lördagsmys med allt.

Dagen har gått riktigt fort idag. Bara rusat förbi. Har absolut inte hunnit städa allt idag som jag egentligen hade tänkt mig, men jag får fortsätta med det imorgon istället!
Ungefär vid tre tiden ringde Zabina och sa något med "fan vad du har pratat i telefonen" då hade jag pratat med Linnéa i 45 minuter innan och det var en trevligt samtal med henne, vi pratade om allt mellan himmel och jord och bestämde ett ungefärligt datum för hennes ankomst hit ner till oss! Gud se mysigt det ska bli.
Iallafall så kom Zabina på besök här i den ostädade lägenheten, tur vi varnade henne först att det var lite stökigt. OM hon inte skulle se det själv med hennes ögon. Vi gick och tog en fik på flatfiket här i Hornstull på Hornstulls Strand. Efter det gick vi till Helens och köpte tre stora sushi och gick hem till oss och slängde i oss maten. Mums, jag älskar verkligen sushi.
Sen på kvällsfronten har vi bara pratar och allt mellan himmer och jord, och jag själv har druckit lite rödvin och ätit en massa jälva chips. Tur jag ska röra mig iväg till gymmet imorgon! Iallafall så åkte hon hem vid 23.15 och nu sitter man här själv och väntar på att älsklingen ska komma hem så man får krypa ner i sängen och sova.
Just nu sitter jag och Caroline och dampar lite på MSN som vanligt. Höhö 8)

Nu ska jag fortsätta vara lite social med Carro innan älsklingen kommer hem.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Ja, det blev kanske inte städdag för hela slanten, men det blev ju bra ändå till slut! :)

Kyssar honey! ::

2009-01-18 @ 01:32:40
URL: http://hanky.se/rainbowstar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0