Håller på att tappa rösten!

JA, gud vad kul att jag är hur hes som helst, och kan knappt prata! Låter som jag nyss kommit i målbrottet, men det kanske stämmer? Who know? Nä, skulle inte tro de! Är nog bara min hals som spökar och har sig! Det är bra att det är helg och att jag inte behöver prata med så många andra än med baby, han retar mig nyss med att jag lät som Jenny i Idol 2008. KUL, eller inte! :(

Nåväl, stjärnor på is var riktigt bra faktiskt! Blev lite taggad på att slänga på mig ett par brillor och göra några moves på isen! Jag funderar seriöst på att börja åka grillor, det är så jävla härligt! Man bara glider framåt, bara genom att röra på benen lite! Ni ska bli uppdaterad om jag börjar med det ;) Skulle isf lätt vilja börja träna konståkning, det vore verkligen askul men får se som sagt! Jag vill inte skämma ut mig totalt inför tränarna och de som tränar där! Men kolla upp det ska nog definitift göra!

Annars då, vad har jag mer gjort. Jo, jag har pluggat matematikan faktiskt, och jag har bara några äckliga exponentialfunktioner som jag ska lista ut hur de fungerar och kunna det utantill typ! Jag tycker det är helt idiotiskt och knäppt! Nåja, det ska nog gå det med, med en nypa salt säg!

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Ja brillorna kan du ju slänga på dig lätt! ;) Grillor, har du det? Skulle vara kul att åka nån gång! :)

Puss!

2008-10-06 @ 09:17:48
URL: http://www.hanky.se/rainbowstar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0