Högstadietiden!

Då jag hade gått ut sexan så var det dags att byta skola för oss som bodde i Solbergsområdet, och vi fick byta till en skola som heter Bredbynskolan (är inte en sån bra skola, många som blir mobbad för nästan inget alls, man måste tydligen vara som alla andra.. En hängde sig pga mobbning!). I alla fall där gick man då man skulle börja högstadiet.. Och där börjades det rejält med skitsnack, alla kompisar som jag hade haft sen tidigare som bodde i Bredbyn och runt omkring blev helt plötsligt anti mot mig och snackade massa skit bakom min rygg... De som jag hade umgåtts med tidigare gick helt ifrån mig och lyssande på andra istället för att fråga mig om det verkligen stämde, nänä.. Det gäller väl att lyssna på de andra, det har ju sååå klart rätt? Det ogillar jag med folk att de inte har sin egna uppfattning om personer utan att de lyssnar på alla de andra istället, jag menar har man inte en fri vilja vad man vill tro på eller inte?
I alla fall, tar mer om det senare, om vad folk tror på och sådär!

Det som jag blev väldigt glad över var då jag åkte buss hem från skolan en dag så var det en person som sa såhär i bussen "usch jag sitter bakom bögen" och då var det en person som jag satt bredvid som sa såhär "tänk på mig då, jag sitter bredvid honom". Och det var inte diskret heller, jag menar de sa det högt så andra i bussen hörde! Men då var det en person som åt dem och bad mig sätta mig vid den personen istället så blev det liksom lugnt! Alltså jag fattar inte, vad är problemet att sitta bredvid en bög? Det är ju exakt likadant som att sitta bredvid en heterosexuell person? Hmft, jag förstår inte hur de tänker!

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Åh vad jobbigt! Tur du har haft vettiga vänner också så du kunnat strunta i skitsnacket från idioterna!

PUSS honey!

2008-08-27 @ 10:15:24
URL: http://www.hanky.se/rainbowstar
Postat av: Anna T

Vissa människor alltså, de är så rädda för de som är annorlunda och de inte förstår sig på.
Killar har nog alltid varit homofoba för att de inte själva ska anses vara bögar.
Tragiskt, stå på dig Jonas, du är bäst!

2008-08-28 @ 21:39:38
URL: http://www.annatjernstrom.se.nu
Postat av: Emma

Jadu, det finns ju idioter som bara borde skjutas enligt mig

2008-08-29 @ 13:06:18
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Emmie

Ja fyfan, människor som betér sig så borde gå i en egen liten special skola och lära sig mänskligt vett.

Jag går i högstadiet och har en kompis som varje dag får frågan om han är bög, eller så säger dom som alltid håller på, att han ``bara är så bög`` . Det är så förbannat jobbigt att höra och ennu jobbigare att se hur mkt han lider, för även om man säger till dom som håller på så hjälper det inte, och lärarna varken hör eller ser något.
Jag förstår inte varför vissa har så svårt att acceptera alla för de unika och värdefulla personer som vi faktist är.

2008-08-30 @ 23:16:48
URL: http://emmiez.blogg.se/
Postat av: ingrid

hej:D
är lisas kusin så jag klickade på länken hon hade på hennes blogg(:
och då upptäckte jag dom hära 2 inläggen....
jag går i 9an på bredbyn nu och jag kan säga att de är likadant nu, förutom att det inte går någon bög, såvitt jag vet iallafall.
tragiskt att dom dömmer en för det, de är ju lixom samma person och de borde inte spela ngn roll vad den ha för läggning.

2009-05-28 @ 14:40:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL för detta inlägg:
RSS 2.0