one week left.

Nu har jag precis tagit en dusch.
Sitter nu i soffan och väntar på att "Den rätta för Rosing" ska börja. Haha, ska bli roligt och se vem hon väljer av de två killarna som är kvar.

Nu vid den här tiden om en vecka sitter vi på planet i luften någonstans på Atlanten.
Känns väldigt trevligt att det inte är så länge kvar nu tills vi äntligen har checkat in.





lite efter i omvärlden.

Idag så hade Lasse fått höra av hans kollega att man var tvungen att fylla i en ansökan om resa till USA, om det visste vi absolut inte om, eftersom när vi var där sist så fyllde man bara i en blankett i flyget, men det var iofs år 2007 också haha. Så vi fick lite panik där ett tag, så nu ikväll satt vi och fyllde i det på internet, och det blev godkänt på en gång. HAHA! Kanske var för att vi inte sysslade med drogor, och hade gjort något dumt. Annars hade det varit lite svårt. Så nu fattas det bara att man ska hitta åt sina sommarkläder. Det är nästa uppgift vi har att göra. Men det hinner vi nog på innan vi åker.

Alltså fyfan vad jag längtar, det är bara 8 dagar kvar nu och det går så segt så innihelvete! Att dagarna ska gå så segt då man väl väntar på något underbart! Fan också.

Jag har inte bloggat på länge, jag vet inte vad jag ska blogga om nu för tiden.
Men det som har hänt är i alla fall det här:
- Sökt jobb på ett x-antal ställen.
- Klippt mig igen, inför Florida resan.
- Försökt att hitta en hanhund inför kommande löp. Går lite segt på den fronten, men vi jobbar på det.
- Blivit gladare, fått ordning på sömnen! Eller nja, inte riktigt men somnar rätt tidigt nu för tiden.
- Kollat lite på en eventuell resa inför hösten 09, funderar på att ta en tre veckors resa eller en månad.

Over and out.

Sömnproblem, sömnproblem.

Inatt kunde jag inte somna, som vanligt då. Men idag var det hemskt, jag somnade inte förrän vid halv åtta. Fyfan! Sen så vaknade jag vid 13.00 fyfan. Fick lite dåligt samvete där ;/ Jag hatar verkligen att sova bort hela dagen!

Idag händer det inte så mycket, ska eventuellt plugga lite matte. BLÄ!

Over and out.

väntan är lång.

Tiden går så jäkla sakta när man väntar på något otroligt trevligt ska ske. Huvva, jag tycker det ska bli april nu så man kan börja packa ihop sina grejjer och dra ivääääg!
Eventuellt kommer mamsen och syster hit medans vi är borta och tar hand om lillzaida. Får hoppas att det går nu bara, det hade varit riktigt trevligt att träffa mamma och syster två dagar innan vi åker också! De är så söta! Men mamma är städtokig och kommer väl städa hela dagarna...

Jag är så tråkig, jag skriver aldrig något för tiden här! Jag känner att jag inte orkar skriva här ibland, har inte så mycket intressant i mitt liv som händer just nu! Det är för mesta dels upp och ner! Får hoppas det blir bättre snart, men det blir det nog till sommaren!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Over and out.

twenty days left in Sweden for a while.

Hej,

Min älskling tyckte att jag inte har skrivit på ett tag så känner att jag måste göra det nu då!
Idag ska jag bara ta det lugnt, ska åka över till min kompis Zabina på andra sidan södermalm, annars händer det icke så mycket. Måste dock plugga på matten ikväll. Suck, men ett stort måste.

Åh, idag är det 20 dagar kvar tills vi lyfter från Sverige, Stockholm, och landar i Florida, Miami! Jag längtar obeskrivligt mycket, slippa pälsen och på med blottar kläderna!!!!!

Over and out.

Melodifestival resume

Jag är såååå jävla glad att Malena Ernman gick vidare!! Låten är oerhört bra, jag gillar dock inte opera men den här låten slog direkt in i hjärtat och jag älskar verkligen den!
Jag blev så jävla glad att jag skrek rakt ut, åh!
Hoppas det går riktigt bra för dig nu i Moskva!



Over and out.

Twilight, the best movie/book!

ÅH! Twilight var den bästa filmen jag har sett!!! ÅH så bra den är!
Håller även på med boken, och jag hade lovat mig själv att inte kolla på filmen förrän jag läst klart boken, men tyvärr så kunde jag inte hålla mig tills idag! Jag ville bara se filmen! Så Lasse och jag kollade på den lite innan Let's Dance, och sedan efter det. ;) Känns tråkigt att de börjar spela in New Moon den 23:e mars, så den filmen får man vänta länge tills man kan se. ;( Men tur så kan man sysselsätta sig och läsa boken innan bara.

OH; I JUST LOVE TWILIGHT!!



Over and out.

NU BÖRJAR DET HÄNDA SAKER!

FYFAN!
JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD NU, JIPPY!
NU VÄNTAS BARA ETT TILL SAMTAL, SEN ÄR DET FIXAT!!!! HOPPASHOPPASHOPPAS!
HAR NOG INTE FÖRRÄN NU SETT LJUSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG ÄLSKAR MITT LIV IGEN! <3

Over and out.

Jag börjar se ljuset!

Mötet idag (igår) gick jättebra faktiskt. Nu börjar jag se lite ljus igen! SÅ jag får hoppas på ett bra besked imorgon på antingen mail eller telefonen. HOPPASHOPPAS! Annars är det bara 3 månader kvar, och det klarar jag nog! Eftersom jag fyller 20 i sept.. Fuck. Varför kunde inte mamma och pappa pippat mig lite tidigare? Än att pippa mig lagomt till jul -88? Skulle de förbränna julmaten? HAHA!

Over and out.

Florida here we come!!!!!

Min älskling klagade på att jag låter så nere i bloggen... Kanske stämmer, men just nu är det en jättejobbig tid i mitt liv som jag måste ta an på något sätt. Har ett möte inbokat kl 16.00 så får hoppas det hjälper någonstans!

Men en sak som gör mig otroligt glad är att vi bokade en resa igår, och den går till älskade Fort Lauderdale i Florida! Kan det bli bättre? Åka ifrån detta jävla pissväder och njuta av sommarväder, 28 grader. Det tackar man verkligen inte nej till, men sen måste man plocka fram sommarkläderna osv, men det gör aboslut inte ett skit. Kunna glida omkring med flipflop i april tackar man inte nej till, och sen ligga och sooola! Fyfan vad det kommer bli underbart <3
Älskling, vi kommer ha supermysigt där! Och sen så har vi hyrt en bil, så vi kommer åka runt lite i Florida!
Hoppas nu blev lite glada av att läsa min blogg nu då jag säger något trevligt som gör mig superglad! HIHI!



Over and out.

Jag avskyr huvudvärk och min sömn.

Näe alltså idag kommer jag inte iväg till skolan alls.
Fryser som fan, och har huvudvärk. Jag tror det kan ha med att min sömn de senaste dagarna har varit rent utav sagt fucked up. Har tagit en alvedon men det hjäper icke.

Over and out.

längtan efter bättre tider.

Jag har börjat få huvudvärk nu igen, jag tror det har med vädret att göra! Då det är fult väder ute får jag huvudvärk. För det kan aboslut inte vara för andra saker. För jag dricker massvis med vatten per dag. Har redan druckit 2 liter sen i morse.
Så jag tror på att det är vädret som gör att jag får huvudvärk.. Just nu snöar det för fullt här utanför, igår var det helt snöfritt på marken nu är det vitt igen.. När hade våren tänkt visa sig?

Over and out.

Dra långt åt fanders!

Åh, jag kunde fan inte somna inatt heller, jävla skitnätter.
Jag låg vaken till kl halv fyra inatt, om inte mer tills jag råkade somna! Det är otroligt jobbigt att inte kunna sova på nätterna. Nåja, jag sov rejält länge igår så kan nog vara därför. Får verkligen hoppas på att jag somnar ikväll då, för imorgon börjar jag kl åtta. Så då ska jag verkligen få mig någon sömn inatt iallafall!

Nåväl, idag blir det bara plugg. Och jag ska även försöka hinna med gymmet också. Det gör jag nog. Men först måste jag vakna till liv och äta en rejäl frukost.

Over and out.

Rejäl försovning.

Fyfan jag försov mig rejält imorse. Det får inte hända igen! Lasse hade ringt typ 5 ggr men jag vaknade inte ändå!
Och min mobil var utan ström också, typiskt. Brukar jämt vakna utav den!
Jaja, inget jag kan göra åt. Sånt händer ibland.
Nu är i alla fall mobilen laddad..

Over and out.


Graven är snart kommen!

Jag orkar seriöst inte, kemiprov och läxförhör i matte på måndag. NOOOOO! Men jag måste!
Min helg går åt till att plugga, åh men gud vad kul! Det är väl ändå då man inte ska göra ett jävla skit? Eller har jag fel, jag blir så arg.. Lägger mig seriöst i graven snart med mormora!

Som sagt, jag isolerar mig.

Fifan!
Idag har jag verkligen haft en fruktansvärt hemsk huvudvärk, den håller i sig fortfarande dock! Vill så gärna bli utav med den nu tack.
... och jag avskyr att jag blir tvingad att sitta hemma och absolut isolera mig från omvärlden, och absolut inte göra ett skit. Jag har absolut inte den tiden just nu, mycket i skolan just nu innan det blir praktik. Men det blir tyvärr en hemmadag för mig imorgon. Kan absolut inte missa fysikprovet på fredag. Så jag måste verkligen vara pigg och alert då!
Hatar detta verkligen, men ah! Jag kan tyvärr inte göra något åt det. Får vila och ta det lugnt.
Och jag blir helt död.
I måndags kom jag inte upp ur sängen, och idag vaknade jag inte heller...........?

Over and out.

one week left.

Nu har jag precis tagit en dusch.
Sitter nu i soffan och väntar på att "Den rätta för Rosing" ska börja. Haha, ska bli roligt och se vem hon väljer av de två killarna som är kvar.

Nu vid den här tiden om en vecka sitter vi på planet i luften någonstans på Atlanten.
Känns väldigt trevligt att det inte är så länge kvar nu tills vi äntligen har checkat in.





RSS 2.0