst jobba 5 veckor och vara ledig resten! För jag känner att jag orkar verkligen inte med saker och ting nu i livet, det är för jobbigt för mig! Och jag måste klara av skolan nu, de två åren som är kvar! Jag menar två år, och det ska jag klara!

Over and out.

Sjuklingar!

Nu är Lasse också hemma och kurerar sig, stackarn!
Igår skrattade jag åt hans röst hela tiden.. Hehe, det var rätt fin men rätt roande!
Min hals mår inte så bra, känns som en slemboll/hårboll som sitter i halsen och vill inte komma fram i det fria! Får hoppas den blir modig och vill visa sig tillslut!

Jag känner att jag måste plugga lite idag, har missat en del saker nu i skolan.. Får hoppas på att t.ex. att de har skrivit på firstclass vad de har gjort så jag vet vad jag kan ta igen.. För jag ska nog pallra mig till skolan imorgon, fast vet inte om jag ska vara med på idrotten! Inte med min kropp just nu iaf, men vi får allt se imorgon hur jag känner mig!

Nu ska jag faktiskt sortera lite kläder som jag slängd ut från garderoben och vika ihop det fint och prydligt igen! Känner att det är lite för mycket kläder som ligger och skräpar i min garderob!

Sen måste jag faktiskt kolla på lite tapeter! Det är ett måste, vi ska göra om köket! Wiho!!!! ;D Hoppas det blir fint i slutänden!

Nu ska jag fixa och dona med lugn i kroppen!

Over and out.

Still sick... ;/

Jag är fortfarande sjuk, detta funkar fan inte! Ska till tandläkaren imorgon och jag kan inte gå dit och vara förkyld! FAN!
Hoppas verkligen jag är hur frisk som helst imorgon, typ att det sker ett under inatt!
Sen så orkar jag inte vara hemma något mera, vill till skolan och lära mig saker istället för att sitta hemma och kurera mig.. Men min näsa är inte riktigt den bästa just nu, bara rinner och rinner! EEH!

;(

Jag och älskligen håller på att kolla på Project Runway season 5 :D
Vi ligger i soffan och snorar bägge två.. HEHEHEHEHEHEHE! Smittrisk hos oss! Ni tar det på egen risk!!!

Over and out.

näsans bästa dag?

Jag är alldeles täppt i näsan! Fan vad jag surrar om sjuklighet denna vecka.. Hoppas jag inte snackar om det nästa vecka.. Då ska jag verkligen tillbaka till skolan och vara duktig, och gå där tills jag blir sjuk igen! Jag fattar inte, jag blir sjuk jämt då skolan börjar och på våren.. Kan vara att man är så många människor på ett och samma ställe i flera timmar!

Nåväl, vaknade riktigt tidigt idag med, trodde jag skulle få sova ut men vaknade kl tio ungefär och var jättepigg! Gick upp och drack lite proviva och nu sitter jag här och hoppas på att jag får mer Make Me a Supermodel avsnitt snart. Så jag kan krypa ner i soffan med täcke och kolla på det! Ska även fixa en kopp te med honung (om vi har). Det är riktigt bra mot halsen iaf, eller bara ta vanligt varmt vatten och sleva ner lite honung där! Det är lysande för halsen helt enkelt.

Justja, jag måste meddela Elin att vi är väldigt sjuka idag, så det blir ingen middag ikväll! Det får vi ta då vi är friska igen!

12 dagar kvar tills jag beger mig till Örnsköldsvik, längtar riktigt mycket! Och jag fyller år rätt snart med, bara om 23 dagar!

Nu ska jag fixa frukost åt mig och älsklingen!

På återseende!

Over and out.

Myskväll

Jag och älsklingen har haft myskväll ikväll, vi har sett några avsnitt av Make Me a Supermodel.. Det är riktigt bra kan jag lova er.. Det ska snart börja sända nu i Sverige, det har redan varit i Amerika i våras! Men det tycker jag ni verkligen borde se, då det både är killar och tjejer som tävlar om chansen att bli supermodel! Det som har hänt nu nämner jag inte så ni som vill se det får chansen att kolla på det själv!
Jag har även frossat som fan ikväll, vet inte vad det är för fel med mig! Hoppas det är för att jag är sjuk och inte för att jag är hungrig konstant..

Åh, jag kom på att jag ska till tandläkaren på måndag, så jag kommer missa matten och fysiken.. Så i helgen måste jag verkligen plugga matte! Aha, trodde man skulle få lite frihet men icket!

Over and out.

lunchen var riktigt god och mysig.

Älsklingen kom hem och åt lunch med mig idag, det blev sushi!! Åt jättemycket ingefära för jag vill verkligen bli frisk nu, orkar inte vara så här trött i hela kroppen, jag är redan trött och klockan är bara 14.10.. Det är rätt sjukt..

Får hoppas jag blir piggare snart då

Over and out.

lammet utan päls.

:(
Fan jag blir bara sämre och sämre! Jag tycker bara det är så jävla kallt här, min kropp är nog lite febrig.. Ligger under det varmaste täcket men fryser ändå!

Jag vill fan inte vara sjuk något mer, orkar fan inte det!

Vi hörs lite senare!

Over and out.

sjukare

Jag blir bara sämre och sämre för varje morgon jag vaknar! Jag hoppas verkligen jag får bli frisk snart! Nu är det en retlig hosta jag har fått! Hoppas verkligen jag blir frisk snart!
Det jag måste är att vara frisk då jag åker upp till Övik i alla fall! För det ser jag verkligen framemot!
Jag är helt tung i huvudet idag, det känns inte kul!

Nåväl, jag får hoppas på det bästa!

Over and out.

MYMYMY

Jag är så otroligt dålig på att skriva i min blogg då jag är sjuk, min hjärna är helt borta!
Ska bli bättre på att skriva då jag har blivit tillräckligt frisk!

Over and out.

fanfanfanfan!

Jag blir bara sämre i kroppen! Man borde ändå bli bättre tycker jag? Jag fryser som ett lamm utan päls. Och det regnar ute! Nä, jag ska lätt ha på mig mjukiskläder hela dagen samt en tjocktröja! Och mysa hela dagen med mina mjukiskläder!
Det är så jäkla jobbigt att vara sjuk, man får absolut ingen nytta gjord hemma! Och det är väldigt jobbigt!

Nä, nu j*vlar ska jag sitta med mina mjukiskläder och bara MYSA!


Over and out.

kurerar mig.

Min mage vaknade på en helt konstig sida imorse, så jag var tvungen att vara på toaletten ett tag! ;) Nu har jag också fått något skit i halsen så det gör skit ont! Sitter i alla fall med ett glas proviva nu, så får hoppas verkligen magen blir bättre! Men jag tror det blir så att min mage reagerar alldeles för mycket då saker händer snabbt och jäktigt.. ;( Som igår då jag fick veta vilken grupp jag skulle vara i, det var liksom bara en dag ;( Jag får hoppas på att magen blir snällare idag iaf! För jag måste till skolan imorgon!

Jag får inte ens dricka mitt morgonkaffe :(

Over and out.

magsår

Jajemänsan, det har jag fått nu! Och så fort jag äter något som inte är soppa så får jag kvälningar och sura uppstötningar :(
Det är absolut inge trevligt alls, får verkligen hoppas på att det blir bättre snart!
För jag kan absolut inte vara hemma nu i början av skolan.. Då missar man viktiga saker! Hade varit en annan femma om det hade varit på slutet av terminen eller dyligt..

Over and out.

RSS 2.0