nä, jag kunde verkligen inte hålla mig ;(

Så nu tänker jag åka till Övik den 19;e september! Så då tar jag ledigt från skolan den dagen och åker upp till Övik, det kommer blir så jävla underbart <3

Over and out.

Saknaden är otroligt jävla stor.

Började för en stund sen gråta! Jag saknar verkligen mina vänner som jag har uppe i Örnsköldsvik! Man känner att det är väldigt tomt här nere!
Åh, det är sååå jävla jobbigt och sakna sina vänner! Och det går ju inte bara att åka upp när man vill eller att de åker ner! FANFANFAN! Jag hatar detta, det är så otroligt jobbigt och bara sitta och gråta men kan inget göra.. Jag menar jag skulle ju inte kunna åka upp till Övik och stanna där i en vecka eller så.. Det är ju för att jag har skolan att sköta.. Synd att man inte hade sommarlov än, så kunde man dra upp och umgås med sina vänner? Om ens de vill umgås?! Det kan man också tänka på, att de inte ens vill umgås med mig något mera nu då jag bor i Stockholm.. Och det känns ännu jobbigare! ;(
Jag hoppas verkligen att ni som är mina vänner vill verkligen umgås med mig snart, jag skulle verkligen behöva det just nu!!
;(


Over and out.

Kuk har ett gäng skrivit på min familjs brevlåda!

 



Det finns för mycket att skriva om, och jag förstår inte hur bara man kan göra något så omoget.. Vem skriver KUK på någons familjs brevlåda? Jag förstår inte logiken med det hela? Har man emot alla som inte är precis likadana som deras egna familjer eller? Jag menar om den familjen inte super eller dyligt, är det något fel på den familjen då? Eller bara för att de har en son som är homosexuell, är det också ett stort fel? Jag menar om det är det som är felet så borde ni väl ändå skriva det på min brevlåda och inte min familjs? Jag bor inte där, om inte ni visste det? Jag bor faktiskt i Stockholm, så ni kan ju komma hit och skriva kuk på min brevlåda istället? Och sen borde ni väl ha föräldrar som uppfostrar er lite bättre va? Än att hålla på och skriva kuk på brevlådor, jag menar det finns hur mycket andra saker som ni kan pyssla med? Varför inte göra saker som ni tycker om istället och inte bry er över annat.. Tror ni att ni är coola för att ni skriver kuk på en brevlåda, så tycker jag att ni borde tänka om eran uppfattning! Snälla rara killar.. Ni har börjat gymnasiet, och vissa går kvar på högstadiet? Hur ska ni lyckas senare i livet?

Over and out. 

Ingen skola för mig idag!

Här sitter man i sängen och har fortfarande ont i magen! Jag fick lite konstig mage igår, och det kan nog inte ha blivit helt bra i magen, den är nog väldigt ovan med att ha en sådan mage som jag hade igår!
Så jag stannar hemma idag också, och låter min mage få ta det lugnt.. Kan det ha med stressmagen som jag hade då jag sommarjobbade?
Hoppas det blir bättre tills imorgon iaf, det är tråkigt att vara hemma från skolan! Man gör ingen nytta då man bara är hemma och tar det lugnt!

Nu ska jag ta och göra en kopp kaffe och ha varmt om magen hihi!

Over and out.

Högstadietiden!

Då jag hade gått ut sexan så var det dags att byta skola för oss som bodde i Solbergsområdet, och vi fick byta till en skola som heter Bredbynskolan (är inte en sån bra skola, många som blir mobbad för nästan inget alls, man måste tydligen vara som alla andra.. En hängde sig pga mobbning!). I alla fall där gick man då man skulle börja högstadiet.. Och där börjades det rejält med skitsnack, alla kompisar som jag hade haft sen tidigare som bodde i Bredbyn och runt omkring blev helt plötsligt anti mot mig och snackade massa skit bakom min rygg... De som jag hade umgåtts med tidigare gick helt ifrån mig och lyssande på andra istället för att fråga mig om det verkligen stämde, nänä.. Det gäller väl att lyssna på de andra, det har ju sååå klart rätt? Det ogillar jag med folk att de inte har sin egna uppfattning om personer utan att de lyssnar på alla de andra istället, jag menar har man inte en fri vilja vad man vill tro på eller inte?
I alla fall, tar mer om det senare, om vad folk tror på och sådär!

Det som jag blev väldigt glad över var då jag åkte buss hem från skolan en dag så var det en person som sa såhär i bussen "usch jag sitter bakom bögen" och då var det en person som jag satt bredvid som sa såhär "tänk på mig då, jag sitter bredvid honom". Och det var inte diskret heller, jag menar de sa det högt så andra i bussen hörde! Men då var det en person som åt dem och bad mig sätta mig vid den personen istället så blev det liksom lugnt! Alltså jag fattar inte, vad är problemet att sitta bredvid en bög? Det är ju exakt likadant som att sitta bredvid en heterosexuell person? Hmft, jag förstår inte hur de tänker!

Over and out.

allt är möjligt

Tidiga morgnar blir det ändå fast man har sovmorgon och kan minst sova i två timmar till, men jag känner att jag vill kunna vara pigg då jag kommer till skolan! Jag tycker det är bättre om man är pigg då man kommer till skolan än att man just har vaknat och man är helt seg... Det funkar inte i längden! Hjärnan hänger inte med riktigt, haha! Så då är det mycket bättre att gå upp ungefär samma tid som man gör då det är tidig skoldag...

Åh, jag är så himla seg idag, sitter och dricker mitt morgonkaffe iaf.. Så får hoppas jag blir piggare snart då!
Idag är det en lång dag framför mig, går från 10.30-16.55 känns lite smått drygt, men det klarar jag! Med lite kaffe iaf.

Blö, mitt snus är slut! Jag som trodde jag hade en kvar nu så jag kunde ta till morgonkaffe men nejdå, det var helt tomt! Ofta jag orkar gå till affären nu! :(

Over and out.

Belöning är det bästa!

Jag tror faktiskt jag ska ta lite mer paj nu, eftersom det är skola imorgon så då måste man belöna sig själv med att man gör något som är bra för sig själv.. Så då tänker jag ta mig en portion paj till! Jag menar, jag brukar alltid belöna mig om jag har något prov eller läxa i skolan. Då köper jag hem massa godsaker och sitter och äter medans jag pluggar... Eller bara då det har varit en skolvecka och är helg så belönar jag mig också, det är helt sjukt! Jag menar någongång måste jag kunna göra något bra utan att behöva köpa godsaker!

Det var som då jag bodde i Örnsköldsvik så köpte morfar alltid 6 kexchoklad varje gång jag hade prov att plugga till eller läxor! Man blev mer motiverad av att tänka att om jag pluggar i 40 min så får jag ta en kexchoklad sen, och då sitter man verkligen där och pluggar.. Fast det brukade inte gå bra hela tiden, för om det var ett tråkigt ämne så satt man bara och tänkte på att snart får man ta kexchokladen och tänkte inte alls på vad det var man läste!

Nä, nu ska jag bannemig ta en tallrik paj!

Over and out.

Städa var det!

...Det har inte gått så bra med det, men har iaf diskat! Jag tycker det är så otroligt trist att städa då man inte städar med någon, det går verkligen inte att städa själv har jag märkt!
Men jag ska i alla fall fixa mat och paj ikväll, och eventuellt städa lite då Lasse är ute med Zaida! Då får man passa på eftersom Zaida är rädd för damsugaren, så lika bra att gör det då hon inte befinner sig i lägenheten!
Sen har jag matteläxan att göra också, får se om jag hinner allt ikväll, annars gör jag det viktigaste ikväll som matteläxan och matlagning och sen får det andra bli imorgon och på torsdag!

När jag var i stan med Elin så åt vi sushi och det var supergott, jag älskar verkligen sushi! Sen gick vi runt på stan lite, tog en sväng in på Zara och där köpte jag mig ett par nya byxor.. Skulle egentligen inte köpa något förrän till helgen, då jag ska shoppa men kunde verkligen inte hålla när dom visade sig för mina ögon! Får gå dit mer i helgen och köpa mer kläder, men jag hatade att inte en fin tjocktröja fanns i min storlek, fanns bara m på bordet :(

Nä, nu ska jag ta och ringa Lasse och fråga när han tror sig komma hem så jag kan börja med maten snart.

Over and out.

I'm ready!

Nu har jag hunnit gått ut med Zaida, duschat och klätt på mig! Det är väldigt bra, eftersom jag ska in till stan om 45 min och luncha med Elin.. Det var tänkt att vi skulle ses vid tre men hon kunde ses lite tidigare! Fast jag kommer nog inte kunna umgås med henne så länge eftersom jag måste hem och städa lite, diska klart och samt hänga upp tvätten! Har inte så mycket fritid annars till att göra nyttiga saker i hemmet, så man får passa på då man är ledig och inte går till fem på dagarna!
Justja, jag måste göra min matteläxa idag också.. Är mycket matteläxor nu, men det är förståligt eftersom vi läser klart en 100-poängskurs på en termin! Så då gäller det att hinna som man ska för att klara av d-kursen efter jul!

Nu ska jag ta och diska lite innan jag ger mig iväg in till stan!

Over and out.

Min första kontakt med en kille!

När jag växte upp som barn bodde jag i en liten by som heter Solberg, och ligger ungefär 10 mil ifrån Örnsköldsvik.. Det var väldigt svårt att hitta killar som gillade killar där!

Det första jag hittade var en annons i tidningen som man kunde skriva sms med och få kontakt med killar på det viset, men jag var alldeles för ung så jag ljög om min ålder och sa att jag hade barn för killen.
Då visade det sig att den killen jag messade med var jag kompis med, vet inte riktigt om jag kan säga kompis.. Man kan mer säga att jag umgicks med honom, då jag var hos min pappa i Mellansel (som då ligger ungefär 3 mil ifrån Örnsköldsvik). Och då umgicks jag även med en annan person som bodde där också (går inte in på namn, de får vara anonyma). I alla fall så visade det sig att killen jag skrev med över sms var den killen som jag umgicks med i Mellansel, och då började den andra personen att tycka jag var äcklig och att jag skrev till killar sådär.. Men då kan man undra sig varför personen inte agerade likadant med honom....?
Efter det började allt snack om mig, med att jag var den äckliga som skrev till andra killar osv (vad är problemet att gilla killar och vara en kille själv), men varför fick jag all skit då det inte bara var jag som hade skrivit med andra killar?
Den personen som tyckte jag var ett äckel och sådär... Vi umgicks mycket då jag var i Mellansel hos min pappa men efter det så kollar hon bara snett och snackar bakom min rygg... Men hon umgås fortfarande med den andra killen.. Det är en konstig fråga.. ;S Jag menar tänker de inte vad han gjorde där än bara att jag var där? Ska jag vara offret?

Goodmoring sunshine!

Vaknade väldigt tidigt idag, fastän är jag ledig! Men det är inte så kul och sova bort hela dagen heller, för då missar man så mycket av dagen! För då man vaknar såhär tidigt så har man ju hela dagen framför sig!

Idag händer det inte så mycket, ska sitta och fixa klart min design... Får se hur det går! Sen ska jag även ta och städa massor, eftersom jag kommer inte ha tid och göra det imorgon och på torsdag, går till fem ni vet! :(

Nu måste jag ta och kolla runt lite på saker som jag ska fixa här på bloggen!

Btw, åkerkommer idag med ett inlägg om första kontakten med en kille...


Over and out.

Den är på G.

Jag håller på att fixa den, men det kommer ta ett tag. SÅ HÅLL UT!

RSS 2.0