i am home from school today!

När jag vaknade imorse kände jag bara hur huvudet dunkade och jag mådde extremt illa, vaknade även inatt vid kl ett av att Zaida hostade (kanske har hon fått valphosta) och av att jag svettades som fan! Vad är det för fel med min kropp? Jag fattar inte? Det känns som det är vår och influensa tider, då blir jag alltid sjuk och då varar det i en månad ungefär...
Får hoppas jag slipper den i år nu då jag har varit sjuk för första gången på hösten!

Nu känns det bättre med mitt illamående iaf, men huvudvärken är fortfarande kvar.. Det år nog över ska jag se! Men jag känner att jag är hemma från skolan idag också, för alltid då jag känner mig frisk och så, om jag går till skolan blir jag sjuk igen? Så blir det alltid, i alla fall då jag har influensan!!!!(!)

Jag hoppas verkligen att jag kan vara frisk i min kropp snart, måste verkligen till skolan imorgon och sen så ska jag ta ledigt fredag nästa vecka, eftersom jag åker upp till Örnsköldsvik och firar min födelsedag med min familj! Så jag ska bli kristen och börja be nu om att jag klarar av att gå till skolan imorgon!

Kan det ha med att jag har jobbat alldeles för mycket i sommar och är helt utbränd och orkar inte ta in information i skolan? Nästa sommar ska jag högst jobba 5 veckor och vara ledig resten! För jag känner att jag orkar verkligen inte med saker och ting nu i livet, det är för jobbigt för mig! Och jag måste klara av skolan nu, de två åren som är kvar! Jag menar två år, och det ska jag klara!

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0