Homobröllop! :)

Det här året från början har varit som en berg och dal bana för mig, tragiskt nog. Men just nu mår jag megabra! Allt flyter på nu. Jag är så glad helt enkelt.
Och saken som gör det bättre är att då jag läst den här artikeln i Aftonbladet, jag blir så otroligt glad. Nu ska vi homosexuella människor äntligen få gifta oss som alla de andra, och inte ingå i partnerskap. GOOD WORK SWEDEN! Så från och med 1 maj, får alla vi homosexuella gifta oss, men för de som vill gifta sig i kyrkan måste tyvärr vänta tills september, det är ju lite synd för dem, att de behöver vänta ännu längre. Men jag är bara glad över hur det ser ut i nuläget i alla fall, och nu ni som läser detta tro inte att jag tänker gifta mig nu bara för att det är sådär. När jag först fick veta detta så trodde vissa att jag skulle gifta mig, hehe!



Over and out.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt! Varför ska hetro får gifta sig om inte homo? Kan inte se någon godtagbar skillnad, bortsett från motsatt eller samma kön.
Härligt!

Önskar dig en trevlig dag.

Välkommen!
http://www.metrobloggen.se/offer

2009-04-01 @ 12:49:44
URL: http://www.metrobloggen.se/offer
Postat av: Lasse

Vilken fin bild! :)

Ska du gifta dig??? ;) Men det är bra att de äntligen verkar komma till skott med ett beslut om det här, det har ju varit så mycket snack innan!

PUSS honey! :*

2009-04-01 @ 12:58:49
URL: http://www.hanky.se/rainbowstar
Postat av: Gabriel

Hej!

Nu kan man göra om sitt partnerskap till riktigt äktenskap. hehe. Underbart!!
Skönt att snart vara på väg antar jag.

PoK
Gabbe

ps. Hälsa Lasse från oss. ds

2009-04-01 @ 18:42:53
URL: http://www.skanetias.blogspot.com/
Postat av: Linnéa

Kan ni inte gifta er? SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! Jag får aldrig gå på bröllop! Jag har hundra bra ideér till bröllop! jag älskar bröllop! Jag kan hjälpa till att planera! Jag köpte en bröllopstidning i måndags :P jag vet massor nu! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA! :D JAG VILL GÅ PÅ BRÖLLOP!!

2009-04-01 @ 20:56:24
URL: http://hennyochbetty.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0