tanta har en turbanan

Nu är tanta inne på toan och dusche! Medans jag sitt henna och ba må!
Idag ska vi åk in te stan och kik om man hitt nå nya kläa åt tanta, jag ska nå mest köp nå skoern! Få kik om jag hitt nå!

Nä, fan nu ha tante kömme ut böle duscha.

TJING!

Over and out.

tanten kommer till city!

Jag har en tant som tjatar på att jag ska blogga så nu bloggar jag för hennes skull! Tänk vad snäll jag är tant!
På onsdag kommer du tant, det ska bli underbart och trevligt! Tant ville ha sushi på onsdag, det ska vi nog kunna fixa till tanten! Tanten är galen i sushi, men hon hatar annars fisk, det är lite komiskt!


tanta is coming to town (google image)


Oh btw!
Idag eller ikväll hörde jag något som lät som om det vore någon som slog sönder en ruta till bilen, eller dyligt. Sen började bilens alarm gå igång! Jag kollade ut och där stod allt folk och kollade neråt mot vattnet!
Efter en halvtimme, börjar Zaida (våran hund) morra lite sådär fjantigt. Så jag gick till Zaida för att be henne vara tyst, och då hör jag hur det knackas på dörren hos grannen, och en röst som säger "Öppna, det är polisen, vi vet att du är hemma"! Ah, jag blev typ megarädd, hahaha! Efter ett tag så gick Lasse ut och pratade lite med poliserna, poliserna berättade att det hade kastat ner en kruka på vägen, som tydligen träffat en bil, men Lasse sa att dem borde gå upp en våning och plinga på där istället! Eftersom vår granne skulle aldrig i hela sitt liv göra något sånt!
I alla fall, så gick baby ut med bitchen efter det där, och då såg han att det inte var några krukor utan att det var kaffekoppar. LMAO!!!!!! Så ni som har mörkblåa kaffekoppar och bor här, ni är skyldiga! Hihi!!!!



kaffekoppar. (google image)


Over and out.

lökensdag!

Nu är lökvädret tillbaka igen! Men himlen idag är inte så fin dock, det varierar med strålande sol till grå himmel =/ Nåja, det är supervarmt ute, och hög luftfuktighet.. Gosh, man är lökig hela tiden! Men skönt är det verkligen.
Jag ska gå ut och lägga mig på ballisen nu, innan solen åker bort..

tjolaheeeeeeej!

Over and out.

melondagen

Idag är det jättefult väder verkligen, fast det är varmt ändå! Springer runt med korta shorts och tshirt ute ;) SÅ det gillas. Men inte att inte solen lyser på en, jag som tänkte bygga på mig en bränna på bakre delen av kroppen, men nädå! Får verkligen hoppas på att solen är framme i morgon i alla fall! Åhhh, förresten, det ska tydligen åska ikväll. JAG ÄLSKAR ÅSKA! MUMS! Det är det mysigaste som finns typ, om man inte räknar typ människor som Lasse! ;)

Jag har nyss varit på affären och handlat lite mat för ikväll, tänkte göra någon slags kycklingsallad till oss, jag kan fan inte äta när det är 3000 grader! Då kan jag bara äta glass och dricka kalla dryker! Hoppas jag får ner lite näring ikväll då ;) Eftersom nu är det i alla fall skönt ute, slipper löka för fulla rullar! Haha!



Over and out.


RSS 2.0