Anus gånger 666

Fan, min hals är helt torr och slemmig! Fräscht! Mums mums!
Nåja, jag får iallafall hoppas på att det är borta imorgon bitti!

Måste pallra mig iväg till gymmet idag också, men ska ta det otroligt lugnt idag, eftersom jag vill inte bli sjukare än vad jag är nu! I know, det är absolut inte bra att träna då man är lite sjuk, men det skiter jag i! Jag har lovat mig själv att träna 2 ggr i veckan och det ska fan inte brytas!

Sen såg jag att vi måste betala en mellanskillnad till någon jävla film på tisdag i eng, fuck no att jag tänker lägga ut pengar till sånt skit. NEJNEJ, då laddar jag ner den istället och ser den gratis hemma! Och det tänker jag säga imorgon till engläraren. För jag menar, vi ska inte behöva lägga våra egna pengar för att göra skolskit. Visst om vi hade fått mer pengar varje månad för att studera, men nu är det ju så att vi bara får 1050 kr att leva på varje månad. Så hell no. Men jag har det tur eftersom till hösten -09 och våren -10 kommer jag få 2 684 kr varje månad istället, eftersom jag fyller 20 den 29/9 :) Så det känns otroligt skönt! Plus att jag får mitt sista gratis sl-kort av skolan hösten -09 också, så då känns det bra att få lite mer pengar till våren så man har råd att köpa sig ett sl-kort.
Då kan jag faktiskt betala en mellanskillnad till stackars skit grejer! Men inte nu, det har jag inte råd till. Tyvärr. Jag är inte så tät i plånkan!

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Alltså det är ju skitkonstigt att man måste lägga pengar själv för sånt! :o Då måste det väl vara frivilligt? Annars är det något fel!

Se till att bli frisk nu!

Pussar honey! :*

2009-02-08 @ 13:27:55
URL: http://www.hanky.se/rainbowstar
Postat av: Cassandra

Haha det är 20 kronor och hon frågade i klassen först :P

2009-02-08 @ 21:04:22
URL: http://cassandraholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0