Städa var det!

...Det har inte gått så bra med det, men har iaf diskat! Jag tycker det är så otroligt trist att städa då man inte städar med någon, det går verkligen inte att städa själv har jag märkt!
Men jag ska i alla fall fixa mat och paj ikväll, och eventuellt städa lite då Lasse är ute med Zaida! Då får man passa på eftersom Zaida är rädd för damsugaren, så lika bra att gör det då hon inte befinner sig i lägenheten!
Sen har jag matteläxan att göra också, får se om jag hinner allt ikväll, annars gör jag det viktigaste ikväll som matteläxan och matlagning och sen får det andra bli imorgon och på torsdag!

När jag var i stan med Elin så åt vi sushi och det var supergott, jag älskar verkligen sushi! Sen gick vi runt på stan lite, tog en sväng in på Zara och där köpte jag mig ett par nya byxor.. Skulle egentligen inte köpa något förrän till helgen, då jag ska shoppa men kunde verkligen inte hålla när dom visade sig för mina ögon! Får gå dit mer i helgen och köpa mer kläder, men jag hatade att inte en fin tjocktröja fanns i min storlek, fanns bara m på bordet :(

Nä, nu ska jag ta och ringa Lasse och fråga när han tror sig komma hem så jag kan börja med maten snart.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Tack för maten! :) God paj också!

PUSS!

2008-08-27 @ 14:39:08
URL: http://www.hanky.se/rainbowstar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0