Dagarna piffar upp mig med rött.

Jag är faktiskt på bättre humör nu än vad jag var i torsdags. Har fått i mig lite rött och det piffar upp vardagen kan jag lova er.
Och sen så är januari snart slut, och det är förjävla skönt. Januari är så otroligt lååång! Fyfan, tur det är slut snart.

Synd att inte Linnéa kan komma hit helgen den 12-15:e feb. Det är lite tråkigt, men det kommer fler helger! Gud vad jag saknar henne, hon är verkligen toppen. Hon är som grädden på nyponsoppan.

Over and out.

Jävla skit jävla sak helvete. hatar utan miniräknare.

Jag blir så jävla arg och irriterad.
Jag kan fan inte räkna utan miniräknare på det här, det går fan inte.
BA HEJA! Fyfan, det kan ta sig långt åt helvete. Och jag blir bara så arg då älsklingen kan allt, ba lalallalala.
Klart han kan allt då han har alltid haft femmor i matematik och gått civilingenjör - teknisk fysik. Och kan allt i huvudet. Det var väl det enda han gjorde också, bara satt där med sin matematikbok och nördade. Kanske går lite lättare också om man håller på med en sak en längre tid än bara börja på nytt hela jävla tiden, så det bara åker in och ut ur örjävlarna.

Nä, fyfan tack vet jag att det finns miniräknare. Och jag kommer inte klara läxförhöret imorgon utan heller, och det skiter jag fullständigt ut. Jag kommer få IG i matte d också. yeaaaaaaaaaaaaaaah.
Snart skiter jag i allt, och går under världen.
TAck för mig.

Orken finns, men var?

Åh, jag sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem så man kan börja med att laga mat till oss. Jag är så fruktansvärt hungrig. Jag hatar att vara hungrig får så jävla ont i magen då så jag blir på otroligt dåligt humör. FAN! Jag kan aboslut inte vara på bra humör ikväll eftersom jag måste kolla igenom matten lite, eftersom vi har läxförhör imorgon. Får väl se hur det går, ska försöka göra alla jävla tal jag kollar på utan miniräknare. Hur det kommer att gå är den stora frågan. Jag kanske måste börja om från början med att räkna utan miniräknare? Jag blir fan helt galen av att man ska räkna utan miniräknare :( Det gör mig väldigt omotiverad. :(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(:((:((

Åh, nu ringde älsklingen och nu är han på affären och ringde och hörde om han hade glömt något som ska med hem, så nu är han snart hemma och då kan jag sätta igång med maten!!!

Over and out.



Illamående till max.

Fyfan, jag mår illa nu igen! Det är så jävla jobbigt. Hoppas det går över snart så jag kan somna och åka till skolan imorgon, för då jag mår illa kan jag aldrig sova typ, eftersom jag blir så otroligt rädd för att jag ska spy! Får verkligen hoppas på att jag kommer iväg till skolan imorgon, har inte varit där på länge nu. Jag mår verkligen skit. Fyfan, need someone to talk with. Men skrev iallafall ett mail till kuratorn idag och bad henne kolla om det fanns någon tid för mig.

Har just kollat klart på de avsnitt jag har laddat ner från Britain's Next Top Model cycle 4! Jag vill bara se mer, så ska nog ta och ladda ner avsnitt 8, 9, 10, 11 och 12 också!

Over and out.

Matförgiftad man tillbaka!

Min älskling är hemma nu, fast har åkt på en matförgiftning som ni har läst i tidigare inlägget. Har iallafall pysslat om honom nu ett bra tag, men jag är så otroligt rädd och sånt där för spya haha! Så jag tror jag ska bli smittad och är helt hypokondrisk. Men nåja, it works!
Åh, jag vill inte att bubben min ska vara sjuk. Han sover just nu vilket är otroligt bra, och jag har passat upp honom sedan han kom hem ikväll. Ska snart kila iväg till affären innan det stänger och köpa samarin. Jag måste typ kila nu, för ska ut med bitchen sen.

Over and out.

Man ska aldrig äta mat utomlands! Jag äter aldrig mat utomlands, bara saker som jag i vanliga fall äter.

Åhhhh, min stackars älskling har åkt på matförgiftning nu då han ska sätta sig i en buss och åka hem till Stockholm igen, stackars honom! Hoppas det går bra och att det finns toa på bussen osv :)
Åh, jag som verkligen hatar magsjuka menmen! Jag ska gå och köpa blåbärssoppa och massa proviva till honom innan han kommer hem så ska jag ta hand om honom rejält!

Jag har lite ont i magen idag också. Fan, blir min mage aldrig bättre? Kanske jag också har magsjuka? HEHE.
Huvva, nä det får jag hoppas på att jag inte har iallafall!

Nu ska jag göra frukost, te och c-vitamin! :)



FY BALLE

Min natt var inte trevlig alls kan jag då säga er.
EUUUW!
Det kände som att jag skulle spy hela tiden, och sådär. Så jag drack vatten hela tiden då det kändes som att jag skulle få upp något genom käften. Men icket då. Så jag tog tillslut en halstablett och la mig sängen och försökte sova och som lyckligtvis gick vid kl fem på morgone. FYfan, jag hatade verkligen natten mot idag =( ÅHH, och som ni kanske vet så hatar jag allt som har med spya att göra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag avskyr spya. Det är så äckligt! FYfan. Och det gör superont att SPY! Hellre dör jag!
Och sen vaknar jag av att Zaida hade skete inne, fyhelvete vad det luktade. HAHA! Och jag kan verkligen inte stå ut med en sån lukt på morgonen så jag sprang in till Viktor som låg och sov i soffan och ba "Viktor, Zaida har skete och det lukta uta ba faaan, kan du ta upp det?" och självklart gjorde han det också så snäll som han var! Tack Viktor, det var riktigt snällt, så jag slapp spy som jag verkligen hatar..

Nä, fan nu ska jag läsa bloggar och sen ska jag sova typ, om jag får chansen till att göra det ikväll!
FYFAN vill aldrig i hela mitt liv uppleva en sådan natt IGEN!

Over and out. 

ÄLSKLING, JAG SAKNAR DIG <3

JAG SAKNAR DIG BABY <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333
GÖR SÅ DET BLIR SÖNDAG NU, VILL HA DIG HÄR HOS MIG NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

PUSS ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT! MER ÄN MITT EGNA LIV. <3


HEJA SWEDEN!

Vad mer kan man säga då man läser den här artikeln i dn.
Jag blir så otroligt glad. Att 1 maj kommer vi kunna ingå äktenskap och inte partnerskap som vi måste göra nu om vi nu vill gifta oss. Hoppas bara att de går med på att de som vill gifta sig i kyrkan ska få chansen till att göra det också. För det finns en del homosexuella som vill gifta sig i kyrkan. Jag vill däremot inte det, men de som vill ska få chansen! :)
Åh, jag blir så otroligt glad av att läsa artikeln.

Tack för mig.

imorgon är en ny dag.

Jag vet vad det är för fel på min mage. Jag är laktosintolerant, min mage blir uppsväld och jag bli gasig i magen! Det var inte så kul och veta. Fan! Ajja, jag får helt enkelt sluta äta allt med laktos i nu. Kommer bli lite jobbigt. Men det ska nog funka.
Idag har jag varit och träna och det var superskönt.

Åh, fyfan jag börjar 8.00 imorgon. Hur fan ska det gå? Jag lär ju bli tvungen och kliva upp vid fem? Haha, så inte min mage ballar ut och jag blir hemma. Fan nä, min mage ska inte balla ur imorgon! Jag ska hoppa upp ur sängen som en solstråle och bara tänka på att det snart är torsdag! :) Slutar iofs kl 14.20 så det ska nog inte vara några problem! Den som lever märker.

Åh, ikväll ska jag och älsklingen äta sushi. Gud se gott det är! Fan jag älskar verkligen sushi! Jag ska lätt köpa en stor sushi med 11 bitar. Hihi.

Nu ska jag tänka på sushi.

Over and out.

Säkrat

Hallå där på morgonen.

Nu har man precis för en liten stund sen valt individuella kurser till årskurs tre. Första handsval valde jag engelska c och psykologi a, och till andra handsval valde jag rättskunskap, psykologi a och rättskunskap-fördjupning. Så nu får jag bara hoppas på att jag får de kurser jag vill ha också. Annars vettigudarn vad jag gör. Jag menar ofta jag skulle vilja ha typ turism, ba hejsan gud se roligt. Nä fy faban. Eller så kunde jag alltid välja trafikantkunskap och säkra mig om ett mvg ;P HÖHÖ. Tror någon att man skulle få välja det fastän man har körkortet?

Over and out.

07

Tänkte lägga in lite bilder från 2007. HEHE.




Jesus, jag anropar dig.










Jag åt chips hele tin!


Jag kom hem från Stockholm och var inte singel längre.


Jag tatuerade mig.


Min kärlek besökte mig. <3


Jag fyllde arton år.








OBS! Jag har inte lagt korten i någon ordning. Det orkade jag inte. hööhö





Eyelash Curlers And Butcher Knives

Godmorgon allesammans,

Hoppas ni har sovit gott. Det har iallafall jag, fastän att jag var lite seg på att kliva upp imorse. Men nu är jag iallafall uppe och har nyss druckit upp mitt te, och ska snart hoppa in i duschen! Börjar fem minuter tidigare idag. Fan så då måste jag ungefär åka härifrån vid nio. Ajja, får hoppas inte min mage tar död på mig bara.

Over and out.

Båle pappa.

Nu är det snart slut på den här veckan också, och imorgon kommer vi in på en ny vecka. Och snart är januari slut också, fan vad tiden går snabbt nu alltså! Snart har man sportlov också. Det är något som jag verkligen längtar efter.
Iallafall så börjar vi med vårterminen imorgon på skolan och då får man två nya kurser. Matte d och filosofi a, känns roligt faktiskt. För i filosofi kan man aldrig ha fel i, och det är bra!

Träningen gick helt okej idag, men alltså fyfan vad jag har dålig kondition. Men så går det. Svetten ba sprute på mig också. FYFAN! Men en sak är säker och jag älskar sats hornstull. Visst, sats fridhemsplan och sats medborgarplatsen var helt okej, men sats hornstull är jättefint. Glas dörrar och allt, och typ skinsoffern te omklädningsrumma! Mm, i like it very much. Grr TiGer. ;)

Nä, fan nu ska jag snart hopp i säng. Vill int va nå trött imöran! Hata måndagarn. Måndagarn är de sämste ja vet i hele världa.

Over and out.

tillfällig snuva?

Godmorgon,

Idag vaknade jag vid elva typ. Och sen dess har jag ätit frukost och städat lite här i vardagsrummet. Ska fortsätta städa om ett tag, och sen får jag se om jag går till gymmet, börjar bli lite snuvig! Och det är aboslut inte bra att träna då man är sjuk. Så jag får helt enkelt se om det bara ät tillfällig snuva eller om det är på riktigt.
Nåja, vi hörs lite senare. Nu ska jag nörda vidare här på internet. höhö

Over and out.

lördagsmys med allt.

Dagen har gått riktigt fort idag. Bara rusat förbi. Har absolut inte hunnit städa allt idag som jag egentligen hade tänkt mig, men jag får fortsätta med det imorgon istället!
Ungefär vid tre tiden ringde Zabina och sa något med "fan vad du har pratat i telefonen" då hade jag pratat med Linnéa i 45 minuter innan och det var en trevligt samtal med henne, vi pratade om allt mellan himmel och jord och bestämde ett ungefärligt datum för hennes ankomst hit ner till oss! Gud se mysigt det ska bli.
Iallafall så kom Zabina på besök här i den ostädade lägenheten, tur vi varnade henne först att det var lite stökigt. OM hon inte skulle se det själv med hennes ögon. Vi gick och tog en fik på flatfiket här i Hornstull på Hornstulls Strand. Efter det gick vi till Helens och köpte tre stora sushi och gick hem till oss och slängde i oss maten. Mums, jag älskar verkligen sushi.
Sen på kvällsfronten har vi bara pratar och allt mellan himmer och jord, och jag själv har druckit lite rödvin och ätit en massa jälva chips. Tur jag ska röra mig iväg till gymmet imorgon! Iallafall så åkte hon hem vid 23.15 och nu sitter man här själv och väntar på att älsklingen ska komma hem så man får krypa ner i sängen och sova.
Just nu sitter jag och Caroline och dampar lite på MSN som vanligt. Höhö 8)

Nu ska jag fortsätta vara lite social med Carro innan älsklingen kommer hem.

Over and out.

Städdag för hela slanten.

Idag blir det städdag som gäller för mig idag. Känns riktigt skönt, eftersom det verkligen behövs. + att min kompis kommer hit på torsdag, så jag måste verkligen ha det fint innan kompisen kommer!
Ikväll ska Lasse på hans kompis födelsedagsfest och jag orkar inte följa med, känner istället att jag ska vara hemma och umgås med Zabina! Var länge sen vi sågs så jag måste verkligen träffa henne nu, saknar henne så mycket! Min lilla diamant!

Nu ska jag slappa lite vid datorn och dricka mitt te, sen ska jag fortsätta städa! Woho.

Over and out.

2006.

Jag tänkte ha en liten återblick på mina år. Och nu börjar jag med året 2006 med bilder som jag fick :) Ursäkta att man ser ut som en kossa men det bjuder jag verkligen på! Idag är det fredag och då är jag snällhezt.

Vi hade en parkfest, och på kortet är jag och Caroline Sjölund.


Jag vet inte riktigt vad jag gör, visar min mp3 och är full och har blå hårfärg kvar.


Jag färgade håret brunt och var på fest.


Jag och Caroline Böglund.


Caroline Sjölund och Blåhårig Jonas.

Dagen är räddad.

Gud vad skönt med fredag och helg. Den här dagen har man väntar länge på, hehe! Och nu är den här! Woho.
Just nu sitter jag och lyssnar på lite 80's låtar, älskar verkligen åttiotalet. Mummaaaaaa.
Nästa vecka blir en bra vecka, men nu ska jag njuta av helgen som jag har framför mig istället! Ikväll blir det let's dance framför tvn, och hoppas blondinan åker ut. Gud jag skrattade ihjäl mig igår då jag såg en liten blick av hur de dansade. FYvale vad roligt det var! ;)
Jag borde ringa Linnéa nu, hoppas bara hon inte jobbar. Men det märker vi. Då kanske hon slår mig en pling då hon slutat.

Over and out.

anus gånger 3

Fan jag stannar hemma idag, det gör fortfarande ont i magen! Hoppas bara inte det är vinterkräksjukan! :O Fyfan då tar jag seriöst livet av mig, jag verkligen avskyr den! Nåväl, så istället ska jag ta det lugnt idag, så jag kan kila iväg och göra kemiprovet imorgon så man har det bortgjort så man inte behöver tänka på att på att man har det dragandes efter en!

Jag får göra lite mer te och ligga kvar här i soffan och bara mysa!

Over and out.

Bögen från Norrland kommenterar "Elever sätter betyg på lärare på ny sajt"!

Jag såg en artikel i SvD som skriver om "Elever sätter betyg på lärare på ny sajt". Jag tycker det är jättebra att Mikael Ghebrehiwet grundade den sidan! Och det är bra att lärarna får betyg i de kurser de undervisar i och inte bara att de ger eleverna betyg. Jag tycker de borde införa helt och håller att varje elev oavsett vilken skola man går på ska betygssätta sina lärare. Inte bara göra en enkät om hur kursen varit, hur läraren har satt kursen osv. Utan att i helhet betygsätta lärare på samma sätt som vi blir betygsatta! Att man kollar på hur de gör sina prov som lärare!
Jag hoppas verkligen de inför att lärare också ska bli betyg på lärare också!

Tack för mig!

Over and out.

ANUS

Happ, jag gick till skolan imorse och när jag hade börjat lektionen var det helt okej, men sen då jag satte mig i klassrummet fick jag otroligt ont i magen. FYYY jag kunde knappt gå. Och jag blev otroligt rädd och började kallsvetta. Så jag gick till skolsyster och sa till henne att jag går hem för min mage är inge bra nu.
Vägen hem var hemsk, jag har aldrig haft så ont att det gör ont då jag går. FYVALE, fyfan, usch, helvete. Jag vill fan inte ha ont så jag knappt kan gå i skolan. Men jag tror det var för att jag åt ett tuggummi rätt tidigt idag. Och som ni vet är min mage cp, så jag ska from nu sluta med att äta tuggummi innan tolv varje dag. Min mage måste få det lugnt på morgonen.

Ahapp nu är man iallafall hemma, och har varit det ett tag, men har legat och tagit det lugnt. Det är så fruktansvärt tråkigt att vara hemma så fyfan. Finns absolut inget att göra. Nåväl, kan ju iofs plugga kemi, så det ska jag göra nu. Hoppla.

Over and out.

Sista dagen.

Idag är det min sista sovmorgon på onsdagar. Det känns lite trist. För på onsdagar är man som tröttast, det är iallafall jag!
Som nu börjar jag 10:30 på onsdagar men nästa vecka då vårterminen börjar kommer jag börja kl 8:00 med filosofi a.

Varför är jag alltid så jävla trött på onsdagar, jag förstår fan inte! Jag tycker skolan ska införa studiedagar hemma istället på onsdagar. Att man får ett par uppgifter som man ska fixa tills dagen därpå. Eller vad tycker ni?

Åh, justja! Igår var jag duktig och gjorde lite kemi. WOW jonasssss. Men det är rätt bra att jag gör det eftersom jag har varit med på bara några lektioner på kemin och jag har prov i det på fredag. HE-HE. Men det går nog braaa! Börjar kunna redan en del av allt så! Har bara lite kvar som jag ska pyssla med idag då jag kommer hem. Och sen imorgon blir det plugg hela dagen, men det lär aldrig hända! Mina planeringar kring plugg funkar faktiskt inte. Men jag ska bättra mig.


Over and out.

Jag är sämst på att lägga upp en planering på mitt liv/framtid.

Jag borde ha börjat plugga för länge sen, men jag har tyvärr inte ens börjat nu och klockan är snart nio. Imorgon är provet. Jag fattar seriöst inte varför jag börjar plugga så sent på allt. Jag är en människa som trivs bäst att plugga på kvällarna/nätterna. På dagarna vill man ta vara på dagen och så men på kvällen, varför ska man sova då man istället kan ta vara på tiden då med!! Iallafall så känns det rätt skönt att vi inte börjar förrän kl 13.15 imorgon. Så jag hinner nog plugg allt tills då och kunna det relativt bra också! Wow, good luck Jonass. Jag har sagt flera ggr till mig själv att jag ska börja lägga upp en plan på då jag ska plugga osv, men det går åt helvete! FANSJÄVLASKITASS! Jag måste börja ta mig i kragen och göra sakerna i tid istället, men viljan måste finnas där också!

Nä, nu ska jag börja plugga!
Måste bara kolla hur det går för Modo.
Tjillevippen!


Goodmorning sunshine!

ÅH, vetni vad? Nu då jag tänker på vad som rubriken lyder så saknar jag Jenny så fruktansvärt mycket. Hon är en riktig teatermänniska!

Nu är man iallafall uppe med tuppen! Så jag inte ska behöva stressa ihjäl morgonen. Det är så otroligt skönt att bara ta det lugnt och att min mage mår bra utav det också!
Nu sitter man här och dricker sitt te, och efter det ska jag hoppa in i duschen!

Over and out.

Sockerkick.

Fyvale vad helgen har gått snabbt! Jag tyckte det nyss var fredag och nu är det söndag igen, och imorgon är det skola som gäller igen tills på fredag. Med två prov att se framemot.

Jag har inte gjort ett piss idag, kikar lite i fysikboken och sådär! Suttit med morgonrocken hela dagen, är så jävla lat på söndagar! Borde gå till affären innan den stänger och köpa smör och bröd. Annars blir det ingen frukost imorgon. Så jag får se om jag får orken til att pallra mig iväg till affären, annars dricker jag te till frukost. Det funkar också! Får ösa i lite mer socker än vanligt bara!

Over and out.

Bögen från Norrland kommenterar!

Jag kollade in på SvDs hemsida och såg den här artikeln om "Ny vigselordning föreslås".
Och min stora fråga är varför de ska byta namn på formuleringen man och hustru byts ut till make/maka. Och "Ni har nu ingått äktenskap" till "Ni är nu äkta makar". Jag tycker det är diskriminering på hög nivå! Varför ska de byta ut massa formuleringar bara för att vi homosexuella par ska få gifta oss, ska det inte vara jämställd här i landet? Visst är det bra att de jobbar på att det ska bli likt för alla, men strunta gärna i att byta ut massa saker istället. Låt det vara som det är redan nu men ha gärna borgligt för alla, så alla har lika rätt till att gifta sig! Det hela verkar som det är en stor skillnad att två män gifter sig, än att det är två olika kön som gifter sig. Är de mer värda än oss? Det verkar verkligen som så iallafall!

Bilden är tagen från google.

Rödvine.

Vin är så otroligt gott. Är inne på mitt tredje glas nu och jag  älskar vin. Smaken och allt! Mums.
Förut tyckte jag det var fruktansvärt äckligt men nu har jag börjat gilla det för några månader sen.
Rödvin ska det vara, vitt är inte så speciellt gott! Huvva! Översätter huvva till usch!


Förälskad i väskan.

JUSTJA! Jag hittade verkligen min kärleksväska idag. Och jag ville verkligen köpa den, men Lasse nekade och sa nej, den är för dyr! Men jag vill verkligen köpa den, den är så otroligt fin, och jag verkligen älskar den!!!!! Snälla Lasse kan du inte godkänna att jag får köpa den? OM jag får köpa den, så kan jag göra allt i huset? Precis allt, jag lovar. Bara jag får köpa den älskade väskan. Den var ändå på halva priset så den hade ju kunnat kosta det dubbla, så jag tjänar ju på att köpa den nu då den är på halva priset!!!! Fan älskling, snälla bubben! Jag är helt förälskad i den! PUSSPUSSPUSSPUSSS!!!

Over and out.

Hemma från staden

Sådääärja, då är man hemma från stan. Har nyss ätit sushi också! Riktigt gott :)
På stan fick jag med mig ett par skor och 5 kallingar! :) Riktigt bra!!!
Får se om jag slänger upp nå bilder på sakerna men itne riktigt nu iallafall!

Over and out.

Nu ska jag göra trevligare saker än plugg.



Jag verkligen älskar den här låten. Gud den får verkligen mig att leva.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen åka in till stan och kolla om jag hittar något att köpa.
Pallar inte med att plugga just nu, måste åka in och köpa mig något som gör mig motiverad till att plugga. HIHI
Vi hörs efter det.
TJING!

Over and out.


pluggdag

Igår såg jag på Let's Dance och herregud, blondinan gick bara på scen! Gjorde lite snurrar med huvudet och sådär, men det var allt. Och hon som säger att de ska ta hem hela skiten, hon måste jobba ihjäl sig då! Just nu promenerar hon bara på scenen. :)

Imorse vaknade man rätt tidigt, vid halv nio. Och nu sitter man här i soffan och myser. Lasse sover fortfarande, och Zaida också! Hon gör det Lasse gör, om han går dit så följer hon efter! Som då Lasse är på jobbet så ligger Zaida i hallen och väntar på att Lasse ska komma hem, varken äter eller dyligt. Men då Lasse kommer hem blir det en väldans fart på henne. HAHA!

Idag ska man nog sätta igång med fysikplugget. Har ett par saker jag måste ta igen pga sjukheten i höst. Men det går nog fint! Bara man ger järnet så och verkligen orkar. Får se hur det går med en Jonas utan snus att plugga (fortsättning följer).

Over and out.

Lilla bubbelibubben

Älsklingen blev lite puttinutt efter mina senaste två inlägg här, han tycker jag låter sur/arg.
Och jag ber om ursäkt. Jag är egentligen snäll, men det fattas en sak i mitt liv nu. Och det är snuset. Förut hade jag snuset vid min sida. Nu har jag inget snus = apa.


Over and out.


Fuck, vad jag hatar allt! byebye

Jag är en person som verkligen måste ta det lugnt på morgonen, ligga i sängen först en stund.. Sen gå upp och sitta lite vid datorn så jag vaknar till liv och efter det kan jag börja duscha och så. Men idag vaknade jag alldeles för sent, och jag måste ta tåget som går vid kvart över nio för att hinna till kvart i tio. Lasse blir arg på mig för att jag inte går på lektionen, men jag måste faktiskt göra så, annars blir det rent utav helvete för mig och min mage har jag märkt. Istället för att gå nu och stressa järnet nu så jag får problem med magen så tar jag det lugnt och åker så jag hinner till fysiken istället.  Jag känner verkligen att jag inte pallar det, och inte min mage heller. Den behöver tid på morgonen för att vakna den också, annars blir jag sittandes på toan resten av morgonen/dagen. Så nu gör jag som såhär att jag skippar en timmes kemi och åker till skolan så jag hinner på fysiken istället! Kalla mig vafan ni vill, men jag kan inte rå för att jag har en kropp och mage som måste ställas in på mina behov! Jag är inte som ni, jag är mig själv.. Alla är inte lika!
..Och det märker man!

Over and out.

Rastlösa, tråk och meningslösa dag!

Jag är så otroligt rastlös, sitter och gör verkligen ingenting.
Buh, jag kan absolut inte gå och lägga mig nu, då vaknar jag vid fem på morgonen! 
Uuhh, jag borde börja plugga till fysikprovet men det finns ingen ork till det just nu. Så det får bli i helgen istället. På söndag kanske?
Fan jag är inte pepp på något alls idag.

JUSTJA! Åh, så jävla pinsamt. Jag skrev till min idrottslärare den 6:e och undrade vilken tid vi skulle ses idag. Och jag hade egentligen skickat mailet två dagar innan men nu då jag kollade var det som en konstig flagga bredvid mailet, och jag är som sagt inge bra på firstclass än. Jag hade klickat på knappen spara istället för skicka. Då förstod jag direkt varför jag inte hade fått något svar tillbaka om vilken tid vi skulle ses idag. Jag är så sämst. Kan det vara för att jag inte längre snusar en dosa snus per dag? HAHA. Men vilka pengar jag spara nu på att inte köpa de där dosorna varje dag! 38 kr varje dag sen nyår har jag sparat, och det är verkligen inte illa det är ju faktiskt 304 kr. INTE ILLA! Jag sparar ju kostingar på detta. Blir nog resor snart :) Eller så belönar jag mig med en stor jävla shopping i slutet av varje månad! :)



Tiden går snabbt, kortet är taget nyår '08

Over and out.

TröttJonas.

Åh, jag vet inte alls när jag börjar idag. Skulle ha ett samtal med min idrottslärare, men han har inte svarat på mitt mail angående tid.. Så jag sitter fortfarande hemma och väntar nu tills min engelska lektion ska börja, som börjar vid halv två! Åh, jag har verkligen saknat engelskan, den är mycket trevligare nu för tiden då man utvecklas och lär sig nya saker :)
Har varit lite flitig och pluggat gramatik under lovet också lite.
Undra om jag ska plugga lite fysik nu tills jag måste hoppa in i duschen? Men det tror jag aldrig att jag kommer orka med, eftersom jag är så himla trött. Mina ögon och hjärna har inte vaknat ännu, medans kroppen är i full gång! Blä, gör mig pigg nu!

Hur är ni såhär på morgonen? Trött, pigg, glad, ledsen eller allmänt apa?


Over and out.

En lugn och mysig onsdagskväll!

Nu har man nyss ätit middag. Och det blev pasta med pesto och vitlök och fiskpinnar till det. Det blev supergott. Jag älskar verkligen fiskpinnar.

Vad ska man mer göra ikväll då måtro? Jag har absolut ingen aning, bara slappa och ta det lugnt resten av kvällen lär det nog bli. Eftersom skolan börjar imorgon, och då måste man vara pigg och allärt :)



Lilla Zaida på nyår.


Over and out.

I'm tired

Idag har man träffat Gabbe på stan, vi gick omkring i affärer och hade allmänt trevligt! Jag hittade dock bara två par kallingar och ett par byxor, det var så otroligt mycket folk på NK så jag orkade inte trängas med alla andra, plus att det var otroligt varmt där inne! Får se om jag lyckas ta mig dit i helgen eller så med baby.
Gud jag är så otroligt trött nu då jag håller på att sluta snusa. Usch, jag börjar bli allt för gammal hehe! Nämen, som nu är jag supertrött. Ska göra lite te och ta på mig mjukiskläder och lägga mig i soffan nu!

Over and out.

Nu får det vara nog.

Dagen har varit bra hittills iallafall!
Jag är fortfarande inte pepp på att skolan börjar på torsdag, men det ska nog gå! Det blir helg direkt ändå så då går det nog bra, för jag känner mig verkligen inte riktigt utvilad än!
Blä, jag är så fruktansvärt less att gå till gymnasiet nu för tiden. GE MIG HÖGSKOLA NU! Fan låt 1½ år gå ruskigt snabbt nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill ha juni 2010 NU!

Over and out.

Trött på livet.

Usch, jag är absolut inte taggad på att börja skolan igen på torsdag. Menmen, får väl helt enkelt härda ut och ta dagarna som de kommer framöver nu! 
Mitt mål är att gå ut gymnasiet, så nu har jag bara 1½ år kvar, och det lär jag nog klara. Fastän jag tycker gymnasiet suger hårdast! Det är så tråkiga uppgifter man gör!

Iallafall så är man tillbaka till Stockholm igen! Det känns skönt att kunna vara hemma de sista dagarna innan skolan och göra det sista hemma innan skolstart. Som städning, tvättning och pluggning!

..Och det känns faktiskt lite mysigt med pyttelite snö här i Stockholm. Fast varför ska snön komma hit då skolan börjar snart igen, det är rätt värdelöst!

Tack för mig.

Over and out.

the third of January

Dagen idag firar jag och lasse 1år och 5 månader! Hihi. Jag älskar han så mycket, min lilla pruppas.

Nu är vi i Nissebo hos hans föräldrars stuga. Där är också Jocke och Micha. Så det är riktigt trevligt att vara här!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska pyssla med, eventuellt åker vi lite grillor på isen. Annars tar i det bara lugnt och spelar kort kanske, det är alltid mysigt! Jag vet inte vad som gör att det är så mysigt att spela kort då man är på landet, det bara är så! Hihi.


Over and out.

andra januari!

Imorse klev man upp tidigt för att åka in till stan och träffa Becka, och det var himla trevligt att träffa henne! Fast jag är helt borta i huvudet märker jag! Hoppas det inte gjorde något? :)

Nu är man iallafall hemma igen och ska snart sätta i sig en pizza, och sen ska vi bege oss iväg till Linköping! :)

Over and out.

SNUUUUS!

AAAAAAAAAAAAAAH, jag vill ta en snuuuus! Men jag får inte, då bryter jag mot mitt nyårslöfte. FANFAN, jag är så jävla snussugen! Fan vad ska jag göra istället? Åka in till stan och shoppa???????
I dont know.
Fuck att snus finns! @£$€{€$£@@£$€{€2

Over and out.

Gott Nytt År Allesammans!

Hoppas ni hade en underbar trevlig kväll igår? Det hade jag iallafall, åt jättegott till middag! Mums!
Nåväl, det funkar än så länge med att sluta snusa iallafall, fast jag ska bita ihop längre också! Jag ska klara detta! :)

Hade ni en bra kväll igår, och har ni några nyårslöften?

Over and out.

Dagarna piffar upp mig med rött.

Jag är faktiskt på bättre humör nu än vad jag var i torsdags. Har fått i mig lite rött och det piffar upp vardagen kan jag lova er.
Och sen så är januari snart slut, och det är förjävla skönt. Januari är så otroligt lååång! Fyfan, tur det är slut snart.

Synd att inte Linnéa kan komma hit helgen den 12-15:e feb. Det är lite tråkigt, men det kommer fler helger! Gud vad jag saknar henne, hon är verkligen toppen. Hon är som grädden på nyponsoppan.

Over and out.

RSS 2.0