Trött på livet.

Usch, jag är absolut inte taggad på att börja skolan igen på torsdag. Menmen, får väl helt enkelt härda ut och ta dagarna som de kommer framöver nu! 
Mitt mål är att gå ut gymnasiet, så nu har jag bara 1½ år kvar, och det lär jag nog klara. Fastän jag tycker gymnasiet suger hårdast! Det är så tråkiga uppgifter man gör!

Iallafall så är man tillbaka till Stockholm igen! Det känns skönt att kunna vara hemma de sista dagarna innan skolan och göra det sista hemma innan skolstart. Som städning, tvättning och pluggning!

..Och det känns faktiskt lite mysigt med pyttelite snö här i Stockholm. Fast varför ska snön komma hit då skolan börjar snart igen, det är rätt värdelöst!

Tack för mig.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Men lilla bubben, inte är du väl trött på livet? :( Men du saknar kanske snus? ;) Det blir lite trist att vardagen drar igång igen nu när vi haft så mysigt, men vi ska nog klara det med.

PÖSS! ;*

2009-01-05 @ 19:26:24
URL: http://hanky.se/rainbowstar
Postat av: lisa

Jag är trött på livet
nej jag är trött på skolaaaaaan
fyfan
inte taggad alls :((((
kram

2009-01-05 @ 23:34:19
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: linnéa

Hejtjej. När passar det för dig/er att jag kan åka ner? Jag har så trist liv! jag måste åka bort från mig själv på semester! och shoppa mig lycklig! god damn it, i hate myself right now

2009-01-06 @ 00:02:53
URL: http://LLINDB.BLOGSPOT.COM

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0