Saknaden är otroligt jävla stor.

Började för en stund sen gråta! Jag saknar verkligen mina vänner som jag har uppe i Örnsköldsvik! Man känner att det är väldigt tomt här nere!
Åh, det är sååå jävla jobbigt och sakna sina vänner! Och det går ju inte bara att åka upp när man vill eller att de åker ner! FANFANFAN! Jag hatar detta, det är så otroligt jobbigt och bara sitta och gråta men kan inget göra.. Jag menar jag skulle ju inte kunna åka upp till Övik och stanna där i en vecka eller så.. Det är ju för att jag har skolan att sköta.. Synd att man inte hade sommarlov än, så kunde man dra upp och umgås med sina vänner? Om ens de vill umgås?! Det kan man också tänka på, att de inte ens vill umgås med mig något mera nu då jag bor i Stockholm.. Och det känns ännu jobbigare! ;(
Jag hoppas verkligen att ni som är mina vänner vill verkligen umgås med mig snart, jag skulle verkligen behöva det just nu!!
;(


Over and out.

Kommentarer
Postat av: Sara

jag vill fortfarande vara din kompis iaf :)

2008-08-31 @ 19:38:56
URL: http://saraapettersson.blogg.se/
Postat av: Lasse

Men älskling, vi får kanske åka upp dit någon helg? Annars har det ju varit en toppenhelg den som varit! Ska hålla om dig ordentligt nu för att trösta min stackars darling!

Kyssar honey! ::

2008-08-31 @ 21:07:30
URL: http://hanky.se/rainbowstar
Postat av: Zabina

Det ska bli nice att träffa dig (eller er?) igen =)

2008-09-01 @ 22:08:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0