awesome!

Och en till helt jävla underbar lökande dag!
Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem, så vi kan äta en bönpastejmacka! Den är så jävla god! Måste duscha innan också, så jag hinner svalka av mig lite innan jag kan bege mig ut på balkongen igen, för en trevlig middag!

Over and out.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Ännu en underbar dag, fyfan! Så jävla härligt! Åh, nu älskar jag verkligen Sverige!
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och duscha av all solkräm.
Sen ska jag krypa ner till kojs.

Hoppas ni har haft en lika underbar och varm dag som jag har haft!

Over and out.

så galet bra!

Oh god, jag hade verkligen en underbar dag igår! Och lika så idag. Dagarna blir så mycket bättre då det är strålande väder och en underbar kompis att umgås med.
Jag ska snart träffa Becka igen, vi funderar på att dra till Tanto och hänga där lite. Sitta och prata om allt möjligt. Får se hur länge jag klarar av att sitta där innan jag tycker det är kallt. HIHI! Fast iofs så måste jag väl hem och käka mat också med gubben min.

Nåja, hoppas hon kommer snart.

Over and out.

lovely morning!

Jag vaknade riktigt tidigt idag, redan klockan 7.10! Men det är rätt skönt ändå att vakna tidigt, så man kan ta del av hela dagen istället för halva :P
Nåja, det är en kanonfin morgon, med blå himmel, helt underbar helt enkelt. Dock är det lite för kallt för mig att kunna sitta ute och äta frukost, jag är en liten mes! Hihi! Fastän det är 21 grader ute, så tycker jag det är lite små kyligt hihi!

Jag är fortfarande lite täppt i näsan, men det verkar gå över rätt snart, får jag hoppas på! Annars blir jag tokig, det ska ju bli superfint väder i helgen!

Over and out.


LÖÖÖV

Åh, det är helt underbart väder ute idag också! Jag älskar det. Fast idag är det inte ett moln så långt jag kan se i alla fall! Igår var det några moln lite här och var. Men idag, vädret är underbart! Jag älskar blå himmel!
Dock så är jag lite snorig fortfarande och har lite slem i halsen menmen, det blir nog bättre!

Over and out.

BLÄ! :)

Gud vad jag sov bra i natt när jag äntligen lyckades somna, snoret bara rann hela jävla tiden, men tillslut så :)

Och nu när jag vaknade jag såg jag att jag hade fått två brev, alltid roligt med brev! Fick ett brev om att jag har blivit antagen till en kurs som börjar i oktober, tur man får lite förvarning sådär innan ;) Men det är bra, hinner man hitta åt boken man måste ha! Sen fick jag även ett brev från telia (har telia abonnemang) och då får man räkningen för tre månader, och jag kunde inte förstå varför den var så dyr, men jag var ju i Florida i april, så det var därför såg jag sen på specifika listan. Fyfan, fan att mamma jämt ska ringa och ha sig då jag är utomlands! Jag ska be henne betala räkningen faktiskt :P ;)

Nu ska jag äta frukost :)

Over and out.

Jag blir allmänt less

Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart, börjar bli less på att snyta mig konstant hela tiden! Snart börjar jag väl blöda näsblod också? Och jag kan inte ta nässpray, för då börjar jag blöda näsblod direkt! Det suger rejält, men nåja. Jag får helt enkelt leva med att snyta mig konstant istället för att blöda näsblod!

Och nu ser det ut att bli fint väder de kommande dagarna, så då vill jag verkligen inte vara sjuk! Då vill jag sitta ute och njuta utav solen! Nåja, får hoppas på det bästa!

Over and out.

ÅH, dumma förkylning!

ÅHHH!
Jag är fortfarande förkyld!
Det har blivit värre nu än vad det var förut, och det är absolut inte bra, men jag tror det kan bero på att jag drack lite alkohol i helgen som var, dumma mig! Men det var ju trots allt midsommar, och då får man faktiskt dricka lite granna i alla fall!
Jag får hoppas på att jag blir bättre snart, kunde inte ens sova ut rejält idag heller, men lär nog bli trött snart och kunna somna om igen!

Over and out.

jag ser ljuset

Jag vet, jag har inte skrivit på länge! och jag har inte orken heller, när jag har varit sjuk osv. Och sen så finns det inget roligt att skriva nu heller, eftersom det inte händer något speciellt!

Jag vill börja plugga, men det gör jag ju snart. I augusti börjar kurserna! Jag ser verkligen framemot det!

Nu vill jag ha mat också, men det är på väg. Idag ska jag äta fläskfilé och potatisgratäng! Så jävla gott!

Over and out.

sömntabletter, ja tack!

helvete, JAG SOMNADE TYP NÅGON GÅNG EFTER FEM IMORSE.
OCH JAG VAKNADE VID TIO.
HELT SJUKT, JAG SOV INTE MYCKET ALLS I NATT.
TJOBILILDO.
ROLIGT LIV, HEJ!

Får hoppas jag får lite sömn inatt då, men det får jag nog!

Over and out.

Bahaba

Blä, jag är fortfarande sjuk.
Men det börjar i alla fall bli bättre nu, så det är ju skönt!
Känns inge kul att vara hängig nu då det är midsommar, men det gör ändå inte så mycket. Ska vara dåligt väder då så, men efter helgen då jävlar blir det fin väder. Det känns ju inte så jättekul, med tanke på att då är det jobb som gäller. Nåja, det går nog an, sommaren har knappt börja, och lär ju inte direkt vara över? Fast man vet ju aldrig, man bor ju i Sverige!

Over and out.

NI är så FINA och UNDERBARA!

Åh, jag har absolut inte bloggat något alls när jag har varit här i Örnsköldsvik, och jag vill aboslut inte tillbaka till Sthlm imorgon igen, vill kunna vara här uppe lite längre och bara leva livet lite. Kunna umgås med mina vänner när jag vill osv, det skulle jag istället kunna göra för att jobba hela jävla sommaren. Bläää, hoppas jag får typ sparken eller så ;) HÅLL TUMMEN FÖR MIG ATT JAG FÅR SPARKEN! :D:D

I alla fall, ikväll har jag varit och tittat på när mina vänner gick till balen, och gud vad fina ni var! (ni vet vilka jag menar)!

Fan, kan jag inte bara få ett mess eller ett samtal typ imorgon att jag inte behöver jobba något mera, eller att jag får spaaarken! SNÄLLA, Snälla, SNÄLLA! Då skulle jag må uta ba fan!

love you all, my friends!


Övikan!

Nu är man äntligen här. Fyfan vad lovely <3
Man känner sig som ett nyfött barn.
Åh, jag älskar Övik, fastän det är så jävla litet och fördomsfullt.
Men här har jag mina älskade vänner, som gör staden till en bra stad.

Over and out.

imorgon åker vi till övik!

ÅHHH! Imorgon åker jag upp till Örnsköldsvik, och gud vad jag längtar! Ska bli så trevligt att få träffa alla igen. Synd att ingen av mina vänner som tar studenten åker ner till Stockholm till hösten och pluggar. Nåja, jag får helt enkelt åka upp lite då och då även till hösten. Men tyvärr så blir det ju aldrig så ofta jag åker upp.
Men imorgon kommer jag igen!

Som det ser ut nu, så ska jag och Lasse i alla fall till Carro Berglund aka Böglund på fredagskväll och äta puppa! Fyfan vad gött. Åh, sån puppa gillar jag i alla fall haha!

Åh, jag borde börja packa nu!

Over and out.

inge bra, menmen.

MMMM, jättebra.
Är fortfarande sjuk. Blä, hoppas det verkligen är bra på onsdag, för då ska jag till tandläkaren osv. Och jag åker upp till Övik då också ju, så jag måste vara frisk då!
Just nu ligger jag i sängen med huvudvärk och snorar!

Ajja, jag ska nog göra mig ett glas te tror jag, så jag kan sörpla i mig det!

Over and out.

Nu är det gjort.

Nu har man lagt sin röst, ska bli spännande ikväll och se valvakan. Ska ni se den?

Nu idag ska jag nog åka och kolla på cykel, ska vara duktig och köpa mig en cykel. Så jag kan ta och cykla lite i det vackra fina vädret. TjingTjong!





Over and out.

Idag är dagen till äran!

Ohyeah, idag är det äntligen dags att gå och rösta till Europaparlamentsvalet 2009! Jag vet exakt vilka jag ska rösta på nu, och det känns otroligt bra!! Hoppas det blir dem som vinner valet! Det skulle vara väldigt trevligt! IN MED EURON säger jag bara, den är så otroligt stabil! Då kan ni nog lista ut vilka jag tänker rösta på? ;) Om ni är riktigt duktiga!

Over and out.


hatar att sova bort dagar.

Jag hatar verkligen att sova bort halva dagen, och det gjorde jag tyvärr idag. FYFAN!
Vaknade kl 11.30! Nåja, jag får helt enkelt leva med det, och skylla på att jag har jobbat veckan som varit.

Idag händer det nog inte så mycket, det är superdåligt väder ute som vanligt. Jag tycker åtminstone solen kan vara framme lite mer men inte då.

Åh, snart åker jag till Örnsköldsvik, och jag längtar så mycket! Fan vad skönt med låååånghelg.

Over and out.

tack för att det är fredag!

Åh, ikväll ska jag äta fajitas, fyfan vad gott det är! Ska köpa från en restaurang här i närheten! Sen ska jag vräka i mig massvis med chips ikväll. Åh fyfan vad gott jag ska äta ikväll! Jag ska verkligen fira att det är helg och att jag kan sova ut rejält imorgon.

Over and out.

Blä, blä blääää!

Blä, jag är sjuk idag.
Fyfan, inte bra inte bra!
Hoppas att jag hinner kurera mig under helgen så jag kan jobba måndag och tisdag!

Just nu ligger jag i soffan nedbäddad och tittar på ANTM 7 final. Det går på tvn.

Hoppas ni mår bra idag i alla fall!

Over and out.

lovely

WOHO!
Imorse var inte magen alls dum mot mig, jag åt fullkorn hela dagen igår! Så det hjälpte, det ska jag fortsätta göra nu varje dag om det nu skulle hjälpa imorgon bitti också!

Åh, nu har äntligen halva veckan gått, så nu är det snart helg :) Det ser jag framemot, men inte att det ska vara dåligt väder..

Over and out.

Magen ville stanna inne idag.

Dagen började inte så roligt faktiskt.
Det hela började med att magen strejkade ungefär, sket 5 ggr, och det var ingen trevlig avföring kan jag då berätta för er. HAHA! Ni ville ju verkligen veta vilken sorts avföring jag hade, eller inte! I alla fall, så började jag kl 9.00 idag, men jag var på jobbet 10.00 pga min onda mage som inte ville gå ut från lägenheten idag. Som tur var så blev det bättre framåt 12-tiden. Skönt!
Nåja, var en riktigt slapp dag idag, slutade redan kl 13.30.

Over and out.

first day of my life.

Idag har man jobbat från kl 8.30 tills 16.00, kom hem för en liten stund sedan! Och nu är jag vrålhungrig och väntar på att baby ska komma hem så jag kan sätta igång med att laga mat!
Första dagen gick bra, förutom att det var så jäkla varmt! Fyvale. Nåja, det ska bli sämre väder imorgon, tur det i alla fall!

Nä, nu ska jag vänta på baby!

Over and out.

RSS 2.0