näsans bästa dag?

Jag är alldeles täppt i näsan! Fan vad jag surrar om sjuklighet denna vecka.. Hoppas jag inte snackar om det nästa vecka.. Då ska jag verkligen tillbaka till skolan och vara duktig, och gå där tills jag blir sjuk igen! Jag fattar inte, jag blir sjuk jämt då skolan börjar och på våren.. Kan vara att man är så många människor på ett och samma ställe i flera timmar!

Nåväl, vaknade riktigt tidigt idag med, trodde jag skulle få sova ut men vaknade kl tio ungefär och var jättepigg! Gick upp och drack lite proviva och nu sitter jag här och hoppas på att jag får mer Make Me a Supermodel avsnitt snart. Så jag kan krypa ner i soffan med täcke och kolla på det! Ska även fixa en kopp te med honung (om vi har). Det är riktigt bra mot halsen iaf, eller bara ta vanligt varmt vatten och sleva ner lite honung där! Det är lysande för halsen helt enkelt.

Justja, jag måste meddela Elin att vi är väldigt sjuka idag, så det blir ingen middag ikväll! Det får vi ta då vi är friska igen!

12 dagar kvar tills jag beger mig till Örnsköldsvik, längtar riktigt mycket! Och jag fyller år rätt snart med, bara om 23 dagar!

Nu ska jag fixa frukost åt mig och älsklingen!

På återseende!

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Vi får kurera oss ordentligt i helgen! Bara vara hemma och ta det lugnt!

Kyssar honey! :*

2008-09-06 @ 11:56:34
URL: http://hanky.se/rainbowstar
Postat av: Rebecca

Hur länge ska du va i övik nu då? :(

2008-09-06 @ 15:18:27
URL: http://www.beckahappy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0