Idag är jag skolkaren #1

Och jag bryr mig inte alls vad ni tycker om att jag skolkar idag. Det är helt och hållet mitt val om vad jag gör, jag är 19 år. Och har fri vilja till saker och ting.
Varför jag är en skolkis idag är för att imorgon har vi sista provet i matematik c, och jag vill verkligen få bra på det. Eftersom det är ett avgörande till betyget som sätts i januari! Så idag då jag ska plugga har jag inte pluggat, men jag har varit flitig och hittat lite gamla prov och dyligt från distanskurser i matematik c och tur som fan att det inte är nå jävla nationellaprov hela tiden som vi har. FUCK THAT! Det har verkligen gått skit för mig i matten i år och det är pga proven vi har. FÖR JÄMT DÅ JAG HAR NATIONELLA GÅR DET VERKLIGEN APA. Och det är samma upplägg på dessa prov vi har nu med. Så det kan ta sig långt någonstans!
Att de inte märker att de borde göra om dem? Så det blir lite bättre resultat bland oss! Men de förstår nog inte det! Tragiskt nog, tragiskt nog, tragiskt nog.

Och jag avskyr att inte räkna med min älskade kalkylator, det går verkligen apa det också. Har aldrig behövt göra det på prov, bara på nationella och då har det gått APA! HIHIIHHIHIIHIHIHIH
OM inte kalkylatorna fanns så skulle man få lov och räkna utan men nu då det finns så är det självklart man använder dem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCKING AND HELL OVER AND OUT. 

Kommentarer
Postat av: carro

Någon är lite less på skolan tror jag? =P

2008-12-15 @ 16:12:02
URL: http://carro54.blogg.se/
Postat av: Lasse

Hoppas det går bra i morgon honey! :)
Puss!

2008-12-15 @ 16:46:12
Postat av: Amanda

faan vad omöjligt utan miniräknarn! jag lider med dig! men du klarar det :)!

2008-12-15 @ 18:48:23
URL: http://batmannen.blogg.se/
Postat av: Lisa

HAHAHAHAH SÖT JONAS!
Det ska nog gå bra ska du se
nationella prov kan ta sig långstans åt helvete
SAKNAR DIG
HA DET BRAERS
och det går nog bra ska du se i morgon du är ju duktig i matte!

2008-12-15 @ 18:54:10
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0