Ibland ogillar jag våren, men det är sällan!

Imorse vaknade jag med att mina ögon var illröda, och jag var täppt i mina näsborrar. Det är björkpollen som är i farten nu! Jag nös ett x antal ggr. Jag tog nässpray för att lätta på trycket, jag vet inte hur många ggr jag fick lov att snyta mig, höll inte räkningen. Nåja, i alla fall är jag fortfarande illröd i mina ögon, och det kliar som fan! Fyfan vad jag hatar pollen ibland, man ser ut som en missbrukare rent ut av! Och det är inte en trevlig syn.

Annars har dagen varit mycket bra, fint väder idag också. Ser ut att det ska bli jättefint väder på tisdag. Lovely! Hoppas det verkligen håller i sig nu med att det ska bli fint hela tiden nu tills sommaren. Hoppas det regnar lite också. Det är tecken på sommar! Jag tycker regn är jättemysigt, och åska! Åh, men det får man inte uppleva likadant här nere i Stockholm som man fick göra i Anundsjö!


Bjuder på en bild på mig och Lasse i Fort Lauderdale, Carro printscreenade på webcamsidan! Hehe.


Over and out.

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!

Vädret blir bara bättre och bättre för varje dag.
Nu har jag nyss duschat och klätt på mig, det bblev shorts. Det är så lovely väder ute, så jag kan knappt beskriva hur glad jag är! Dock så är det jävligt mycket björkpollen, men det gör inget. Huvudsaken det är lovely väder!

En sak undrar jag, var kommer allt folk ifrån! När det inte är fint väder är det knappt några folk här alls, men nu då det är jättefint väder kryllar det bara av folk här i Hornstull. Alla kanske kommer hit till Hornstull som är nära till vattnet? :P



Over and out.

Nu är det bannemig vår!

Fan vilket härligt väder vi har haft idag, strålande sol och vindstilla! Bättre än så kan det inte bli. Just nu är det 19 grader ute, och det är lovely! Som det ser ut nu ska det bli fint väder nu tills på torsdag, men det kan ändras. Man blir på ett sånt bra humör när det är så fint väder ute, och se en klarblå himmel och sol är det bästa!

Nyss har man ätit pizza, det var supergott.
Senare ikväll blir det bacardi breezer, chips och glass. Fyballe vad gott!

Over and out.

Jag sover bort mitt liv totalt.

Fyfan, jag sover bort mitt liv känns det som! Idag sov jag ända tills tjugo i ett. Fyfan! Lasse hade ringt hur många ggr som helst på både mobilen och hemtelefonen, men jag hade inte vaknat av det! Men sista gången han ringde vaknade jag i alla fall!

Justja, jag skulle ju skriva vad jag fick med mig från Florida! Och här kommer sakerna.
Två par jeans, ett par ljusblåa och ett par ljusgråa.
Tre pikétröjor, en från Abercrombie & Fitch, och två från Tommy Hilfiger.
Två t-shirtar från Forever 21.
En t-shirt från Urban Outfitters
Två par shorts från American Apparel.
Kallingar.
Boken New Moon och Confessions of a Shopaholic.
Två linnen från Gay Mart.
&
Badkläder.



Over and out. 

Im home

Ja, jag har kommit tillbaka till Sverige och Södermalm igen! Det var verkligen underbart där borta. Fast hemresan hem var lite jobbig, kom fram till Sverige kl 6 amerikansk tid, och 12 svensk tid. Så jag var supertrött när vi väl var framme!
Så fort jag kom hem till Sverige igen så har jag börjat nysa som fan igen osv. Helvete jag hatar pollen. Kan det inte ta slut snart?

Om ett tag så kan jag lägga upp lite bilder, samt skriva vad jag köpte där borta :)

Over and out.

lasse gubben

Nu sitter man här ute i trädgården och har nyss ätitupp sin frukost, det är redan varmt såhär tidigt på morgonen. Varför kan det inte vara såhär skönt i Sverige också nu, istället för att ha en trist vår.
Usch, jag vill absolut inte åka hem igen på onsdag, men det är ju två nätter tills dess så det går nog bra!
Idag fyller Lasse gubben år, och när man försökte vara pigg imorse för att säga grattis åt honom som verkade det som så att han ville helst sova istället. Kanske har med åldern att göra? ;)

Over and out.

Florida i mitt hjärta!

Gud vad härligt det är här borta i Fort Lauderdale, jag skulle kunna tänka mig att flytta ifrån Sverige för att bosätta mig här i Florida! Det är så otroligt skönt att inte behöva klä sig som djur året runt! Fast nackdelen med Florida är tyvärr orkanerna.
Men vädret är toppen, idag är det 28 grader och sol just nu, sitter här ute i trädgården utanför hotellet och njuter av solen. Har tyvärr bränt mig lite idag på händerna och fötterna. Att man alltid ska missa att smörja in kroppsdelar där man inte tror sig ska bränna men ändå gör man det?! Nåväl, jag vill inte åka hem igen på onsdag, jag vill stanna kvar här jag dör! Hehe!

Over and out.


Äntligen framme!

Nu är vi framme, eller vi kom fram till hotellet vid elva inatt, alltså kl 5.00 svensk tid, nu har vi sovit i några timmar. Så nu ligger man här i sängen och tittar på tv och har nyss ätit frukost. Dock är det lite kallt här nu på morgonen, det är bara 12 grader just nu, men nu är ju klockan 7.45 am.

Over and out.


Florida here we come!!!!!

Nu är det inte länge kvar alls innan vi ska åka in till Arlanda för att sedan ta flyget iväg till Florida! Wiiih!
Men innan dess måste jag packa mitt handbagage! Och lite fler hygienartiklar!
Fan vad härligt det ska bli att åka iväg på semester.
Först kommer vi till Miami där vi ska hämta upp vår hyrbil, och efter det så åker vi iväg till Fort Lauderdale, där vi ska bo!

Ha det riktigt bra här hemma i Sverige så länge. Men tro inte att ni slipper mig, tar med mig min lilla minidator! Så eventuellt bloggar jag någon/några ggr medans jag är där borta. HEHE! Om jag har tid, dvs.



Over and out.

världens bästa dag nästan, för i år i alla fall.

Åh, har varit en superhärlig dag idag. 22,1 grader i solen! Det gillar jag verkligen!
Idag har jag, Lasse och Zaida varit och hälsat på Moa, vi satt ute och ät glass med hallonsylt och drack kaffe och vitten till. Det var verkligen superskönt, satt bara i t-shirten! Åh, god vad det har blivit varmt snabbt. Dock skönt men inte med tanke på pollen. Blä, mina ögon blir jätte irriterande. Kliar nästan sönder mina ögon, hehe!

Fyfan, jag var täppt i näsan imorse så när jag sov, så fick jag lov att laga mat hela tiden för att det skulle ge sig. Det var lite jobbigt...
Idag har man även börjar packa lite inför Florida resan, wih! Ska väl hämta min resväska uppe på vinden imorgon, så jag kan börja packa den lite smått också!

Over and out. 

min bäste vän!

Herregud, jag trodde jag höll på bli sjuk. Igår var det verkligen jobbigt, rinnande snor och kliande ögon. Blev lite orolig faktiskt, så jag inte skulle behöva sitta där förkyld på flyget och få megaont i öronen! Men som tur var det alpollen, jag har bara vetat att jag varit allergisk mot gräs, men tydligen är jag allergisk mot al också. Som tur så hade jag allergitabletter kvar från förra året, så jag tog en tablett idag och det gick över på direkten typ. Gosh, vilken jävla tur. Så nu vet jag vad jag ska stoppa in i munnen nu i fyra dagar till innan vi åker iväg.

Annars har det varit en superfin dag idag med! Jag älskar verkligen att våren har börjat tittat fram, men inte att jag ska stå ut med pollen! Det är superjobbigt, men nåja, bättre vår än vinter, och då vet man att sommaren är på g! Woho!
Har även grävt fram mina sommarkläder inför trippen till Florida, fan vad lite sommarkläder man har när man egentligen gräver fram det, tror jag får köpa lite fler kläder där borta! Bara det inte överstiger 20 kg. He-he!

Over and out.

Homobröllop! :)

Det här året från början har varit som en berg och dal bana för mig, tragiskt nog. Men just nu mår jag megabra! Allt flyter på nu. Jag är så glad helt enkelt.
Och saken som gör det bättre är att då jag läst den här artikeln i Aftonbladet, jag blir så otroligt glad. Nu ska vi homosexuella människor äntligen få gifta oss som alla de andra, och inte ingå i partnerskap. GOOD WORK SWEDEN! Så från och med 1 maj, får alla vi homosexuella gifta oss, men för de som vill gifta sig i kyrkan måste tyvärr vänta tills september, det är ju lite synd för dem, att de behöver vänta ännu längre. Men jag är bara glad över hur det ser ut i nuläget i alla fall, och nu ni som läser detta tro inte att jag tänker gifta mig nu bara för att det är sådär. När jag först fick veta detta så trodde vissa att jag skulle gifta mig, hehe!



Over and out.

RSS 2.0