min bäste vän!

Herregud, jag trodde jag höll på bli sjuk. Igår var det verkligen jobbigt, rinnande snor och kliande ögon. Blev lite orolig faktiskt, så jag inte skulle behöva sitta där förkyld på flyget och få megaont i öronen! Men som tur var det alpollen, jag har bara vetat att jag varit allergisk mot gräs, men tydligen är jag allergisk mot al också. Som tur så hade jag allergitabletter kvar från förra året, så jag tog en tablett idag och det gick över på direkten typ. Gosh, vilken jävla tur. Så nu vet jag vad jag ska stoppa in i munnen nu i fyra dagar till innan vi åker iväg.

Annars har det varit en superfin dag idag med! Jag älskar verkligen att våren har börjat tittat fram, men inte att jag ska stå ut med pollen! Det är superjobbigt, men nåja, bättre vår än vinter, och då vet man att sommaren är på g! Woho!
Har även grävt fram mina sommarkläder inför trippen till Florida, fan vad lite sommarkläder man har när man egentligen gräver fram det, tror jag får köpa lite fler kläder där borta! Bara det inte överstiger 20 kg. He-he!

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Det är bra att du piggnat till av allergitabletterna! Dröm inte att du lagar mat igen bara heheh!

Det var superskönt idag ju, sitta ute o äta glass i solen!

PUSS honey! :*

2009-04-04 @ 23:06:26
URL: http://hanky.se/rainbowstar
Postat av: lisa

ha så kul i florida! :)

2009-04-06 @ 14:53:37
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0