Jag älskar vitorgasm

Bläää, snart är lovet slut och jag vet inte riktigt vart dagarna har tagit vägen. Fan, det går för fort helt enkelt. En veckas lov är absolut inte mycket, det tar slut så himla snabbt.
Nåväl, jag får härda ut en månad till, sen har vi lov igen och det lovet är iallafall lite längre. HAHA! Eventuellt så sticker vi utomlands då, så det känns gut. Plus att gubben min fyller år då också. Åh, jag vill också fylla år. Så jag får mer pengar varje månad. höhöhöhöhöhöhöhöh 8)

Den godaste vita chokladen är helt klart Lindt!!!!!!!!!!!!(!)

Jag blir helt galen utav den, det känns som efter ett sex typ. OM inte bättre, fast det tvekar jag på nu. Sex är det bästa. Oj, nu blev allt stort. Men det blir fint. HAHA!


Over and out.

usch.

Det är helt sjukt, jag har vaknat superitidigt hela veckan, men idag vaknade jag för ett tag sen. Herregud, jag är helt tung i huvudet. Känns som det väger 100 kilo om inte mer. Buhhu

Idag ska jag åka till min kompis och klippa mitt äckliga hår. Fyfan vad skönt det ska bli! Jag avskyr mina självlockar, och jag orkar tyvärr inte platta mitt hår varje dag. Nä, den perioden slutade då jag blev tillsammans med Lasse. Så orkade jag inte fixa mig mera haha!


Over and out.


kyla,kyla,kyyyyla.

Gud vad skönt det är att göra absolut ingenting. Fyfan så jag njut!!

Just nu snöar det för fullt ute, tycker det är rätt meningslöst! Varför ska det just komma nu då vintern reda har varit på resa här. Jag vill ha vår, eller iallafall varmare. Mina händer och fötter är BLÅ just nu. HAHA! Det är så jäkla kallt. Fyfan! Undra vart mitt norrlandsblod har tagit vägen? Fan ge mig lite värme tack.

Melodifestivalen bokstavligen SÖG igår!

Over and out.

Befrielse.

Godmorgon,

Nu har man sportlov, det känns otroligt skönt. Jag ska absolut inte göra något alls, förutom att träffa Becka då. Vi ska vara här hemma hos mig och mysa medans gubbarna våra är på jobbet och jobbar! ;) Det känns förjävla bra, laga jättegod mat och sedan njuta utav den! Mumma!

Jag vet faktiskt inte hur det blir med Övikan, morfar ringde mig igår ikväll och frågade hur det blir om vi kommer upp eller ej! Lasse har iofs bara tagit ledigt tors och fre next week. SÅ man får se hur vi gör. Morfar blev iallafall lite ledsen! Han saknar nog mig och Lasse jättemycket, och jag/vi saknar honom med såklart. Jag älskar verkligen min morfar. Då jag kom ut till honom i sjuan att jag var gay, så sa han att jag fick lov att läggas in. Han hade slagit en gay i sina unga tider. Men så fort Lasse kom in i bilden och han såg hur vi tyckte om varandra, var det helt okeeej! Han är så jävla bra. Tänk på att han är 84 och fyller 85 år i år!
Men jag vill gärna åka upp men jag får se helt enkelt.

Over and out.

bara skolarbeten, bara tråkigheter. suck.

Fyfan vad skönt.
Påbörjade min debattartikel idag vid tolv snaret. Och nu är den klar, så jävla bra! Egentligen ska den vara inlämnad vecka 10, så jag kan eventuellt sitta och finslipa på den hur mycket som helst! Det är typ veckor kvar tills dess så. Sen blev jag också klar med min träningsdagbok idag också. Nu har jag bara filosofin kvar, men det väntar jag med tills efter maten! Behöver få i mig lite energi för att orka ta itu med den! Justja, sen så har jag ju kvar avsnittet om kondition som jag ska kunna rätt hyffsat tills imorgon. Nåväl, det fixar jag!

Nu vill jag att Lasse ska komma hem så jag kan börja laga mat. Jag är vrålhungrig! Fifan!

Over and out.

ledig idag, = göra uppgifter.

Gud så skönt att man är ledig idag, så man kan göra bort lite uppgifter som ska lämnas in! Så otroligt skönt. Att ha en hel dag på sig än bara en jävla kväll!
Vaknade rätt tidigt idag, så jag ska eventuellt lyckas somna ikväll som jag inte kommer att gå så bra tror jag. Nåja, nu sitter jag iallafall med ett glas te, och min älskling har blivit förkyld. Han stenvägrar te, eftersom han tycker det är superäckligt. Jag ska fan inte bli sjuk iallafall, vore väldigt trist om jag lyckades bli sjuk under sportlovet, fyfan! Då vill man vara frisk och njuta utav de lediga dagarna! Jag ska knarka vitlök idag, typ svälja en hel vitlök, alltså inte bitar. Utan en hel jävel. Höhö, jag lär dö men jag kommer nog inte kunna bli sjuk he-he.

Over and out.

sömnen gör mig tokin.

Jag måste verkligen göra något åt mina sena kvällar. Jag blir aldrig trött, oavsett hur tidigt jag kliver upp på morgonen. Jag får helt enkelt stå ut med att vara trött varje jävla dag istället. Och sen vara jättepigg på kvällarna. Yeah.
Det suger.
Nåja, idag har man inte gjort ett skit, mest tagit det lugnt! Sett på Beck ikväll, fan vad det visades där vi bor mycket i kvällens film då, två gånger på balkongen och sen en gång vid liljeholmsbron.
Jag vet ju att det kommer att visas två ggr här till de kommande filmerna också, ;) höhö!

Justja, idag köpte jag (Lasse) boken twilight. Så nu blir det till att läsa!

Nä, nu ska jag kolla på Britain's Next Top Model.

Over and out.

melodifestival resume

Melodifestiaveln var otroligt mycket bättre ikväll. Artisterna som var med kunde iallafall sjunga. Men man kände igen typ alla låtar med andra låtar ;P Det var lite tråkigt. Så jag är nöjd med melodifestiavalen del 2! Mycket nöjd!

Vi åt som sagt fläskfilé och kroketter, det var otroligt gott! :)

Over and out.

when your dream of perfect body comes true

Kvällen var lyckad igår, åkte hem rätt tidigt. Åkte hem efter vinflaskan.
Imorse vaknade man kl åtta av att Zaida ville gå ut, och jag har supersvårt att somna om! Så jag var uppe redan vid åtta imorse. Sen började jag frysa och grejjer så jag sov lite lunch. HAHA! Sov från 11-13.45 typ. Jag börjar bli en liten unge igen!
Men nu är jag utvilad och pigg och alert, great!

Åh, snart måste jag börja fundera på vad jag ska laga för middag idag. Jag är jättesugen på fläskfilé med charlottenlök och champinjoner. Får se om baby tycker det låter frästande! Var veckor sen sist jag åt det.

Undra om man inte ska kolla på Ugly Betty avsnitt 14, säsong 3 nu. Jo, det ska jag göra!

Ha en skön eftermiddag gott folk.

Over and out.

Fri som en fågel, fast utan vingar.

Åh, jag känner frihet passerar genom mig.
Igår blev jag klar med mitt tal på engelskan, ska bara tjoheta med en powerpoint. Men det går snabbt, det är bara att lägga in lite ord och bilder och sen är det klart. VIPS tjofs!
Och idag blev jag klar med min kost - och träningsregistrering. HELL YEAH! Inskickad och klar.
Nu ska bara konditionsträningsdagboken in next week, en kladd av debattartikel, redovisa talet på engelskan och göra första provet i matematik och det kommer att gå bra. Eftersom det ej är så mycket räkna i huvudet utan kalkylator!!!!!!!!!!!

Imorgon är det fredag, och jag är pepp. Rött, party, sällskap, muuusik och helg.
tjong.


Over and out.

sick and tired.

I really hate this shit.
I hate fuckin' winter and fuckin' spring, give me summer now plz.
You always get sick and tired of this shit. Damn the sickness.
...But today, the sun is shining.. So just take your fuckin' pokerface and smile! Hell yeah. But i just hate the period we are living in now. The sickness takes over our lives.

Bögen från Norrland kommenterar sopstrejken.

Alltså jag blir bara så stum jämt då jag läser om diverse strejker. Först var den en jävla strejk med sjuksköterskor som fick för lite lön för det jobb de utförde, de sket totalt i sjuka människor som låg där på sjukhuset och behövde hjälp. Där ser man hur mycket de bryr sig om vad de gör på jobbet än vilken lön de får! Det gjorde mig så jävla besviken på vad det finns för människor här i världen.

Nu är det sopstrejk istället, herregud jag vet knappt var jag ska he mig själv. Jag menar, visst de strejkar pga deras löner är för låga, pga att de gör så otroligt mycket jobb, jobbar över 40 timmar per vecka och lider pga av det. Får ont i kroppen osv.
Men de tänker nog inte på konsekvenserna, att det kommer fler råttor till områden där det är mycket sopor och hur vi människor som måste stå ut med lukten. Alltså jag fattar faktiskt inte hur man kan göra såna där töntiga strejker. Varför inte istället studera på högskola eller dyligt och komma upp i den klass där man får en bra lön och slipper klaga? Men där måste man vara allmänbildad och vara motiverad för att klara av studierna.
Och sen till den saken så har sophämtarna en väldigt bra lön REDAN och enligt LO-tidningen är den på 34000 kronor och efter skatt blir det faktiskt 23800:- beroende på lite var i Sverige man är bosatt. Skatteavdraget beror ju på var man är bosatt.

Tack för mig gott folk.

Sugen på socker.

Det blev sushi ikväll! Det första jag gjorde då jag googlade var att jag skrev sushi. Hihi
Så jag gick iväg och köpte två stora sushi. Det var riktigt smarrigt.

Nu sitter man här och kollar på Beck, eller just nu är det reklam som följs av nyheterna.
Åh, jag blir så sugen på att äta något gott nu då Lasse äter bullar, buhu! Jag frågade snällt om han kunde göra sockerkaka, men han svarade inte och bara skrattade. ;/

Åh, jag funderar på att kolla lite på utlandsresor nu medans det är reklam.

Over and out.

food, mat, Gericht, еда, comida.

Nä, alltså det blir tyvärr ingen träning för mig idag! Känner att min kropp inte kommer att palla det! Det var som igår då jag hade tränat fick jag otroligt ont i huvudet efteråt, vill tyvärr inte uppleva det igen!
Så istället ska jag nog bara ta det lugnt, plugga lite matte lite senare, och fundera ut vad jag ska laga för mat idag!
Hm, jag har aboslut inga ideér på mat idag. Huvudet är helt tomt idag. HEJA!
Något borde jag nog kunna hitta på, ska googla lite!

Over and out.

Anus gånger 666

Fan, min hals är helt torr och slemmig! Fräscht! Mums mums!
Nåja, jag får iallafall hoppas på att det är borta imorgon bitti!

Måste pallra mig iväg till gymmet idag också, men ska ta det otroligt lugnt idag, eftersom jag vill inte bli sjukare än vad jag är nu! I know, det är absolut inte bra att träna då man är lite sjuk, men det skiter jag i! Jag har lovat mig själv att träna 2 ggr i veckan och det ska fan inte brytas!

Sen såg jag att vi måste betala en mellanskillnad till någon jävla film på tisdag i eng, fuck no att jag tänker lägga ut pengar till sånt skit. NEJNEJ, då laddar jag ner den istället och ser den gratis hemma! Och det tänker jag säga imorgon till engläraren. För jag menar, vi ska inte behöva lägga våra egna pengar för att göra skolskit. Visst om vi hade fått mer pengar varje månad för att studera, men nu är det ju så att vi bara får 1050 kr att leva på varje månad. Så hell no. Men jag har det tur eftersom till hösten -09 och våren -10 kommer jag få 2 684 kr varje månad istället, eftersom jag fyller 20 den 29/9 :) Så det känns otroligt skönt! Plus att jag får mitt sista gratis sl-kort av skolan hösten -09 också, så då känns det bra att få lite mer pengar till våren så man har råd att köpa sig ett sl-kort.
Då kan jag faktiskt betala en mellanskillnad till stackars skit grejer! Men inte nu, det har jag inte råd till. Tyvärr. Jag är inte så tät i plånkan!

Over and out.

OH MY, vad händer med Sverige och melodifestivalen?

Gud melodifestivalen blir bara sämre och sämre för varje år. Vad händer egentligen?
Alaczar var grymt bra tyckte jag. Men de andra, herregud säger jag bara. De kan inte ens sjunga. Oh my god. Jag finner inga ord helt enkelt. T.ex. Marie Serneholt, hon tror sig kunna sjunga så himla bra, men kunde inte ens sjunga låten. Herregud. Hon sjöng verkligen som hon idol-anna om inte värre.
De verkar göra som så att de ger ut låtarna som är svåra att sjunga till de som absolut inte ens kan sjunga.

Nä, hoppas det blir bättre nästa lördag!

Fan, jag har haft ont i huvudet hela kvällen. Kanske har feber? Hoppas inte det iallafall. Ska ta mig en dusch snart! Så får jag se om huvudvärken går bort.



Over and out.

Blå djungel!

Nu har man nyss kommit hem från gymmet, fyfan vad skönt det var att träna! Så nu kan man vräka i sig lite naturgodis ikväll utan att få dåligt samvete! Great!

Snart ska jag sätta igång att laga mat, är så fruktansvärt hungrig! Men älsklingen är jättesnäll som diskar lite åt mig nu, fastän det är min diskvecka hihi!

Hoppas ni haft en trevlig dag hittills?

Over and out.

Konstiga drömmar, repeat on!

Inatt drömde jag en läskig sak, att jag var utvecklingsstörd och kunde knappt prata eller röra mig. Det var hemskt, så jag har sovit rätt oroligt inatt, rört mig hela tiden! Men tillslut vaknade jag upp som tur var, och då var jag inte utvecklingsstörd! Varför ska man dröma om sådana läskiga saker då man egentligen ska ha sin skönhetssömn?

Åh, Lasse är väldigt slö av sig idag, han ligger fortfarande i sängen med hans laptop i knät och tittar på Dexter. Medans jag vill att han ska hoppa upp ur sängen så man får lite gjort här hemma, t.ex. sätta upp hyllorna i köket som vi inte har gjort än. Och det var superlänge sen vi köpte hyllorna! Heja!

Nä, fyfan vad säger man, kanske ska kila iväg på gymmet och springa lite? 20 minuter och ha en puls på 160-180 i intervall. Nä, jag tror jag cyklar istället. Fan jag orkar fan inte springa så länge då allt guppar. Det är så jävla hemskt, då man känner hur hängpattarna slår en i hakan! ;(


Nåja, ha en bra dag allesammans! Ikväll är det äntligen dags för melodifestivalen. Hell YEAH!

Over and out.


if you seek amy.

Så otroligt skönt att halsen är bättre nu!
Har nyss ätit middag, jag var alldeles för lat för att göra mat idag så det fick bli pizza istället!

Nu sitter man här och väntar tills let's dance börjar.
Funderar på att ta mig ett glas rött nu då jag väntar, eller ska jag vänta tills det börjar. Hm, svårt att bestämma. Jag kommer nog inte kunna hålla fingrarna ur styr så jag tar mig nog ett rött nu! ;)

Over and out. 

Kurerar dag hemma!

Nä, idag blir det hemmadag, måste kurera mig. Har verkligen inte råd att bli rejält sjuk och missa veckor i skolan!
Jag hoppas verkligen att det inte bryter ut rejält under dagen idag! Jag ska undvika andra människor all the time. Jag ska stänga in mig från världen.
Fan håll tummen att jag inte blir rejält sjuk nu igen!!!!

Over and out.

Förkylningstider är på G.

Helvete, jag håller på att bli förkyld! Inte bra, inte bra! Började med att känna igår då jag skulle sova att jag hade otroligt ont i halsen kändes som att jag hade halsbränna hela tiden, men efter ett tag kunde jag äntligen somna. Idag är det helt tjockt i halsen så jag får hoppas på att det bara är något som har med tidig morgon att göra, för jag ska gå och träna idag har jag bestämt. Och sen åker jag tyvärr inte att vara sjuk igeeeeen! ;(

Nåväl, nu sitter jag här och knarkar vitaminer. Jag ska fan inte låta förkylningen bryta ut!

Over and out.

Ugnen är varm!

Nu har man bakat en kaka, sockerkaka blir det.
Så otroligt gott. Den är mycket godare utan ägg och mjölk! Det blir obeskrivligt gott! Mummsi.
Fast det dummaste är att jag inte fann elvispen. Vi fick ju en utav min mamma i jul, och nu hittar jag inte den. HAHA! Det är ju bra! Jag ringde även till Lasse och frågade om han hade någon aning om var den befinner sig. Men det gjorde han inte. Så jag fick nöja mig med en handvisp!

Åh, ikväll måste man plugga! Måste ta igen all fysik jag missat plus, göra klart en sida i matten som vi ska ha gjort klart tills imorgon! Men det går nog bra, bara jag vill! ;)

Får se om jag kilar iväg till gymmet ikväll, beror på hur lång tid det tar för mig att göra klart matten och fysiken!

Over and out.

Bättre sent än aldrig!

Gud vad skönt det är att vara ledig mitt i veckan! Varför jag är ledig är därför att jag ej har idrott med de andra i klassen och därför behöver jag inte delta på saker som är satta på heldagarna, utan jag gör det senare då jag har lust! Sånt är så jävla bra, jag älskar min idrott. Dock är jag lite efter med planeringen, men det gör nog inte så mycket. Borde faktiskt träffa min idrottslärare på fredag och fråga honom hur jag ska göra på styrketräningen, om jag ska gå efter ett program som han gör eller mitt egna? :)

Nåväl, idag ska jag nog bara ta det lugnt. Städa lite snart hade jag tänkt mig, och tvätta så klart. Behövs verkligen nu då man har gått upp så mycket i vikt och knappt kan ha kläderna man hade förut. Jag ska nog ta mig en shoppingtur framöver.
Efter att jag har städat ska jag kila iväg och träna kondition!

Åh, jag älskar verkligen Sebastien Tellier! Repeat ON! Han är så skön! Bara för det är jag snäll idag och bjuder på en låt.

 


Over and out.

Jag älskar vitorgasm

Bläää, snart är lovet slut och jag vet inte riktigt vart dagarna har tagit vägen. Fan, det går för fort helt enkelt. En veckas lov är absolut inte mycket, det tar slut så himla snabbt.
Nåväl, jag får härda ut en månad till, sen har vi lov igen och det lovet är iallafall lite längre. HAHA! Eventuellt så sticker vi utomlands då, så det känns gut. Plus att gubben min fyller år då också. Åh, jag vill också fylla år. Så jag får mer pengar varje månad. höhöhöhöhöhöhöhöh 8)

Den godaste vita chokladen är helt klart Lindt!!!!!!!!!!!!(!)

Jag blir helt galen utav den, det känns som efter ett sex typ. OM inte bättre, fast det tvekar jag på nu. Sex är det bästa. Oj, nu blev allt stort. Men det blir fint. HAHA!


Over and out.

RSS 2.0