sunshine, klar himmel och härligt!

Idag har man mest varit ute hela dagen, gick ner på Street och köpte ett linne och en tshirt!
Sen har man varit ute och joggad i värmen också, det var faktiskt riktigt skönt, man frös ju inte direkt och det var ju tur! Så då kunde man jogga lite längre! :)

Vi åt middag på balkongen idag, det var så jävla härligt. Vi åt rostbiff och potatisgratäng, och bacardi breezer till det så klart.

Nu, sitter man här i soffan när det är så underbart väder, men nu är solen borta från vår balkong! Så nu ska jag istället snart titta på stylista! Jag missade dock förra avsnittet så det ska bli kul och se vilka som är kvar! :)

Over and out.

åh, jag gillart! :*

GAH! Vilket underbart väder vi har haft det idag, strålande sol och superfint, klarblå himmel! Idag var jag åtminstone flitig och tog bara på mig ett par jättekorta shorts och tshirt, + flipflop!
Det har inte blivit utav med någon klippning än, men ska försöka göra det till veckan! Klarar inte av mitt jävla krull något mera. Jag skulle vilja klippa mig superkort, men det får jag inte för Lasse!

Nyss har man ätit middag, det blev lövbiff! Så jävla gött! Och drack iste till det med extra mycket is. HEHE! Fan så härligt.

Over and out.

lökarn #1

Jag är verkligen dummast när det gäller att ta på sig kläder, jag tänker att det inte är så varmt ute, och då klär jag på mig ordentligt. Men varje gång jag är ute så börjar jag löka! Fyfan, snart går jag väl runt naken då!!!!

Nåja, jag funderar på att gå och klippa mig idag, eller så tar jag det imorgon! Får se hur jag känner mig. Men hos vilken frisör ska jag klippa mig hos?
Det får vi se då det är dags helt enkelt.

Over and out.

Ohyes, +++

Åh, jag lyckades somna igår ändå. Fast det var jävligt sent!
Nåja, nu har jag sovit ut, men jag är trött! Blääää, och täpt i min ena näsborre! Hoppas det blir bättre snart, då jag ska luncha med älsklingen, och eventuellt klippa mig idag! YES!

Nu ska jag försöka vakna till lite, så jag kan göra något utav min ledig dag!

Over and out.

grubblar och tänker på något jag inte ska tänka och grubbla över!

Blä, jag verkligen avskyr detta.
Jag kan inte somna, har försökt hur länge som helst nu, men ligger bara och grubblar och tänker på saker och ting. Fan jag vill kunna somna, så jag vaknar i skaplig tid imorgon, och kan leva min helg på ett normalt sätt, än att vara vaken superlänge in på natten och sova bort hela dagarna. Roligt liv, nej?
Jag förstår inte varför jag ska hålla på att tänka på massa saker som gör mig sömnlös? Varför ska min hjärna fungera så jävla dumt, sitter till och med och funderar hur egentligen de har tänkt med sakerna på jobbet? Ah, verkligen allt snurrar i min hjärna just nu. Fan har ni några bra tips hur man ska kunna få somna in (ah inte dö då) på ett fint och naturligt sätt?

Jag ska försöka göra ett nytt försök snart igen, men det är så jobbigt!
Egentligen tycker jag inte om att sova, man sover ju bort ens liv?! Kul, svar nej?

Over and out.

här går det undan!

Shit vad många besökare jag har fått idag, jag gissar på att det är från min KÄRA VÄN LISA.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig och läsa New Moon! Den är så bra!

Tack för mig, och godnatt på er!

Over and out.

090528

Det var väldigt trevligt idag.
Det här kommer bli supertrevligt och roligt!
Fick se mitt schema för kommande vecka, och det ser helt ok ut. Sovmorgon på fredag :)

Over and out.



surt bemötande!

Buu, idag regnar det, men det är helt okej. Till viss del så försvinner ju det mesta pollen då i alla fall. Men inte blir jag gladare för att det ska regna och bli fuktigt. Nåja, det ska ändå bli superfint väder i helgen och sen nästa vecka.

Nåja, idag börjar man jobba kl 13.00 igen. Ska få mitt schema för sommaren, och få orientering och lite information. Det känns gött med en segstart innan det hela drar igång. Men det konstiga var att jag hörde att en som ska jobba på samma ställe fick beviljat två veckor i sommar, och när man var där första gången sa dem klart och tydligt att man kunde inte förvänta sig att vara ledig någon vecka eller dyligt. Fyfan vad suuuurt. Jag kanske också vill vila lite på mitt sommarlov? Men nädå, ska prata med enhetschefen på måndag eller så. Det var verkligen surt då jag hörde det. BLÄÄÄ!

Over and out.

Världens finaste inlägg, av världens finaste vän <3


ÅH <3
Min finaste vän Lisa har skrivit ett helt inlägg om mig, gud jag får tårar i mina ögon! Tror nästan ingen av mina vänner har skrivit ett helt inlägg, eller något överhuvudtaget om mig. Fyfan vad fint. Det får mig att gråta, jag blir överlycklig. Hon är den finaste!
Och jag ska stå där på din student och gråta av lycka för din skull! Att du slipper den dära jävla skit skolan, och slipper vara lonely i klassen. Fyfan, jag ångar mig lite att jag flyttade ifrån Örnsköldsvik, men ändå kunde jag inte rå för att jag blev superduperkär i min älskling. Om jag hade gått kvar, hade du och jag kämpat med att gå till skolan varje dag!
PUSS PÅ DIG LISA ÄLSKLING! Jag ÄLSKAR dig vännen! <3

Over and out.



i can be your fag hag, and you could be my gay!

Åh, idag är det aboslut inte lika fint väder ute, men det går an ändå! Jag ska ändå jobba från 13.00-15.30 typ. Så det är bra att det är lite sämre väder idag!
Och de som inte vet vad det är för jobb så är det städjobb inom hemtjänsten!

Åh, jag älskar verkligen Lily Allen, hennes låtar är så himla sköna! Jag bjuder på Fag Hag låten nu!



Over and out.

allt är så bra, när man vill att det ska vara bra!

Idag var det faktiskt ingen omogen person som ringer med dolt nummer som ringde imorse, fan så skönt. Kanske tänkte att varför ska jag slösa pengar på sånt, och fått något vett i huvudet?!

Fan vad gött, lika härligt väder är det idag också. Det är så jävla härligt!
Och imorgon börjar jag jobba, eller har bara en kort dag som innehåller utbildning, legitimation och plupp till enheten. Det ska nog bli trevligt, fastän att det ska vara fint väder imorgon också!

Over and out.

lökningan + för mycket kläder.

Fyfan vilket härligt väder vi har haft det idag! Jag tog på mig jeans och en tshirt, men där gjorde jag fel, det var hur varmt som helst. Lökade som faaan! Haha! Men det är skönt att värmen börja komma på riktigt nu, så man slipper att ha på sig alla onödiga kläder hehe!

Over and out.


HEJ, ANONYMA MÄNNISKOR VILL VARA COOLA. THUMBS UP!

Det finns gott om skumma människor här i världen!
Kl 9.32 ringer det från dolt nummer till mig, och jag tänkte att jag svarar, det kan vara något jobb som ringer eller dyligt. (brukar aldrig annars svara när det ringer från dolt nummer)
I alla fall så svarade jag, och det var en manlig röst som frågade om jag var Lars? Jag svarade nej och sa att det är Jonas, och då sa han att jag ringde honom och ville ha sex, först tänkte jag om han hade många hästar hemma, eftersom det var han som ringde mig och inte jag som ringde till honom. Och för det andra så var det ju inte ?Lars? han pratade med? Skumma typer finns det gott om verkligen. Och sen att man ringer med dolt nummer är ännu mer löjligt, att vissa människor inte vågar stå för det dem säger.
Jag menar, våga stå för det ni ska ha sagt, eller så kan ni lika gärna strunta i och säga det, varför ens orka slösa pengar på någon ni vill jävlas med eller dyligt? Det är bara patetiskt.

Over and out.

home again.

Då var man hemma i Stockholm igen, resan gick bra förutom att det var kö lite före Södertälje, så där gick det väldigt segt ett tag. Tur att det lättnade efter ett tag i alla fall.

Nu sitter man här framför tvn och ska snart titta på Söndagsparty med Filip och Fredrik!

Over and out.


frysna fötter och frysen jonas.

Idag är det absolut inte lika varmt som det var här igår, mina fötter är typ av is, så nu ligger jag här i sängen och försöker få fötterna lite varmare. Tur att det är värme någonstans här i alla fall, annars hade jag nog frysit ihjäl.. Men det hade väl inte skadat någon? ;)
Nåja, jag borde snart packa tror jag, så man har det gjort så man kan åka hem till Stockholm snart igen.. :)

Over and out.

regn och varmt +++

Nu har ännu en till dag gått, bara sådär. Förstår inte hur tiden bara rinner bort från våra händer?
Det har verkligen varit superfint väder här idag. Det har regnat lite då och då, men det har inte gjort så mycket, det var faktiskt skönt med lite regn då det har varit så varmt :)

Usch, jag känner så seg och trött just nu, funderar seriöst på att lägga mig och sova faktiskt.

Over and out.


Någon vill mig något ont.

Blä, idag är det ingen rolig dag alls. Jag snorar som aldrig förr och jag nyser konstant hela tiden, lika bra att jag försöker hålla mig inne så mycket som möjligt idag. Oavsett att jag har tagit en pollentablett så är det lika illa än, jag får nog besöka läkaren till veckan, så kanske jag får receptbelagda mediciner istället för receptfria!

Nåja, jag har det ändå trevligt att ligga här i rummet och bara ta det lugnt också, men lite tråkigt är det eftersom det är så otroligt fint väder ute.

Over and out.

Längtan till att åka utomlands. + härligt dag.

Imorse regnade det men nu lyser solen igen som aldrig förr. Det är så jäkla härligt med sol, men jag blir jämt så otroligt trött av solen.
Jag vill aldrig att den helgen ska ta slut, men tyvärr så gör den ju det på söndag igen. Vill kunna vila upp mig mer, men då har jag nog vilat upp mig tillräckligt för att kunna börja jobba på onsdag. Åh, jag hoppas verkligen att jag får ett superfint schema, det vill säga att jag har sköna tider osv. Tur att jag inte får såna där världelösa tider som jag hade på OKQ8 förra året i alla fall, huvudsaken tiderna inte ser ut som då blir jag otroligt nöjd! Wiie!

Åh, jag vill åka utomlands igen, men tyvärr så har jag absolut inte tiden till att göra det nu, eftersom den 1 juni börjar jag jobba och då jobbar jag hela sommaren. Och det är ju inte så värt att dra iväg till värmen när vi ändå har det varmt här i Sverige då, så jag får nog knipa igen och vänta tills hösten eller vintern. Det blir nog lika bra!

Over and out.

strålande fint väder, + massa gott och blandat.

Gud vilken underbar dag det har varit idag, strålande sol och fint väder.
Dagen började jag med att äta frukost, och efter det gick jag ut på en joggingtur, det var dock lite för varmt för det men jag gav järnet ändå. Efter det så blev det lunch, sill och färskpotatis fyfan vad gött. Och nu har man nyss kommit in efter att ha suttit ute på altan och solat lite, hihi! Åh, jag älskar verkligen att vara på landet.

Nu sitter man här i soffan, och är helt trött av solen, hihi! Men det är väldigt skönt att bara kunna koppla av och ta det lugnt.

Over and out.


underbar morgon

Nu är man framme på sommarstället, eller har varit här sen igår.
Det är underbart väder nu såhär på morgonen, hoppas det håller i sig.
När man väl vill försöka sova ut nu, så är det självklart att man vaknar tidigt ändå.
Snart ska jag nog gå upp och äta mig en rejäl frukost, och sedan ska jag ut på en joggingtur!

Over and out.

Lite vila och lugn

Åh, nu är det långhelg, och då blir det till att åka till Linköping till sommarstället och ta det lugnt och mysa järnet. Det kommer bli superskönt, speciellt då jag börja jobba på onsdag nästa vecka, fast jag jobbar iofs bara onsdag och torsdag den veckan men ändå! Så det ska verkligen bli skönt att komma bort från Stockholm lite, och vila upp sig rejält!



Over and out.

lovely day!

Åh, jag har verkligen haft en kanonbra dag idag! Träffat kompisar från Örnsköldsvik som är här på studiebesök på olika ställen, trevligt trevligt. Har verkligen saknat dem jättemycket. Men nu är det inte så länge kvar tills jag får träffa dem igen, eftersom jag åker upp till Örnsköldsvik den 10:e juni igen! Hihi.

Nu på kvällsfronten har man ätit middag med vännerna på helens sushi. Och sedan visat var jag bor.

Åh,  jag har så jämarns träningvärk i smalbenen! Men inte ska det stoppa mig för att dra mig ut på en joggingtur imorgon!

Jag har verkligen haft en jättebra dag idag, gud vad jag saknar mina kompisar från Örnsköldsvik.

Over and out.

woho, nu kan jag sova!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Jag fick jobbet, gud vad skönt det känns. Behöver inte tänka på det nu något mera! Yeah!

Over and out.

Magen ballar ur totalt.

Ja, då var det måndag igen, och nu ska man snart åka iväg på ett möte igen. Känns spännande, hoppas jag bara för höra då om jag fått jobbet, eller om jag måste vänta några dagar till. Jag får så ont i magen av att tänka på att jag inte har fått något sommarjobb än. Min mage stressar för ingenting nu för tiden, OCH jag HATAR det. Jävla cpmage! Jag ska seriöst operera bort magen. HAHA!

Nåväl, nu ska jag hälla i mig lite mer vatten.
Och snoret är på plats idag också, jag har säkert fått svininfluensan, haha! Nejdå, det är bara pollen!

Over and out.

HEEEEEEEEEEEEEEEEJ ögonbryyyyn! ;)

Nja, alltså jag förstår faktiskt inte vad folket såg hos Norges bidrag? Helt ärligt, vad var det med låten som gjorde den så bra? Jag röstar mer på att han är en vitryss och får sina röster därifrån, sen hans ögonbryn olala eller inte. Det såg rentutav förjävligt, det såg ut som han bara hade haft ett enda stort ögonbryn och fått lov att vaxa bort det samma vecka :P Nåja, nu ska man inte vara elak, jag har inte heller perfekta ögonbryn.

ÅÅÅÅH, nu i efterhand ser jag ju vem han är liiik! ÅÅÅH, så lik. En kille i min förra klass i Örnsköldsvik, ekonomi!!! GUUUUD, så jädrans lik. Håller ni inte med ni som läser bloggen från den klassen? ;) MMMMM



Åh, jag är så glad att jag har hittat mina glasögon igen, när vi såg på tvn igår så kunde jag verkligen se, och inte sådär suddigt och otydligt! Wiih!

Snart ska man se reprisen utav Robinson.

Over and out.



I found theeeeeeeeeeeeeeeeem, woho!

Åhhh, jag hittade mina glasögon, eller det var Lasse som gjorde det! Woho, nu slipper jag köpa nya. Och nu ser jag klart igen! ;D Woho! Fyfan vad skönt!!

Nåväl, ikväll smäller det, dags för Eurovision Song Contest 2009, hoppas det går bra för Malena nu ikväll! Hon har så gudomlig röst, åh jag älskar hennes röst verkligen.

Lycka till ikväll Malena!


Over and out.

städjonas.

Gud vilket underbart väder vi har idag, helt galet! Jag älskar verkligen då det är fint väder!

Idag gör man inte så mycket, håller på att tvätta och sådär just nu! Ska alldeles strax dammsuga och dammtorka vardagsrummet, så det blir lite fint här inne hihi! Baby ska ju ha födelsedagsfest här imorgon, så då måste jag göra lite fint här hemma. Hihi

Nä, nu ska jag dra igång med städningen.

Over and out.

Color my world.

Dagen idag har hittills varit mycket bra, först och främst så ringde jobbet som jag sökt imorse och ville att jag skulle komma dit på måndag igen! Det gjorde mig verkligen glad, får bara hoppas på att jag får jobbet! Så håll tummarna nu!

Annars idag har jag inte gjort så mycket, såg nyss på America's Next Top Model season 6. Jo, jag har sett det förut men jag kan se det hur många gånger som helst!

Nu ikväll är det semi-final 2, det ska bli spännande att se vilka som går vidare! 

Over and out.

nu blev det lite schlager. hihi

Semi-finalen var helt okej igår. Vissa sjöng riktigt dåligt live, jag fick lov att hålla för öronen, fyfan! Det lät förjävligt, speciellt Finland och Bulgarien. Annars tyckte jag rätt låtar gick vidare till finalen. Blev otroligt glad över att Malena kom vidare, jag vet inte hur högt jag skrek men hoppas jag inte väckte några småbarn!
Ska bli intressant och se hur det går på semi-finalen 2, har en del favoriter där.

ÅHHH, mina favoriter i nuläget är om man bortser från Sverige, eftersom man inte får rösta på Sverige så är mina favoriter:
Tyskland, Grekland och Bosnien. Hoppas bara Grekland kommer vidare till finalen, men det tror jag nog.

Over and out. 

ingen bra idé med en liten vovve i joggingspåret!

Nu sitter man här med ett glas te i handen, och njuter.
Tidigare idag var jag ute på en joggingrunda med Zaida, men det gick absolut inte bra. Så nästa gång får hon stanna inne medans jag är ute och joggar.

Ikväll är det äntligen dags för första semi-finalen inför Eurovision Song Contest. Jag blir faktiskt lite nerför ikväll faktiskt efter allt man läst i media, men man får helt enkelt hoppas på det bästa. Att det går bra för Malena!

Idag ska man även iväg på en intervju kl 16.00, så får se hur det går. Jag hoppas verkligen det kommer att gå bra!

Over and out.

:D

Ohyes, jag fick rätt på två biljetter tills Britney Spears konsert. Skönt, trodde aldrig jag skulle komma fram men det gjorde jag och jag fick helt ok platser. Dock inte där jag ville ha men det funkar.

Idag är det inge fint väder ute, grått och trist bara. Hoppas det blir soligt snart igen!


Over and out.

yeaaaaaah

ÅH! Imorgon släpps biljetterna till Britney, jag ska köa redan vid sju på morgonen hehehe. Måste verkligen köpa två styckna, så jag kan gå själv och ta med mig en kompis! Undra bara vem som vill gå med mig, typ ingen av mina vänner gillar Britney, inte ens Lasse gillar Britney. Buhu! Nåja, får hoppas jag får med mig någon åtminstone som vill gå med mig.

Over and out.


Has anybody seen my glasses?

Jag har tappat mina glasögon, japp!
Så idag har jag beställt hem ett par provbågar, så jag får hoppas att dem passar mig!
Plus att jag har börjat se sämre nu också, men jag får skylla mig själv som inte använder glasögonen så mycket. Så jag ska på ett återbesök i augusti och se hur mina ögon är.
Nåja, det blir nog bra tillslut!

Annars har dagen varit mycket trevlig, träffade Monica på en fika. Tror jag inte har träffat henne sen jag var runt 11-12 år.

Over and out.

Lollipop Luxury

S-T-A-R S-T-A-R (What?)
S-T-A-R (Queen bitch)
S-T-A-R I'm on the top

There's no luck
Never turned around to stop
Make my move
Make you move
Make you wanna hear me talk
See me walk
See me fuck
See me suck a lollipop
(Mmm) Wanna get messy

I'll make you hot
Make you rock
I'll leave the world in shock
I'm your tease
I'm your fuel
I just wanna see you drool
On your knees
Pretty please
You wish you were my main squeeze
L-L-L Luxury.

Fuck me, I'm a celebrity
Can't take your eyes off me
I make you fuck me just to get somewhere
Fuck me, I'm a celebrity
Can't take your hands off me
I know you wanna suck me
Whachu waiting for

Lip gloss and lollipop
Let's rock I wanna pop
Can't take your eyes off me
I'm all that you can see
Lip gloss and lollipop
I'll make your (booty drop)
Can't take your eyes off me
I'm everything you wanna be

Hot damn, here I come
Tell me how you want it done
At the mall, in the hall, on your mama's bedroom wall
You can choose, either way you will end up on the news
(Yeah, just like you wanted, right?)

Do I make you wet
It's all about the C-U-N-T
I wanna hear you say
Love my pink knife
You wish you had a slice of me
(I'm a celebrity)

Fuck me, I'm a celebrity
Can't take your eyes off me
I make you fuck me just to get somewhere
Fuck me, I'm a celebrity
Can't take your hands off me
I know you wanna suck me
Whachu waiting for

Lip gloss and lollipop
Let's rock I wanna pop
Can't take your eyes off me
I'm all that you can see
Lip gloss and lollipop
I'll make your (booty drop)
Can't take your eyes off me
I'm everything you wanna be (x2)

O-M-G, L-O-L
It's true but sex will always sell
Now it's time for you to go
So what? So what?
(x2)

Oh my god
Can't you tell my (Mmm)
Makes you wanna sweat Am I all set?
Not yet, not yet
(x2)

(Mmm)
Lip gloss and lollipop
Let's rock I wanna pop
Can't take your eyes off me
I'm all that you can see
Lip gloss and lollipop
I'll make your (booty drop)
Can't take your eyes off me
I'm everything you wanna be
(x2)

SNART GRÄVER JAG NER I MIG I JORDEN.

FYFAN!
SVININFLUESAN ÄR HÄR I SVERIGE/STOCKHOLM..... FYFAN JAG HAR HYPOKONDRI. JAG HATAR SÅNT HÄR..........


vädret är underbart.

Sådärja, då är man klar för att bege sig iväg snart för att träffa Becka. Det ska bli jättetrevligt, eftersom vi har inte träffats på jättelänge.
Det är underbart väder idag, så jag funderar nästan på att ta mina flipflop.

Over and out.

otroligt med kläder som jag inte vet vad jag ska göra med?

Jag har märkt en sak, jag har så otroligt mycket kläder som jag måste göra något åt. Iofs ska jag träffa Zabina på tisdag, så ska hon få kika om det är något som hon faller för smaken av. Och sen ska nog min lillasyster få ett par kläder. Men sen då? T.ex. typ jackor osv? Vad ska jag göra mig utav sådant? Vad tycker ni? Gå till myrorna med sakerna? Sen har jag ett par ralph lauren piké tröjor också. Hm, ge mig tips vad jag ska göra av med sådant? Bara slänga i från balkongen? Hehe. Nä skämt och sidor, hoppas ni kan hjälpa mig. Kanske ni skulle vilja ha något, kanske något ni sett mig med som ni verkligen älskar? Hotja till så ska jag se vad jag kan ordna!

PUSS!

Over and out.

Första maj.

Igår blev det bara en lugn trevlig kväll framför tvn. Vi åt jättegod mat!
Det var verkligen jätteskönt att bara ta det lugnt igår, bara vi två!

Idag ska man nog inte göra så mycket, ska städa klart det sista och tvätta och sådär! Så man är klar tills imorgon så man kan åkta och hjälpa baby med att sjösätta båten, om det behövs någon hjälp så! Hoppas vi kan oss en tur med den snart, men först måste det ha regnat lite så jag kan vara ute ett tag så jag inte slipper dö pga pollen.

Over and out.

RSS 2.0