Bögen från Norrland kommenterar!

Jag kollade in på SvDs hemsida och såg den här artikeln om "Ny vigselordning föreslås".
Och min stora fråga är varför de ska byta namn på formuleringen man och hustru byts ut till make/maka. Och "Ni har nu ingått äktenskap" till "Ni är nu äkta makar". Jag tycker det är diskriminering på hög nivå! Varför ska de byta ut massa formuleringar bara för att vi homosexuella par ska få gifta oss, ska det inte vara jämställd här i landet? Visst är det bra att de jobbar på att det ska bli likt för alla, men strunta gärna i att byta ut massa saker istället. Låt det vara som det är redan nu men ha gärna borgligt för alla, så alla har lika rätt till att gifta sig! Det hela verkar som det är en stor skillnad att två män gifter sig, än att det är två olika kön som gifter sig. Är de mer värda än oss? Det verkar verkligen som så iallafall!

Bilden är tagen från google.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Jag förstår inte varför de måste hålla på sådär. Samtidigt förstår jag i och för sig inte varför kyrkan har rätt att viga folk överhuvudtaget, förstås. Men det är iallafall bra att det händer saker i frågan, man får nog bara ta små små steg så blir det kanske bra till slut!

Kyssar honey! :*

2009-01-11 @ 16:37:42
URL: http://hanky.se/rainbowstar
Postat av: amanda

sluta snusa går bra, eller det är ute ur min kropp nu iallafall. Jag dricker te som en jävla tok eller tuggar tuggummi så fort jag blir sugen. haha!
mamma tyckte jag var lite snäsig i början.
Hur går det för dig nu? Kroppen vant sig än?

Puss jonkis :)

2009-01-11 @ 16:58:49
URL: http://batmannen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0